Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vypínání online vyučování - opatření proti rozmáhání covid-1984

Neustále se hromadí a potvrzují indicie, že vláda používá “Návratu dětí do škol” jen jako vydírací taktiku. Pokud se na vládu důrazně nedošlápne, zůstanou děti ještě dlouho v pozici rukojmí.

Na základě indicií i zpráv z důvěryhodných zdrojů je už od konce ledna stále více evidentní, že tato vláda nebude ochotna otevřít ani první stupeň ZŠ. Aby se dal tento úklad odvrátit, školy by se měly preventivně domluvit, v jakém termínu si přejí návrat kterých ročníků a předat tento plán vládě s tím, že v případě nedodržení se stane naopak harmonogramem pro postupné vypínání online výuky příslušných ročníků. Kupříkladu týden po velikonocích vypnutí 1. a 2. třídy, další týden 3 a 9.třída, následně  4. 5. a nakonec 6 a 7. Plošné testování není potřeba. Tato vládní podmínka je jen další špinavá taktika jak otevření oddalovat až do slavnostního vyhlášení další mutace. Navíc plánovaný druh testu je pro plošné testování bezcenný, což potvrzuje imunoložka v tomto  rozhovoru.https://zpravy.aktualne.cz/domaci/rozhovor-imunolozka-zuzana-kratka/r~037152cc866211eb89ccac1f6b220ee8/  Krom toho tu máme příklad Slovenska, které se od říjnového začátku testovacích mánii neprotestovalo k lepší situaci než je ta naše.

Minimalisticky lze harmonogram otevření/vypnutípodniknout alespoň regionálně - mnohé kraje dávno nemají žádnou závažnou epidemiologickou situaci. Důležitější indicií (než opakované odkládání návratu žáků) je (vedle nátlaku na degradování maturit) Babišovo rozdmýchávání paniky na počátku února, “koronavirus mutuje a už ho nelze vyležet jako vloni na jaře. Ve svém pravidelném pořadu na Facebooku Čau lidi to v neděli řekl premiér. Podle něj je chyba si myslet, že nákazu lze vyležet. Ti, co si to myslí, podle něj většinou končí na jednotkách intenzivní péče….”.https://www.novinky.cz/domaci/clanek/uz-to-neni-chripka-jako-na-jare-uz-se-to-neda-vylezet-rekl-babis-40350236

(Krom skandální a nemorální formy strašení je to navíc zcela nepravdivé. Ve skutečnosti je letos neškodných průběhů covidu nesrovnatelně mnohem větší procento než vloni na jaře.)  Jelikož vloni na jaře se školy otevřely jen částečně, tak z této čaulidi-mutantní hypnózy plyne, že letos se bude snažit držet školy zcela zavřené. Potřebuje za každou cenu umocňovat  psychózu, že u nás má epidemie nejhorší průběh na světě, aby mohl držet nouzový stav co nejdéle. A jako stát s nejrozšířenější nákazou na světě má vláda přece morální povinnost školy vůbec neotevírat a zahraniční jí tento světový rekord ani nebude mít za zlé..

Stačí se však podívat do statistik a hned sousední Polsko je na tom s výskytem nákazy evidentně hůř. Po celou dobu od poloviny listopadu mají nižší počet testů na jeden zachycený případ. Až v poslední dekádě března udělali "tvrdou uzávěru" zavřeli kina, divadla, muzea hotely a velká obchodní centra, ale jinak služby a obchody jsou otevřené..  Situace se dále horší, ale když se šetří na testech ( testují osmkrát méně než my),  tak se mohou úspěšně tvářit, že problém není tak velký. Stačí v tomto odkazu přepnout z "confirmed cases" na "tests" a pak na poměr- "Tests conducted per confirmed case of COVID"  na https://ourworldindata.org/covid-cases?country=CZE~POL

Maďarsko udrželo všechny třídy do 14 let, malobchod, a služby kompletně otevřené od začátku roku až do první třetiny března, kdy se situace výrazněji zhoršila a udělali uzávěru. Maďarsko a Polsko sice nedávno upadli do rostoucích problémů ale jejich dlouhodobé udržení společnosti v chodu lze považovat za velký úspěch oproti katastrofálnímu škrcení v ČR po celou zimu, přestože míra nákazy byla v HU podobná a v PL vyšší. Takže ČR má menší nákazu, tvrdší restrikce a přesto více mrtvých než PL a HU. A např Švédsko dlouhodobě funguje i s otevřenými restauracemi a bez roušek.I tak by musela tato stávka čelit odsuzování ve stylu “ otevřete školy a přibudou mrtví”. Těžko by přibyli. Obětí máme téměř nejvíce na světě a přitom v mnoha zemích jsou opatření mnohem mírnější. Proti domnělé hypotéze, že za to může neukázněnost čechů lze postavit věrohodnější hypotézu, že za nadúmrtí může vláda. Vždyť v zemích, kde mají větší nákazu, ale epidemii tolik neřeší, tak úmrtí mají méně. Náš nadprůměr obětí by tedy byl dán součtem působení covidu ( Křivka časového průběhu zvýšené úmrtnosti opravdu odpovídá časovém průběhu míry nákazy) a zhoubné činnosti této vlády(Graf křivky by mohl být celkově posunout do vyšších čísel následkem politiky strašení a restrikcí).Zhypnotizované školské odbory se ale těžko k něčemu odhodlají. (A ještě budou  hýkat nadšením, že nakonec vláda někdy o letnicích dovolí návrat 1. a 2. třídy za splnění tlustého breviáře desátků ve prospěch sanitárního byznysu ve stylu"my všichni prvňáci ve třídě i družině jedině v atom-bordelu povinně.")

