I kdyby byl premiérem Ježíš Kristus, důvěru by nedostal!

Krátké pojednání o republice, kde je jedno co se dělá, ale je důležité kdo to dělá...

Můj milovaný národe, ty to vidíš! My se tak snažíme, aby ti bylo opravdu dobře, my nemáme zájem na ničem jiném, než na blahu všech pracovitých a slušných lidí a takhle jsme byli odměněni! Ale i ty můj milovaný národe, na tom neseš svůj díl odpovědnosti, protože kdybys v prezidentských volbách volil zodpovědněji, nemuselo se to stát!

A tak jsme se rozhodli, že když už to máme odnést my, tak to holt odneseš i ty! Když ti nepřineseme blaho my, nepřinese ti ho nikdo! Začneme státním rozpočtem, protože momentálně neexistuje důležitější zákon, než právě zákon o podobě státní pokladny v příštím roce. Jen my máme právo na to, abychom o rozdělování všech těch tolarů, dukátů a grešlí rozhodli! Nikdo jiný si to nemůže dovolit.

A tak i kdyby rozpočet sestavil nějaký ekonomický génius a onen rozpočet byl tak fantastický, že by před ním padl na zadek celý svět, tak my jej okamžitě hodíme přes palubu. Proč? Protože jsme ho nesestavili my!

A další zákony? Je zbytečné o tom vůbec mluvit, protože vláda, která by je připravila, není naše vláda, a i kdyby byl nový kabinet svatý, my jej nepodpoříme. Protože jen my víme co je pro naši zem nejlepší a nikdo jiný nám do toho nebude kecat!

To, že jsme byli odstaveni od možnosti vládnout, je ohrožením fungování celého státu. Protože když nebudeme vládnout my, tak okamžitě pošleme stát do kopru. Když ne my, tak nikdo! Stát je ohrožen a uvědom si milý národe, že my jsme ta hrozba. My hodíme do koše cokoliv, co vymyslí někdo jiný než my.

 

P.S. Jejda to jsem se zase rozepsal… Já vím, že se to bude někomu zdát jako blbost, ale já to tak prostě vidím. Přeji hezký den

 

PPS. Nefungující diskuse je zaviněná poruchou serveru.Já za to nemohu!

Autor: Pavel Nitka | úterý 25.6.2013 17:22 | karma článku: 39,59 | přečteno: 1851x