Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Jestli jsem to dobře slyšela ve zprávách, tak starosta Kyjeva Kličko uvedl jako důvod současného zásahu na Majdanu zvýšenou kriminalitu a potřebu vyklizení náměstí pro vojenskou přehlídku 24.8.

Takže kyjevská vláda nemá peníze na teplou vodu pro obyvatele Kyjeva, ale na vojenskou přehlídku peníze má? Ostatně chystat vojenskou přehlídku v době, kdy kyjevská armáda hromadně zabíjí své vlastní občany civilisty v Doněcku, je na můj vkus vrchol cynismu. To by mi připadlo normální tak v Severní Koreji... proč to média nekomentují?

4 0
možnosti
Foto

Tak už alespoň víme, do kdy chtějí majdanští šoumeni krvavě zatočit s proruskými separatisty a na počest hrdinných vojáků Národní gardy uspořádat na Majdanu vojenskou přehlídku. Aplaudovat by tam mohli letět třeba Schwarzenberg s Kalouskem nebo se skřípajícími zuby i Sobotka se Zemanem. 

Jinak Vitalij Kličko je celkem rozumný politik tak zřejmě proto nebyl dost dobrý pro sestavovatele té ukrajinské loutkovlády:-)

0 0
možnosti
Foto

Mno zdá se že šoumenům z Majdanu už také došlo, že verze s BUKEM povstalců je čím dál tím neudržitelnější, tak se to snaží zajímavým způsobem hodit na Rusko.

Hlava Bezpečnostní služby Ukrajiny Valentin Nalivajčenko prohlásil, že se Rusko chystalo sestřelit letadlo své vlastní společnosti Aeroflot, aby ospravedlnilo svůj vpád na Ukrajinu, avšak raketa omylem sestřelila malajský Boeing-777.

Pane Nalivajčenko, vy jste tedy hlava.:-):-)

11 0
možnosti
JP

Bez ohledu na tyto nové události považuji ignorování masakru civilního obyvatelstva  na Ukrajině za totální selhání jak Červného kříže, tak i RB OSN. Lidé, kteří tyto instituce řídí  by okamžitě měli odstoupi ze svých funkcí. EU Rv

12 0
možnosti
MN

A ti protestující protestují ještě proti něčemu jinému než proti zbourání jejich útulků na barikádě s výhledem na náměstí? A pokud ano, proč s tím začali ausgerechnet v okamžiku, kdy přišli Kličkovy lidé tu barikádu rozebrat?

5 0
možnosti
EK

Teď to bylo v tv, protestují proti zhoršení situace na Ukrajině a nelíbí se jim válka.

6 0
možnosti

Dokud mi iDnes neřekne jestli mám fandit hodným prozápadním demokratickým nadšencům, nebo plivat na separatistické teroristy (podle toho je pak jejich házení zápalných lahví buď obdivuhodný projev občanské svobody, nebo naopak zavrženíhodný akt protistátních živlů) tak nevím co si o dnešním Majdanu myslet... :-/

15 0
možnosti
JJ

J37a60n 63J28o90š62t

7. 8. 2014 16:44

Vy si sice děláte srandu, ale co si počne takový Peszynski ? Tak hezky se mu angažovaně hrozí, tentokrát směrem na Východ, ani o tom nemusí vůbec přemýšlet !

11 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik