Něco málo k Superstar aneb Blesk udělal ze soutěžícího narkomana...

Přiznávám... Jsem vinen! Dívám se totiž na Superstar... A vůbec se za to nestydím!

Neokusuji si sice nehty při pondělních vyřazovačkách, neutrácím za SMS hlasy pro Gábinu (to je ta hezká, která umí i zpívat), a dokonce mi bylo jedno, kdo to vyhraje. Prostě se dívám a bavím se!

Baví mě sledování výkonů těch zpěváckých hvězdiček, rád poslouchám názory poroty a jsem vděčný za každý úlet Leoše Mareše! A ještě více mě baví záporné reakce kritiků, kteří to (podle svých slov) nikdy neviděli...

Takže pro neznalé připomenu pravidla: Diváci hlasují pro svou Superstar... (nehlasují pro nejlepšího zpěváka) Moderátoři a porota se předvádějí, kluci a holky zpívají, sem tam nějaká holka vypadne, někdy vypadne i kluk a nikdy nevypadne Michal Šeps... A na konci vyhlásí vítěze. Kdo chce se na to podívá a kdo nechce, ten se dívá na něco jiného. A kdo chce na něco nadávat, tak ten si přijde na své.

Ale co mě opravdu dostalo, byl článek na serveru Blesk.cz! To co napsali o jednom soutěžícím je opravdu nehorázné! Posuďte sami:

Hned v perexu se tento deník zaskvěl větou: „Všichni porotci se shodli na tom, že by měl vypadnout milovník marihuany Michal Šeps (16). Lid ale hlasoval jinak: Zhuleného reggaemana si prostě zamiloval.“

No není to na žalobu? To už nemá Blesk dost blábolů o Bartošové, Vondráčkové či Hanychové?

A pak je tady další věta: "Na Michalovi bylo opravdu vidět, že už chce za svou milou Bětkou Kolečkářovou, která mu v hledišti držela palce a dát si pořádného jointa!"

Tak to už je vrchol! Blesk vidí v obličeji šestnáctiletého kluka chuť na jointa! A nechce náhodou Blesk napsat i to, že má Michal Šeps při vystoupení v kapse větší, než malé množství hašiše? A neprodává náhodou v zákulisí perník? Nebo dokonce herák? A co kdyby někoho zabil? To by bylo žrádlo!

Ještě včera jsem fandil Gábině Gunčíkové, umí zpívat, je to krásná holka a pokud ji uslyším v rádiu, tak určitě bude zpívat styl, který mám rád. Ale poté, co jsem si přečetl ten hnus v Blesku fandím Michalovi! Může totiž vyhrát i nějaké peníze a část z nich může použít k pokrytí soudních nákladů ve sporu se serverem Blesk.cz! Určitě se mu to vrátí! Přeji hezký večer.

 

Autor: Pavel Nitka | úterý 24.5.2011 22:48 | karma článku: 24,20 | přečteno: 2062x