Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Hlavně aby nám Klokánky nefinancovala Moskva.

Taky vám tahle úvaha připadá tak absurdní, až hloupě dětinská? No vidíte a někteří prezidentští kandidáti to myslí vážně. On je ten Zeman divnej, kampaň nevede a přeci jeho sympatizanti a SPOz financují bilbordy za něj,

média se mohou přetrhnout aby napsala něco negativního co by mu ubralo na hlasech, no a když to nevychází z počátku na snahy přesvědčovat o tom,  že tenhle pán rozděluje společnost, k čemuž se použijí rafinovaná data průzkumů, tak se to zkusí politováním a sdělením, že stejně nevydrží, protože má rakovinu. Někteří tuto informaci dotahují ad absurdum i s nápadem uspořádat už nyní pohřeb a ono zase nic. Přidá se k tomu Babiš, aby to bylo téměř posvěceno, že prezident nadržuje kriminálníkovi, což vehementně tvrdí pan Kalousek, který ne a ne přenést přes srdce, že miliardář byl úspěšnější nežli on sám a Pirátský právník, který zapomněl na to, že ho na fakultě učili první z věcí tzv.  presumpci neviny, přesto bez důkazů posílal už před volbami pány Babiše a Faltýnka do kriminálu. A ono to zatím ne a nefunguje. Tak se vytáhne kalibr silnější o ovlivňování voleb cizími mocnostmi. No že to naše zpravodajská služba popře jako nesmysl, nevadí, stačí přece, že se zasadilo semínko nejistoty .. copak kdyby?  No a pokračuje se dál. Co na tom, že Zeman nevede kampaň – všechno je to špatně – měl minimálně od doby, kdy oznámil svoji kandidaturu, zalézt někam do sklepení Hradu a vyjít odtud až po volbách. Vlastně omyl, měl by vycházet pravidelně, když o to pan Topolánek, nebo Drahoš požádají, neboť okopat Zemanovi nemocné nohy v přímém přenosu by bylo lepší, nežli na něj posazovat v jeho nepřítomnosti. A Zeman nereaguje, řekl, že nebude dělat kampaň, tak ji nedělá. Vykonává normálně funkci prezidenta a to stačí. Upozorní na to, že veškeré finance nastřádané, mnohdy po desetnících, či halířích s hloupými vzkazy na otevřeném účtu,  že tyto prostředky budou poukázány na Klokánky  a dětský fond. Což jakoby náhodou novinářům unikne a místo toho vynesou další trumf, majetky hradního kancléře Mlynáře. No považte takových peněz má. Sice je psáno jak k nim přišel, ale veřejnost varovně zdvihá prst, kdo ví, zda to není nějaká zlodějina. A tak si z reakcí a diskuse říkám, že mnozí by s chutí zase vyšli do ulic a udělali další ÚNOR a zabavili majetky těm bohatým, prostě ta závist v nás přetrvává. No a poslední kotrmeleček pánů kandidátů na post nejvyšší – prověřte z čeho se financují ty bilbordy se Zemanem 2018 –znovu.  Není to z trestné činnosti, nebo nedej Bůh, nefinancuje to cizí mocnost?  Třeba Rusko – Kreml?  No to by nám tak scházelo – ale vycházelo by to Drahošovo varování! Má to jen drobnou vadu na kráse, přes ten jeho účet, by ten Kreml  financoval, tak akorát naše Klokánky a děti. Ano, ano, proveďte kontrolu, nebo vůbec zakažte financovat Zemana, zakažte jeho bilbordy, (ale všimněte si, že třeba pan Topolánek jich má několikrát víc, nežli Zeman.), zakažte voliče Zemana a vůbec ... vraťme se k totalitě a cenzuře, beztak už tady plíživě přibývá!

Přeji vám krásné odpoledne a při volbě mějte šťastnou ruku. V podstatě znáte jen dva kandidáty dokonale a víte co od nich čekat – zvolte toho lepšího, toho, který se nepovyšuje, který se neukazuje hezkým jen proto, že chce něčeho dosáhnout.  O tom současném víme jaký je, co dělá pro tuto zem a i pro její děti. Vlastně – „víme“ je dost sporné slovo, neboť média na některé věci, jistě neúmyslně neupozorňují. No taky proč, mu dělat reklamu, když je nemá rád. Jenže rád je neměl ani Klaus a Topolánek je rovnou fackoval a kopal jim do aut!

 

Pěkný víkend!  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 6.1.2018 13:41 | karma článku: 35,06 | přečteno: 963x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1146x | Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  21:31

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl terčem atentátu, je mimořádně vážný....

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Všechny nás to zasáhlo. Situace je napjatá nejen na Slovensku, reagoval Fiala

15. května 2024  21:29,  aktualizováno  22:05

Premiér Petr Fiala ve středu večer na CNN Prima News ohledně atentátu na slovenského premiéra...

VIDEO: V Istanbulu vzplála Atatürkova oblíbená restaurace, oheň zasáhl i bazar

15. května 2024  21:43

Znamý Egyptský bazar v Istanbulu ve středu zasáhl požár. Plameny se začaly šířit z komína více než...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  21:31

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl terčem atentátu, je mimořádně vážný....

Na Děčínsku narazil vlak do spadlého stromu, trať do Německa stála

15. května 2024  18:10,  aktualizováno  20:44

Vlak jedoucí z Drážďan do Prahy narazil v Dolním Žlebu na Děčínsku do stromu. Cestující se museli...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik