Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nigrin řekl: ,,Takže vážená média, vážení studenti. Co jste dělali celé dopoledne, kdy na Albertové prezident nebyl?  Co jste dělali celý zbytek dne, kdy už tam zase nebyl? No jistě, statečně jste někde proti němu protestovali."

Pane Nigrine odpověď je jednoduchá. Stáli před zátarasem Zemanových pohůnků dvě hodiny před samotnou akcí ,,ať žije Zeman", ale bez pozitivního výsledku. Mimochodem pane Nigrine, proč se na svátek ,,Mezinárodního dne studentstva" nechá Zeman oslavovat právě na Albertově, jenž je právě spjat se svátkem studentů?

2 0
možnosti
Foto

Proč se tu dohadujete? Přece studentů tam bylo dost, pravda, bývalých. Vždyť i sám pan president byl kdysi studentem ....

A pan autor si zase mohl vyzkoušet, jak mu sluší štít z plexiku. ;-D

5 2
možnosti
JB

Konstatuji , že se tady objevilo hodně  velmi " inteligentních " diskutujících . Už začínám chápat proč má náš prezident pravdu. [>-]

7 2
možnosti
JK

J48i32r23i 40K48u12c34e85r22a

18. 11. 2015 17:54

Nepustili nás tam, ačkoli jsme tam byli více než o 3 hodiny dříve, než akce začínala,“ napsal aktivistaKarel Polák, se kterým se chtěli na Albertově jako "studenti" dostat k desce Otakar van Gemund nebo Tomasz Peszynski.Na úterním incidentu je zajímavé, že hlavním „bojovníkem“ za vpuštění studentů do prostoru bezpečné zóny před akcí s účastí prezidenta republiky nebyli sami studenti či aktivisté, ale reportér České televize Richard Samko, který měl připraveného kameramana, aby případnou akci studentů zaznamenal. V místě bylo oznámeno veřejné shromáždění a celý ohraničený prostor navíc střežila kromě běžné státní policie i ochranná služba prezidenta. Bylo jim nabízeno, že v doprovodu policie mohou jít květiny položit jejich zástupci v menším počtu. Nechtěli. Místo toho nyní svolávají veřejně akci na 22. listopadu, kdy chtějí na Albertově učinit to, co prý nemohli v úterý.

Studenti si stěžovali, že nemohli položit květiny. Přitom už před třetí hodinou odpoledne po skončení manifestace bylo všechno volně průchozí a pamětní deska každému dostupná.

10 3
možnosti
Foto

J14i25ř90í 40K83i28n69d34l

18. 11. 2015 18:23

Pane Kučero, ńemluvíte pravdu na FB je filmový záznam, kde studenti žádají, aby mohli dojít k pamětní desce a položit tam kytky  a Policie je odmítne pustit, i když navrhnou, že tam  budou tedy chodit po jednom. I to je ze strany Policie ČR odmítnuto. Studenti oponují, že prezident přijede za tři hodiny a za tu dobu tam kytice položí a odejdu. Policista v civilu jim řekne, že ne a pokud se jim to nelíbí mají se obrátit na mluvčího Policie ČR a tím to skončí. Pak na místo jsou vpuštěni příznivci prezidenta, kteří dostanou do rukou předem připravené transparenty.

4 4
možnosti
VR

Nigríne, od vás zcela obvyklá demagogie. Plácáte, aniž byste věděl wo co gou!

Ty studenti tam totiž byli tři hodiny před tím, než tam přibyl Zeman!

6 9
možnosti
Foto

,,Studenti budou slavit ještě jednou!"

Budou slavit co, jak a proč?Mezinárodní den studenstva?Tedy, pokud vůbec vědí oč jde a na základě čeho tento svátek vůbec vznikl. Či ono datum, tedy sedumnáctého. Pokud vůbec vědí proč právě toto datum. Či jde o ,,cosi" zcela jiného. O demonstraci? Čí, koho a za jakým účelem a proč tedy pak označovanou jako oslavu? Asi by to měli oni sami umět vysvětlit. ONI SAMI!Protože mezi oslavou a  pietou a uctěním významných dat a a událostí a mezi demonstrací je dosti zásadní rozdíl! I když asi jak pro koho.Rv

3 2
možnosti
Foto

Žádné ještě jednou, žádné podruhé. Není jejich chyba, že jim to bylo znemožněno, a že musí mít náhradní termín.

Zadruhé. Slovo oslava je termín Nigrina. Svolatelé používají slovo uctění, další pak i pieta, vzpomínka.

Za třetí. Jste zlí lidé, kteří účelově posouvají věci do roviny, která vám a podobným umožňuje zkreslovat realitu a špinit druhé. Jiný účel ani tento článek nemá.

4 8
možnosti
MD

Opravdu studenti? A co studuji? A kam vedomosti ukladaji? A cim s nimi pracuji? Kdyz nejsou schopni vyhodnotit prostou vec, jak trapne vypadaji.

10 4
možnosti
LJ

Den a hodinu víte, takže se jich můžete dojít zeptat.

2 3
možnosti
RJ

Nj, Nigríne, ty to holt vidíš tak nějak v souvislostech. Jako praví milovníci starých pořádků, komoušů a StB. My tě známe, tak se nedivíme.Rv

10 12
možnosti
VR

Neprodyšná uzávěra na pražském Albertově během shromáždění příznivců prezidenta Miloše Zemana a Bloku proti islámu neplatila pro všechny. Někdejší kontroverzní politik Miroslav Sládek se koridorem  policistů dostal. Tyhle zrůdičky čenichaj  novou šanci a Myloš by jistě nebyl proti....

11 6
možnosti
RM

R87o95m27a60n 94M53á92c77a

18. 11. 2015 17:55

tak sladek pak vyhlasoval "vracime se"

1 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik