Na Majdanu začínají bojovat hodnější s hodnými, nebo je to naopak?*

Zjednejte pořádek na Majdanu, nařídil Kličko policejnímu šéfovi v Kyjevě. No v tom aby se čert vyznal. Tak teď bych očekával že vystoupí zlatý Západ a v čele s panem Obamou vyzvou Klička aby nezakročoval silou aby ctil demokratické svobody. A co Porošenko, ten bude mimo hru, protože význa, aby se vyvaroval použití armády nejspíš nepřijde, tu už používá na druhé straně země a potom, žádnou jinou už nemá! Což si jistě i pan Obama a pánové z Bruselu docela dobře uvědomují.

To je kalamita, řekla by nejspíš Jitka. Nějak to začíná být značně nečitelné. Vlastně se ani nedozvíte pravý důvod protestů na Majdanu. Ještě nedávno to byly matky odvedenců, teď jsou to další, to,že se jim nechce jít umírat za potentáty Kyjeva už tady taky naplno zaznělo, tak se to zahrálo na kriminalitu. No jistě, pokud chceš něco uhrát a zůstat čistým, pak použij slova, kriminalita, drogy nebo terorismus. A máš to v kapse. Teď mohou Majdan srovnat se zemí a sp

láchnout vodou a Západ zatleská, jak s těmi živly zatočili!A mezi tím se zase Ukrajinská armáda pochlapila a nestřílela na nemocnici v Doněcku.

Tak nevím, že by někdo lhal, že by někomu bylo úplně šumák jestli zabíjí ozbrojené, nebo nemocné? Nejspíš kdyby byli, už nejsou. A co na to Červený kříž?  Co na to RB OSN? ... zase jenom vezmem kalkulačku a budeme sčítat? Ale s tím Majdanem to je tedy nepříjemné, teď když už tak pěkně Kyjevští vládci dostali půjčky, EU otevřela náruč a USA budou cvičit Gardy v efektivnějším zabíjení. No kdo ví, třeba se i tohle dá použít, protože se vkrádá myšlenka, není za tím zase Putin?

Nezapomeňte se podívat, co vymyslela Ukrajinská  tajná služba SBU ohledně sestřelení civilního letadla, tentokrát je verze taková, že separatisti chtěli sestřelit Ruské letadlo, ale zmýlili se. Ruské proto, aby to svedli na UA a vyprovokovali tak Rusko k invazi na Ukrajinu.  Čím dál složitější konstrukce. Docela bych řekl, že jsou v tom pánové z UA namočeni až po krk a teď neví co vymyslet aby se to chytilo. Prostě lžou - když se jim minule podařilo omylem sestřelit Ruské TU 154, tak lhali a mlžili dva týdny, potom přiznali chybu a omyl při cvičení. Až když došlo na odškodňéování obětí, tak řekli že oni nic neudělali. A tady je to o daleko větším průšvihu, protože by položili i Americkou a Evropskou politiku vůči Rusku. Proto USA tak zarytě mlčí a odmítají pustit do světa své satelitní snímky a údajné důkazy. /http://zpravy.idnes.cz/separatiste-chteli-sestrelit-letadlo-aeroflotu-jako-zaminku-pro-agresi-ruska-1ht-/zahranicni.aspx?c=A140807_164608_zahranicni_ert

______________

http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/420703/Cameron-uderil-do-valecnych-bubnu-oznacil-Rusko-za-nepritele.html

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 7.8.2014 16:12 | karma článku: 38,29 | přečteno: 2095x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69