Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, česká vláda společně s celým politickým spektrem je přímo ukazkovým příkladem toho, jak udělat vše pro to, aby byla situace čím dál horší a nakonec nejhorši na světě. Je názorným příkladem, jak vzít lidem takřka veškerá jejich práva a svobody, zakotvené v Ústavě. To vše skutečně není náhodou, ale ba naopak jasně cílenou likvidací nejen zdraví občanů, ale i jejich života včetně rozkladu celé naší společnosti.

Nejotřesnější a nejnelidštější je ta vláda, která si jako rukojmí bere především ty nejnevinnější - děti a seniory. Rukojmím jsme se ale nakonec stali my všichni.

Na straně druhé je ale zrovna tak otřesné, že je tolik těch (politiků i běžných občanů), kteří v tomto vládu podporují a lidi s jiným než mainstreamovým názorem označují za "nebezpečné" dezinformátory, které udávají, vykazují z prácé a celkově jim přejí jen to nejhorší. Kdyby takových nebylo, neměla by vláda žádnou šanci ke zlovolnému, dlohodobému prosazování svých donebevolajících diktátorských zvrácených praktik.

Vám karmaR^

3 0
možnosti
Foto

Já se těším nikoli na postupné, nýbrž jednorázové "vypnutí" téhle vlády. Dokonce jsem výjimečně ochoten se něčeho takového účastnit. :)

4 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik