Studenti budou slavit ještě jednou!

Možná je to nějaká kachna, ale doslechl jsem se, že studenti hodlají oslavit 17. listopad znovu. Důvod je údajně to, že nemohli položit květiny k pamětní desce na Albertově, když tam byl prezident.

Také jsem tuto skutečnost zaregistroval na stránce čt24, kde bylo uvedeno – Kvůli Zemanovi, nemohou studenti položit květiny k pamětní desce.  To, co mi k těmto vyjádřením chybí, je důvod.  Ano určitě je snadné říci. Důvod je Zeman! A proto je to také tak uváděno. Média si najdou vždy nějaký ten způsob, jak uštědřit Zemanovi štulec.

Takže vážená média, vážení studenti. Co jste dělali celé dopoledne, kdy na Albertové prezident nebyl?  Co jste dělali celý zbytek dne, kdy už tam zase nebyl? No jistě, statečně jste někde proti němu protestovali.

A ten pravý důvod toho, že tam nemohli dávat květiny, což měla uvést média i oni studenti, je ochrana hlavy státu, zvláště v době, kdy po Evropě pobíhají šílenci se samopaly a bombami na tělech. Co se napříště zeptat Ochranné služby prezidenta republiky?  Ale to by nebylo to pravé ořechové že, ono totiž lépe vyzní, že nebylo možné dávat květiny a uctívat památku studentů z důvodů, že to snad „nechtěl“ Zeman.

Tak to není kachna, ale skutečnost. Studenti - tedy nějaká skupinka studentů se svolává na FB aby se sešli 22.11. a uctili památku 17. listopadu, když prý kvůli Zemanovi nemohli od dvanácti asi do patnácti hodin pokládat květiny. Takže kdo chcete vidět lidi, jako pana Schwarzenberga, Kocába, pana rektora UK, nejspíš i pana Pánka a jiné, pokud si chcete prohlédnout jak vzdávají hold Opletalovi a Sametové revoluci, transparenty právě toto vyjadřujícími. Pak se také jděte podívat. Jistě se uvidíte i v televizi, neboť ta rozhodně na této akci nebude chybět.

Doporučoval bych, aby se tedy speciálně pro studenty této kategorie, zavedl datum 22.11. jako Svátek 17.11. a stal se dnem pracovního klidu, určený k pietám různého druhu.

Děkuji!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Nigrin | středa 18.11.2015 15:26 | karma článku: 41,40 | přečteno: 1739x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69