Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy jste se asi zbláznil, vy přemýšlíte.

1 0
možnosti
TB

Vaše otázka je nesmyslná. V době ústupu pandemie samozřejmě těch pozitivních bude míň, takže budou jakoby " dražší". Navíc ag testy použité ve fabrikách stojí 50-60 Kč...

0 0
možnosti
JN

právě, že jde o strukturu nákladů integrovanyvh za celou spolecnost

0 0
možnosti
LH

On i ten jeden zachycený nakažený může rozhodnout, zda se virus bude šířit nebo ne

2 0
možnosti
Foto

Cena zachyceného pozitivního je tak trochu irelevantní. Testování stojí pojišťovny 2 miliardy každý měsíc, ať je pozitivní jeden, nebo jeden milion (ale obecně je záchyt v promille). Pořádně tak pouští žilou našemu zdravotnickému systému, ale dává vydělat miliardy klukům a holkám, co spolu mluví, a k tomu celá tzv. pandemie směřuje už velmi dlouho.

5 0
možnosti
Foto

I15v92o 33C35i92l92i30c34h

23. 5. 2021 18:55

Moc dobrý rozbor R^

1 0
možnosti
VB

Občas to zveřejňují např. zaměstnavatelé, kteří fikaně přehráli testování zaměstnanců na zdravot. pojišťovny a své vlastní náklady tak šetří. Jde to do miliard Kč, spočtěte si přibližně nákup testovacích sad pro školy, příspěvek státu na testování ve firmách, jde o milióny občanů, někdy jde o několik testů během týdne. A pak při falešně pozitivních výsledcích se mnozí musejí otestovat ještě i drahým PCR. Teď se jeho cena pohybovala ve stovkách až tisících Kč. Při nízké míře nákazy v populaci jde o vyhozené miliardy do kapes laboratoří (vč. soukromých), dále jde o zisk firem, které vyrábějí či dovážejí a převážejí testovací sady neověřené kvality. "Pozitivita" z nucených testů u bezpříznakových osob činila stabilně 0,1 %, v čemž patrně byly i falešně pozitivní výsledky (testy byly vyrobeny spíše pro příznakové), dnes už tento výsledek na MZ ČR spíše tají, resp. na webu se to "upozaďuje".

1 0
možnosti
ZJ

A to ještě neznamená, že pozitivně testovaný = nemocný.

Co říkaní Kochů?

0 0
možnosti
AT

Mám tomu rozumět tak, že byste si přál více odhalených pozitivních, protože pak by cena za jednoho takového šla dolů?

1 0
možnosti
JN

zrušení testování a mimořádně tvrdé potrestání zainteresovaných za olupování eráru a občanů.

5 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 605x
Zajímá mě duchovní Pravda, kdo je Bůh a jak a proč dopouští, že se děje zlo?

Bůh dovoluje aby ke zlu docházelo z toho důvodu, že dává všem lidem svobodu. Tedy nemá nás jako své loutky na provázku a ani zlé lidi nelikviduje na počkání. Na druhou stranu někdy dokáže zasáhnout a před zlem ochránit. Má to svoje pravidla.

Tedy reinkarnace implatovaná do katolické a pravoslavné,nauky jako fyzická forma očistce?

A proč ne? Pokud chce bůh pro lidi to nejlepší,  tak po smrti připraví pro člověka nejlepší plán jak dosáhnout sjednocení v Kristu. Pokud by nejúčinnější podoba tohoto plánu byl  opětovný návrat do dalšího života, lidské nauky či dogmata zapovídající možnost reinkarnace s tím nic nezmohou. 

Seznam rubrik