Sociálně inženýrský fanatismus Eurokomisařů

Skoro to vypadá, že abyste se mohli stát Eurokomisařem nejvyššího sovětu Evropské Unie, musíte vykazovat sociálně inženýrský fanatismus v množství větším než malém, kterážto intoxikace odebere vašemu mozku, pakliže nějakým disponujete, sebemenší záblesky zdravého rozumu. Stačí se podívat na eurokomisaře Špidlu, velmi vzdělaný pán, ale stačí jej chvíli poslouchat, sledovat jeho horečnatý svit v očích a máte jasno.

TOTO JE TA SEGREGAČNÍ PŘÍŠERA

Komisařka pro vzdělávání, kulturu, mnohojazyčnost a mládež soudružka Andrulla Vaniliová sedla a primátorovi Košic Richardu Rašimu napsala rozhořčený dopis, ve kterém odsoudila výstavbu zdi na košickém sídlišti Luník IX, protože podle prapodivné interpretace soudružky komisařky, cílem výstavby zdi třicet metrů dlouhé (to už je stavba geopolitického významu velké čínské zdi) bylo oddělit romské obyvatelstvo od zbytku populace. A požaduje její okamžité odstranění. Pojďme si trošku zopakovat geometrii. Abychom mohli někoho oddělit od zbytku světa, musíme utvořit uzavřený obrazec. Nejjednodušším uzavřeným obrazcem na takovéto účely je kruh. Při obvodu 30 m nám vychází průměr takové kružnice 9,5 m. To je prostor, do kterého, když budeme opravdoví sadisti, můžeme oddělit od zbytku světa až řekněme takových 250 Romů na stojáka a řekněme 50 naležato. Hotová oné … genocida.

Ale vážně, jak to vlastně je.

Zeď se nenachází na sídlišti Luník IX ale Luník VIII na ulici Mikrovíniho 61(na google mapách při použití satelitního snímku je plocha zcela zřetelná), je postavena ze dvou stran za parkovištěm s 13ti parkovacími místy, třetí a čtvrtou stranu tvoří  dva kolmo na sebe stojící panelové domy a z páté strany je parkoviště otevřené do ulice. Účelem zdi je chránit majetek občanů (tedy auta) před vykradením a poškozením a zabránit, aby byla plocha používána občany bez základních civilizačních a hygienických návyků jako záchod. Nejbližší budovy sídliště Luník IX jsou od tohoto místa vzdáleny cca 500 metrů a ještě jsou obě sídliště oddělena čtyřproudou pozemní komunikací a ulicí Petzvalovou. Před postavením zdi zde nikdo nechtěl parkovat, protože krádeže, poškození a exkrementace byly na denním pořádku, jelikož na parkoviště mezi štítovými zdmi domů není vidět z oken bytů a policie co má pomáhat a chránit přijela vždycky s křížkem po funuse, jak je jejím zvykem. A samozřejmě exkrement vyšetřila, abychom zůstali styloví. Nakonec je nutno dodat, že do sídliště Luník VIII je zcela volný přístup z mnoha míst a právě tak je veřejný přístup na inkriminované parkoviště. Od postavení zdi ovšem pouze z jednoho směru – od ulice.

A tak si říkám, jestli by se občané Košic neměli nad nebohou soudružkou Eurokomisařkou slitovat, složit se, a zaplatit jí implantaci mozku. Na tomto významném, půl milionem korun měsíčně honorovaném postu, by se jí takovýto orgán mohl občas hodit. Druhou možností je, že se složíme všichni občané EU a necháme postavit nějakou takovou vysokou, žiletkovým drátem obehnanou a střeleckými věžičkami vybavenou zeď okolo Bruselu, aby ti nebezpeční šílenci a fanatičtí sociální inženýři v nejvyšších orgánech Evropské Unie nemohli utéct, působit škody v místech svého výskytu a nemohli ublížit sobě ani druhým. Samozřejmě žijeme v době vypjatého humanismu, Srbové by mohli vyprávět, takže pravidelné terapie pod dohledem těch nejlepších specialistů a statných ošetřovatelů bychom jim garantovali až do konce jejich plodných životů.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | úterý 20.8.2013 19:58 | karma článku: 35,17 | přečteno: 1126x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88