Jsem za farmářský zákon

Muž z Karvinska střelil kuší do hlavy zloděje při obraně svého majetku. Zatím není obviněn, ale je podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví.

Nevstupovat! Narušitelé budou zastřeleni, ti co přežijí budou střeleni znovu.

Před nějakou dobou se ve Spojených státech stala podobná událost. Svobodná matka zavolala na tísňovou linku 911, že se k ní dobývají zloději a zda může použít svou legálně drženou střelnou zbraň. Operátorka jí bez váhání odpověděla: „Udělejte vše, abyste ochránila sebe a dítě.“ V tu chvíli zloději vnikli do jejího domu. Ona ještě se sluchátkem v ruce vypálila a prvního zloděje zastřelila. Druhý zloděj je obviněn z vloupání a z vraždy. Ano, čtete dobře. Z vraždy. Ve Spojených státech, kde máte právo bránit sebe a svůj majetek se zbraní v ruce, jsou za smrt toho, kdo poruší práva vlastníků a vstoupí na jejich území, zodpovědni ti, kdo s ním tento čin spáchali.

A já jsem 100% za takovýto zákon. Kdo nerespektuje nedotknutelnost cizího majetku, nechť za to klidně platí i daň nejvyšší. Lukostřelec z Karviné má mé sympatie. Doufám, že zvítězí zdravý rozum nad špatným zákonem, který vede k nespravedlnostem a nad justicí, která povyšuje psané právo nad mravní hodnoty a svědomí.

 

Je 19:55. Právě jsem se dočetl, že policie střelce obviní. Domnívám se, že nastává čas vytáhnout ve velkém počtu směrem k budovám našich ústavních orgánů a po vzoru Islandu donutit parlament a vládu, aby abdikovali (a co říká Přemysl Sobotka by nám mělo být u ....). Následně losem kooptovat do poslanecké sněmovny na základě územního principu 200 prostých občanů, kteří jmenují úřednickou vládu s cílem připravit novou Ústavu s prvky přímé demokracie, omezenou imunitou pro volené zástupce a systémem přímé kontroly občanů nad zákonodárci. Dále změnit celý systém nezávislosti justice tím, že pozice soudce bude volená funkce, aby soudci byli zcela nezávislí na výkonné i zákonodárné moci a aby museli skládat účty svým voličům: Soudíš jako prase, tak táhni. Posledním úkolem takovéto vlády by mělo být přivést společnost k novým svobodným volbám. Preferenčně bez politických stran. Dále bychom se měli vymanit z Rothschieldovského bankovního systému založeného na dluhu, zrušit tzv. nezávislost centrální banky a podřídit měnu rozhodování vlády. Je toho samozřejmě mnohem více, ale toto jsou hlavní body.

Autor: Jaroslav Moučka | pátek 27.4.2012 13:13 | karma článku: 35,60 | přečteno: 3027x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88