Prosyrská konference 30ti zemí v Teheránu

Západní média ovládaná kabalou babylónských technologů moci a manipulátorů mysli z Wall Street zcela mlčí o konferenci v Teheránu, která byla uspořádána v otázce hledání řešení situace okolo Sýrie. Potenciální agresoři z NATO se této konference nezúčastnili. Přesto tato konference reprezentovala země, v nichž žije cca polovina světové populace.

Heil, Hitlary

Na konferenci byly mimo jiné země Šanghajské organizace pro spolupráci (SCO, kdo nikdy neslyšel viz můj starší článek http://moucka.blog.idnes.cz/c/273847/Opet-vznika-bipolarni-svet.html). Některé další země, které se schůzky zúčastnily, jsou většinou v našich médiích zmiňovány jako nedemokratické, uličnické apod. (namátkou Kuba, Venezuela, Bělorusko). Taky jsou to ale státy, které stojí v opozici vůči Spojeným státům nebo jen nepřipustily zmíněnou kabalu k lizu. Podstatné ovšem je, že  pákistánská ministryně zahraničí  paní Khar přišla s velmi kategorickým oznámením, že totiž: „jakoukoli myšlenku na zahraniční intervenci v Sýrii je potřeba odmítnout“. Až doposud to vypadalo, že Sýrie je vůči západní agresi zcela osamocena. Pro Hitlary Clinton, která intenzivně hledá na mezinárodním poli (naposledy v Turecku) způsob, jak na Sýrii zaútočit zvenčí, aniž by USA se svými spojenci byli odsouzeni coby agresor, je to naprostý debakl. To je ta dobrá zpráva.

Špatnou zprávou je, že planeta se opět intenzivně polarizuje do dvou bloků. Vzhledem k tomu, že bankovní oligarchie chce rozpoutat další světový konflikt, na kterém by si namastila kapsu a z něhož by konečně převzala otěže světovlády, je rozdělení světa na dva znepřátelené bloky velmi riskantní. Jestli je tato polarizace skutečná (tedy, že se tyto státy bankovní kabale skutečně vzepřely) anebo na nejvyšších úrovnich spolu všichni na rozpoutání konfliktu spolupracují, neumím posoudit. Jedny zdroje potvrzují první hypotézu, jiné druhou. Ať tak či tak, naše planeta se ocitá ve velmi vratké situaci, kdy stačí malinký krůček na to, aby svět, který známe, zmizel a s ním miliardy lidských bytostí.

 

Zdroje:

http://tarpley.net/2012/08/11/30-nations-meet-for-alternative-to-hillarys-attack-on-syria/

A ještě kdo je Webster Griffin Tarpley, PhD.

http://en.wikipedia.org/wiki/Webster_Tarpley

Autor: Jaroslav Moučka | středa 15.8.2012 11:13 | karma článku: 16,98 | přečteno: 1109x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88