Naše strana a vláda navrch vede domácí i celosvětovou reklamní kampaň, aby situace ČR vypadala mnohem hůře než realita-masivně maluje situaci na černo, obviňují a rozeštvávají společnost.

Některé zlomyslné kroky vlády vedoucí neoddiskutovatelně ke zhoršení lze doložit srovnáním, jako třeba toto způsobující zvětšování davů: Zatímco polská vláda na podzim rozšířila prodejní doby na nonstop, vláda česká je zkrátila... (analogicky:Omezení pracovní doby úřadů, hromadění lidí na poštách při posílání nepadnoucí obuvi zpět do eshopů..) Zabít nás asi neplánují, jen je šikovné pod "respirátorem" nouzového stavu vytunelovat stát, střední třídu a uvolněný prostor pak výhodně prodat korporacím. K manipulacím s daty též článek zde:https://pravyprostor.cz/…ky/ (A to ještě článek neupozorňuje na Cycle treshold - počet cyklů při množení virů ze vzorku, který je zřejmě v ČR oproti jiným zemím přehnaně vysoký a tím zásadně navyšuje počty falešně pozitivních.)

Nespoléhat na jejich sliby a  vstřícnost  ve stylu “kantoři se nechají naočkovat a vláda jim za odměnu vrátí žáky do škol”.

Čekejme až se to nějak  samo vyřeší, mělo to být po pololetí, mělo to být po velkonocích, čekejte a po Velikonocích se  opravdu škola otevře..  Jen aby nešlo o Velikonoce rok poté, neboť až příštího jarapřestane být covid tématem. Do té doby nás budou dusit tolik, kolik jim dovolíme.

 

Autor: Jiří Nebřenský | sobota 27.3.2021 23:44 | karma článku: 15,26 | přečteno: 361x
  • Další články autora

Jiří Nebřenský

Rok od vzniku organizace lékařů používající oxid chloričitý proti covid-19

COMUSAV - Světová koalice pro zdraví a život - slaví rok od svého vzniku a od oficiálního nástupu používání oxidu chloričitého lékaři.

26.5.2021 v 12:32 | Karma: 5,99 | Přečteno: 191x | Diskuse| Politika

Jiří Nebřenský

Kolik nás stojí nalezení jediného pozitivního v rámci plošného testování? Milión?

Tímto článkem prosím čtenáře o radu, neboť přesnou odpověď jsem nedokázal vydedukovat. Na to je především potřeba odhad, kolik procent těchto testů je propláceno zdr.pojišťovnami.

23.5.2021 v 18:39 | Karma: 19,66 | Přečteno: 459x | Diskuse| Politika

Jiří Nebřenský

Na návštěvě domácnosti postižené duchem Corona hysterie

Nadpis není přesný, do domácnosti, ani na zahradu, jsem vůbec vpuštěn nebyl. Rok nepustili na zahradu ani vlastní děti. Považuji za lepší umřít na cokoliv než takto zaživa umřít na strach.

21.5.2021 v 23:04 | Karma: 27,51 | Přečteno: 1095x | Diskuse| Společnost

Jiří Nebřenský

Expert varuje před mutací aneb vhodné akademické téma v reálném životě zcela nepoužitelné

To nejdůležitější zaznělo až na úplném konci rozhovoru .....že většina populace tu nemoc již prodělala a ani o tom neví..

3.5.2021 v 0:55 | Karma: 25,50 | Přečteno: 619x | Diskuse| Politika

Jiří Nebřenský

Salámová metoda zpřísňování kritérií pro rozvolnění

Poslední kritérium zřejmě bude, aby v ČR uplynul jeden týden bez toho, aniž by někdo umřel. To se nikdy nestane, stejně jako návrat do normálního života.

30.4.2021 v 21:47 | Karma: 31,05 | Přečteno: 674x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Amsterdam bojuje proti nerovnosti v močení. Vyčlení miliony na veřejné záchodky

2. května 2024  7:53

Radnice v Amsterodamu po několikaletém nátlaku ze strany žen vyčlenila čtyři miliony eur (přes 100...

Kyjev na Rusko vyslal drony, balistická raketa v Oděse způsobila požár

2. května 2024  7:20

Sledujeme online Ukrajinské drony v noci na čtvrtek poškodily energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské...

Tlaková níže přinese mírné ochlazení. O víkendu bude oblačno, přijdou i bouřky

2. května 2024  6:54

Přímý přenos Silný vítr a nebezpečí vzniku požáru na vybraných místech v Česku hrozí ještě ve čtvrtek, výstrahy...

USA uvalily nové sankce na stovky subjektů. V Rusku, Číně i na Slovensku

2. května 2024  6:49

Spojené státy americké uvalily nové sankce na stovky osob a právnických subjektů. Souvisejí hlavně...

  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik