Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J90a20n 62Š30i43k

22. 5. 2021 16:09

Nikoho takového neznám. Jen jsem potkal bývalou kolegyni, která mi nechtěla v době nouzového stavu podat ruku. Ale z doslechu vím o rodině s dětmi, která odjela z penzionu v horách, protože tam nebyla wifina a oni prohlásili, že ve středověku žít nebudou.Určitě nebudu na základě jedné rodiny která odjela z hor kvůli wifině tvrdit, že všechny mladé rodiny jsou hloupé a rozmazlené, stejně jako vyvozovat z jednoho případu přehnaně vystrašené rodiny, že mezi lidmi panuje hysterická panika z mediální masáže kolem Covidu. Excesy se dějí i v přírodě, třeba se občas narodí klokaní albín. Znamená to, že všichni klokani na celém světě budou jednou albíni? Takže jako historku pro pobavení Váš příběh beru a jen si ještě dovolím dodat, že naštěstí všichni na Internetu dnes a denně nevisí a nedají se tak lehce zleva či zprava ovlivnit. Hezký den

1 1
možnosti

Ale já jsem z článku, na rozdíl od vás, nevyčetl nějaké zevšeobecnění, že všechny manželské páry kolem sedmdesátky jsou z covidu stejně vyvalené, jako ten popisovaný. :-)

0 0
možnosti
Foto

A kde má Váš článek nějakou pointu?

1 0
možnosti
JN

že je lepší umřít na cokoliv než takto zaživa umřít na strach.

diky pointu pridam k clanku.

1 0
možnosti
Foto

Skoda,že se tak nechovala moje maminka...ta byla statečná seniorka,která nedbala našich proseb a varování.Covid sice přežila,ale teď už nikam chodit ani nemůže.Covid s mnoha starými lidmi pořádně zametl...strach byla nejlepší ochrana.

5 0
možnosti
JP

Setkal jste se s extrémem. Opačný extrém je kašlat na všechno a odhodit přirozenou opatrnost s tím, že se nemůže absolutně nic stát.

3 0
možnosti
Foto

I21v26o 61C95i65l95i35c81h

22. 5. 2021 7:44

Smutný příběh ;-( Také jednu takovou k smrti vystrašenou paní znám, teda spíše znal, protože jsem ji už rok neviděl :-/ Té nosil nebo možná doposud nosí jídlo její syn pouze před dveře jejího bytu.

2 0
možnosti
Foto

Ideální adepti na další zpracování. Uvěří i tomu, že pokud chtějí zůstat naživu, musí chodit každý týden v tyveku na přeočkování. A kola covid byznysu se mohou točit dál, až donekonečna, a o to teď přeci jde......

8 0
možnosti
JN

to jen ta paní.manzel je vlastne mucednik. ale to jeho prilisne ustupovani je vlastne taky chyba.

0 0
možnosti
Foto

Co na to říct. Mě by hamba fackovala kdybysme se nesetkávali kvůli takové komedii co se tady odehrávala. Také nikdo z nás nebyl nemocný a všichni až na toho nejstaršího a tu nejmladší chodíme normálně do práce.

7 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik