Mediální verze pravdy o norském masakru vyvolává otázky

Ani se mi do tohoto tématu nechtělo pouštět, téměř jsem přijal oficiální verzi, že Breivik byl osamocený vyšinutý vrah, ale ať jsem se tématu vyhýbal, jak chtěl, stejně mně dostihly nesrovnalosti a otázky s tímto masakrem spojené. Předložím čtenářům jen ta fakta, která jsou velmi zvláštními okolnostmi, představují zvláštní souvislost nebo zkrátka nepůsobí věrohodně a která nebudu jednotlivě komentovat a poskytnu jedno z možných vysvětlení proč by takováto akce mohla sloužit zájmům politické mafie.

All in one: Svobodný zednář a křesťanský radikál Breivik

1. Tak jako v případě událostí z 911 a v případě bombových útoků v londýnském metru v roce 2005, tak i v Oslu probíhalo cvičení bezpečnostních složek proti teroristickému útoku několik dní před atentátem. Jak napsal deník Aftenposten: “Ozbrojené jednotky policie se pohybovaly v okolí divadla opery v Oslu a pronikavé výbuchy byly slyšet po velké části města. Nikdo neměl tušení, že jde o cvičení. Tiskové oddělení policie vyjádřilo upřímnou lítost, že veřejnosti nebylo oznámeno předem poměrně dramaticky vypadající cvičení, při kterém cvičil zásahový oddíl, záchranáři a protiteroristická jednotka v oblasti čtvrti Bjorvika".

    2. Tak jako v USA 11.září nedokázal více než hodinu NORAD vyslat jediný letoun proti uneseným letadlům, norská policie nejprve nemohla sehnat vrtulník a pak se jim potopila policejní loď, takže jim trvalo celou hodinu, než se dostali na ostrov

    3. Norsko chtělo jako členský stát NATO počínajíc 1.8. odstoupit od bombardování Lybie

    4. Americký velvyslanec  v Norsku Barry White si opakovaně stěžoval na laxní norský přístup v otázce boje proti terorismu. “Norské úřady tvrdí, že v tak mírumilovné zemi, jako je Norsko, žádný teroristický útok nehrozí. Vyvíjíme na Nory soustavný tlak, aby začali brát terorismus vážně.” řekl.

    5. Záběry Breivika odváženého v policejním off-roadu svou ostrostí, viditelností až na druhou stranu vozu a nepřirozenou pozicí těla připomíná v první řadě videomontáž. Za běžných okolností by se okna vozu leskla, takže by byly stěží vidět obrysy osob uvnitř vozu.

      6. Breivik prohlásil, že chtěl zmasakrovat norskou vládu nebo ji alespoň ochromit. Proto si vybral pro svůj čin dobu prázdnin a pátek odpoledne, kdy jsou v budově jen kancelářské potřeby a uklízečky  (??) zrovna tak jako 11.9. v osm ráno ve WTC v New Yorku rozhodně nebyl nikdo z bossů, kteří tou dobou vykonávali ranní hygienu ve svých domovech

      5. Deník VG vycházející v Oslu uvádí svědectví očitých svědků, že střelci byli minimálně dva a jednoho z nich popsali jako 180 cm vysokou osobu hustých tmavých vlasů a neseverského vzhledu. Byl v civilu, v ruce držel pistoli a na zádech měl pušku.

      6. Breivikův profil na facebooku vznikl jen pár dní před činem

      7. Breivik sám je nám představován jako křesťanský radikál, který chtěl zachránit křesťanskou Evropu (tím, že místo přistěhovalců zabil stovku křesťanů?), ale v novinách (a na facebooku) se objevila jeho fotografie v uniformě svobodných zednářů. A křesťanství se se svobodným zednářstvím právě moc v lásce nemá. Poslední odmítavou zmínku vůči svobodnému zednářství pronesl papež Jan Pavel II. 12.10.1993 na generální audienci na náměstí sv. Petra v Římě, kdy upozornil na neslučitelnost hnutí New Age, které je nejnovějším projevem zednářství, s katolickou vírou.

        K čemu nebo komu je dobré vyvraždění stovky mladých Norů? Těch vysvětlení z výše uvedených bodů může být několik, ale jedno z nich dává velmi aktuální smysl. V Evropě narůstá hnutí odporu proti globalizaci a zejména jejímu evropskému klonu - Evropské unii (viz např. cenzurované události ve Španělsku). To se samozřejmě exkomunistickým eurofanatikům v Evropském parlamentu a Evropské komisi ani trochu nehodí do krámu (o tisících nadprůměrně placených byrokratů ani nemluvě). Vytvořme tedy postavu pravicového extremisty, který vykonal hrůzný čin a následně podsouvejme jakýkoli projev nesouhlasu s globalismem a EU pravicovému extremismu. To by bylo, aby konzumenti s mediální lobotomií neobrátili svou nenávist vůči jakémukoli projevu odporu. Je to stejný mechanismus jako když Rudé právo za komunismu vytvářelo obraz zaprodanců a zkrachovalců o disidentech. Koneckonců podívejme se, jakou službu v tomto ohledu vykonává mediální žumpa globalistů v souvislosti s naším euroskeptickým prezidentem a jeho spolupracovníky a názorovými souputníky. V této kampani jsou dokonce tito lidé pravicovými extremisty bez obalu nazýváni. Více o této kampani  http://moucka.blog.idnes.cz/c/206844/Proc-jsme-svedky-nechutneho-honu-na-carodejnice-v-ceskych-mediich.html

         

        Nominujte autora do ankety Bloger roku

        Autor: Jaroslav Moučka | sobota 27.8.2011 9:42 | karma článku: 26,94 | přečteno: 2192x
        • Další články autora

        Jaroslav Moučka

        Osídlení Sudet

        1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

        Jaroslav Moučka

        Trump versus Streep

        30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

        Jaroslav Moučka

        Proč nechodím k volbám

        26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88