Vždyť ten Langer je takovej dobrák

Vždyť přece co by ten chlapec neudělal pro obnovu pravice. Pana Langera zřejmě trápí vysoké preference jeho strany, tak se prostě jenom rozhodl s tím něco udělat.

Myslím, že po jeho vykroužkování před dvěma lety a po propadáku ODS v posledních volbách lze Langerův návrat chápat jediným možným způsobem. Asi se prostě jen nemůže koukat na to, jak se ta strana pořád ne a ne rozpadnout. Tak nejlepší bude vrátit se do jejího vedení a nas.at voliče této strany tak definitivním způsobem, že už po ní nikdo ani neštěkne.

Langer ve vedení ODS bude mít na voliče stejný efekt jako současná vláda. Jak řekl předseda KSČM Filip "Žádnou předvolební kampaň jsme nemuseli vést, tu za nás odvedla vláda svým konáním". No a Langer to má ještě jednodušší. Jeho maličkost je natolik nenáviděná persona, že on ani nic dělat nemusí. (Jsem z Olomouce tak jako on a když ho potkám, asociuje se mi už jen Ivánkova replika z fotbalových odposlechů "To by člověk blil, Milane".) Stačí, když tam "bude". Ten samotný fakt sestřelí preference ODS takovým způsobem, že pokud se dostane do parlamentu, budou její členové rádi. O dvouciferném čísle nemluvě, protože to bude s jeho účastí spíš sen z oblasti science-fiction.

A to je asi to, o co Langerovi ve skutečnosti jde. Chce ODS definitivně zlikvidovat, aby se na pravici konečně znovu otevřel prostor pro vytvoření jiné pravicové strany. Strany, u které by možná mohla existovat šance, že její členové nejsou jeden vedle druhého zloděj a kriminálník.

Vždyť ten Langer je takovej dobrák. Tak mu držme palce, ať ve vedení té ÓDéeSky vydrží. Vždyť on to přece nedělá pro sebe. On to dělá pro dobro naší milované země a pro nás občany. Pane Langere, držím Vám palce. Zlikvidujte tu stranu jak nejrychleji to půjde. Moc Vám za to děkuju. Váš věrný nevolič.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Netopil | čtvrtek 1.11.2012 21:16 | karma článku: 28,31 | přečteno: 1290x
  • Další články autora

Jan Netopil

Mnichov 1938 vs. Minsk 2015

14.2.2015 v 13:31 | Karma: 20,60

Jan Netopil

Na prahu III.sv.v. ...

5.2.2015 v 19:21 | Karma: 17,44