Zloděj a korupčník Kalousek mluví o slušnosti. Brrrr.

Člověku se z té zvrácenosti až chce blít. Člověk, za jehož působením zůstávají dokonce mrtví (viz zakázka na armádní padáky, jeho vlastní švagr) a který se raději rozvedl, aby mu případné vyšetřování nemohlo zkonfiskovat nelegálně nabytý majetek se ve své pevné křesťanské víře žehná slušností parlamentní většiny, aby mohly být těžce zkoušenému státu odčerpány další miliardy z peněz daňových poplatníků - Vatikánu, který je nejbohatší organizací na světě. Zkrátka přesně v duchu jezuitského hesla: Vzít všem všechno pro papeže, nikomu nic nenechat."

JE TO PAPEŽ NEBO SVOBODNÝ ZEDNÁŘ? SÁM LUCIFER ABY SE V TOM VYZNAL.

V 90. letech blokoval tehdejší pokusy o církevní restituce současný prezident Klaus. Příslušné kruhy se mu tehdy v roce 1997 odměnily tzv. Sarajevským atentátem, kdy Ruml a Pilip spustili dlouho připravovaný vnitrostranický puč, do něhož byli zataženi i mrtví spozoři ve vzdáleném Maďarsku. Zároveň nezávislá centrální banka snížila objem peněz v ekonomice a vyvolala tím krizi – klasický způsob, jakým centrální banky rothschieldovského globálního bankovního systému rozpoutávají krize kdekoli po světě nebo i celosvětově.

V té době si zbožný Mirek v tichosti v pozici náměstka ministra obrany budoval své korupční impérium skvěle vymyšlenými tunely, jakým byl například zákon o nákupu zbraní pro armádu výhradně přes prostředníky. Prostředníci (nejvíce jsou skloňovány Omnipol a Zenit)  si tak museli nejen přijít na svou marži, ale ještě museli vydělat i na provize pro iniciátory tohoto Bohem požehnaného zákona. O tyto částky stojí armádní nákupy více než kdyby armáda nakupovala přímo u výrobců. Jsou to peníze, které vy i já platíme z daní.

A tento Mirek, Mirďa, Miroušek teď hovoří o slušnosti, když hledá většinu v parlamentu pro schválení toho největšího tunelu na naši deficitní pokladnu: církevní restituce. Jistě si při tom říká: „Však oni to lidičkové z těch daní co jim napařím zatáhnou. Z mé kapsy to nepůjde, tak co.“

Ohánět se v případě tohoto skrz naskrz  zkaženého technologa moci slušností je chucpe. Kalousek by si měl v prvé řadě uvědomit, že dvě třetiny populace církevní restituce nepodporuje a dále, že on a lidé jemu podobí se hodnotami jako je slušnost a morálka prostě ohánět nemají, protože tím jen ještě více zdůrazňují svůj nevábný páchnoucí charakter.

To, jak bude asi Vatikán, najde-li se dostatek servilních, používat nabytý majetek ku prospěchu všech lidí nám katolická církev náležitě předvedla při převzetí katedrály svatého Víta. Napařili takové ceny za vstup, že mohli rovnou na hlavní vchod přibít ceduli jako Martin Luther. Jen místo jeho 95ti tezí by stačila jedna: „Vstup jen pro bohaté."

Držím palce majiteli Student Agency Jančurovi, aby u soudu prokázal, že tak zkompromitované jméno jakým se honosí náš anarchemický ministr financí se prostě poškodit více nedá.

Autor: Jaroslav Moučka | úterý 1.5.2012 16:54 | karma článku: 40,10 | přečteno: 2997x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88