Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RO

Rozlousknutý oříšek

25. 5. 2011 1:54
Blesk

Blesk je prostě odpad na recykolvaném papíře. Hnůj a kecy. Nic víc.

0 0
možnosti
VK

hermionka

25. 5. 2011 0:07
no

me to moc pomlouvacne neprijde. Prehnane to ano, ale pomlouvacne ne. Sam Michal Seps se otevrene hlasi ke koureni marihuany, taskze jaka pomluva kdyz to na sebe sam prasknul a nijak se tim netaji?

0 0
možnosti
V

Viki007

25. 5. 2011 1:34
Re: no

je to pomlouvačné a především je to nehoráznost. Napsat někdo něco takového o mně, tak mu půjdu dát do držky.

Jiná věc je, že někdo něco takového vůbec kupuje, svědčí to o ubohé úrovni nemalé části národa. A pokud zde budou takoví hlupci, bude holt takové nehoráznosti Blesk tisknout. Pravdou je, že v právním státě by takové nestoudnosti Blesku rychle zatrhli.

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

24. 5. 2011 23:23
Proč to řešíte, jako problém?

Jen hloupá zábava, pro tu hloupější část diváků. Platí si daně a TV poplatky a tak na to mají právo. To nikoho nemůže povalit, no tak prostě na to kliknu a když to ještě trvá, přepnu jinam. Přece nikdo nečeká, že tam by se zjevil talent. To je naivní, jako na mistrovství v hokeji hledat talent mezi fanoušky zpívajícími hymnu. O to tam přece vůbec nejde.

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

24. 5. 2011 23:31
Re: Proč to řešíte, jako problém?

Víte, já v tom článku psal o něčem úplně jiném... A dokonce jsem se zařadil mezi tu hloupější část diváků, když jsem přiznal, že to sleduji! Mi šlo o jeden nechutný článek na serveru Blesk.cz a o tom byl celý můj blog! Přesto mě těší, že jste to dočetl alespoň do konce prvního odstavce! Už se těším na ty, kteří se rozohní už při přečtení nadpisu!

Pavel Nitka

0 0
možnosti
VK

egypttwo

24. 5. 2011 22:56
karma

gábina je nej, ale na článku je spousta pravdy. Blesk je na žalobu a klidně i trestně-právní-naplnění skutkové povahy trest. činu Pomluvy.

0 0
možnosti