Zrození malého Pepy

Příspěvek druhý. Včera (tj. 24.8.2011), chvilku před půlnocí, se zrodil důležitý článek naší výpravy do Mexika - malý Pepa (je možné, že jeho jméno se ještě pozmění, ve hře jsou varianty: little Joey, little Pepa nebo Pepito, konečné rozhodnutí zatím nepadlo). Jedná se o "ztělesnění" postavičky, se kterou se budou děti v Mexiku učit anglicky. Bude to pro ně takový průvodce na cestě za angličtinou.

Původně kreslená postavička tak získala svůj první "maňáskový rozměr." Na jeho výrobu bylo potřeba několik ponožek a jiné kusy starého oblečení. Dále také vata, tenisák, bavlnky, vlna a spousta fantazie v kombinaci s pevnými nervy (občas jsem totiž přišila něco co jsem neměla, nebo jsem to přišila na špatné místo apod. - holt nejsem rozená švadlena).

Zprvu jsem se domnívala, že mi na výrobu bude bohatě stačit jeden den, resp. jedno dopoledne a možná kousek odpoledne. Ve finále z toho byly téměř dva celé dny a noci. Musela jsem si dávat i pauzy, abych vymyslela, jak nepovedenou část opravit tak, aby se začala více podobat předloze. Chvílemi to vypadalo, že se snad malý Pepa ani "nenarodí". Navštívila mě jedna moje kamarádka a když jsem jí ukázala předlohu a pak můj výtvor prohlásila: "No, tak to nevypadá moc podobně." (viď, Jituš;)).

Nicméně nevzdala jsem se a vytrvala jsem. Vytvořila jsem původně neplánované břicho, tím pádem i nové tílko. Velmi pozitivně mě překvapila finální verze hlavy (z té jsem měla asi největší strach, vůbec jsem nevěděla jak na nos a co s vlasy). Ale když jsem to všechno sešila dohromady, myslím, že výsledek je více než uspokojivý. :) Dokonce si troufám říct, že si je malý Pepa se svou "fotkou" dosti podoben.

Nebudu to už nijak protahovat. Pokusím se přidat nějakou fotku, abyste se mohli podívat, jak se malý Pepa zdařil. A jsem si jista, že si malého Pepu jistě užijete i na dalších fotkách v budoucnu ;)

 

 

 

 

 

 

www.united-vision.org

Autor: Linda Neumayerová | čtvrtek 25.8.2011 15:16 | karma článku: 7,47 | přečteno: 946x