ČSSD proti České republice

Sněmovna se nerozpustila. Socialistům v nějakých utajovaných průzkumech vyšlo, že by v listopadových volbách prohráli. To nikdo z nich nepřizná, ale jinou logiku jejich změna postoje nemá. Ve sněmovně se křižovali, že předčasné volby budou, že pro ně udělají vše.Tak to dnes předvedli! Vymlouvají se na stanoviska právníků, ale ono to bude jinak.

Nechce se jim skládat to, co zbourali. Vědí dobře, jak to bude těžké. Museli by se již otevřeně pobratřit s komunisty, museli by říci všem důchodcům, že není z čeho přidávat. A naši občané, kterými se Jiří Paroubek zaklíná, by si možná vzpomněli, jak to s těmi finačními experty, ministry ČSSD opravdu je. Jeden skončil ve vězení, druhý nasekal dluhy takové, že na naši zemi může brzy vyrazit exekutor.

Bez nejmenšího ostychu teď mluví o odpovědnosti ke státu! Najednou si na svou zemi vzpomněli. V březnu ji pustili k čertu, nikdo z nich ani nepípl o tom, že je recese, že je třeba mít schválený rozpočet. Teď se bojí rozpočtového provizoria, bojí se o prosperitu naší společnosti.

Prosperitě zasekli drápky do vazu v době kdy vládli a utráceli peníze nejenom našich dětí, ale i vnuků. A hodlají v tom pokračovat. Janotův úsporný rozpočet, který má zachránit co se dá, odmítají. Bude-li chtít premiér Fischer něco schválit, musí prý klepat na socialistické dveře. Jinak mu rozpočet nepodpoří. Buď budou Janota a Fischer skákat ( utrácet) jak oni chtějí nebo bude Paroubek ve své destrukci pokračovat.

Já bych se jich o nic neprosila. Nemohou být partnery do solidní věcné diskuse. O tom, co cítí k naší zemi a zda jim na ní záleží, už podali důkazů vrchovatě. Ať ode dneška dělají a říkají cokoli, už se nemohou vylhat. Nenechali si ujít žádnou příležitost k destrukci. Zabili jakoukoli možnost rychlého ozdravení veřejných financí. Jsou to squoteři, kteří obsadili a ničí dům, který jim nepatří. Roztočili tobogán, ale budou první, kdo vypadne z kola! Už se na červnové volby těším!

Miroslava Němcová

1. místopředsedkyně PS PČR

Autor: Miroslava Němcová | úterý 15.9.2009 18:41 | karma článku: 39,04 | přečteno: 3310x
  • Další články autora

Miroslava Němcová

Diskuse s Jiřím Paroubkem

13.4.2010 v 11:10 | Karma: 46,43

Miroslava Němcová

Polská tragédie

12.4.2010 v 12:30 | Karma: 34,82

Miroslava Němcová

Lobbing v parlamentu

7.1.2010 v 13:10 | Karma: 30,78

Miroslava Němcová

Máme nového prezidenta!

20.11.2009 v 10:10 | Karma: 33,85