Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠS

R^V S málo kým se mi souhlasí tak dobře - jako s Vámi Miroslave - Drahouš je tak protěžovaný eurectodaktory především z ČT a NOVY, že to chudák Soukup může jen těžko s občasnou pomocí Primy udýchat. Drahouš se zřejmě dokonce snaží dostat do střev EU tak, aby co nejvíce vypadal jako zoufalý hermafrodit - šéfkotlík EU na příšerná rozhodnutí - Juncker, neříkejte, že jste si té podoby nevšimli?! Fandím panu prezidentu Zemanovi - jak to jde a zbožňuji ho za to, jak dal blbečkům z těchto tragických médií najevo, že pro ně nemá jedinou vteřinu času, protože ani ta mu nestojí za to, aby ji věnoval hnusákům, kteří dezinformují, překrucují a manipulují. Je třeba to stále říkat a bojovat proti mediální totalitě rádobyelit, nedemokracii a žádné svobodě slova, které mmj. nyní mají v Německu - a to si dovolují kritizovat Polsko!!! A jsou na tom ještě hůř!!! My toto nechceme a k tomu nám dopomáhej Bůh, Zeman a třeba i Blaničtí rytíři!!!!

0 0
možnosti
PP

Na tohle se nedá říci nic, jen zůstat sedět s otevřenou hubou a doufat, že jich ještě nejsou miliony.

1 0
možnosti
NM

..toto je ale neapná poznámka stačí si zjistit KOLIK a KDO na ty klokánky přispěl!!!!!!

0 1
možnosti
VR

Bravo Mirísku, dnes jsem ještě nic hloupějšího nečetl.....:-)

5 2
možnosti
Foto

Financovat Klokánky znamená financovat odebírání dětí.

2 1
možnosti
ZJ

to je demagogie?????

1 0
možnosti
Foto

Karma. Tu přímou volbu prezidenta nám byl čert dlužen. A přitom argument pro ni byl, že při volbě nepřímé, parlamentem dochází k "výtržnostem" nebo lépe řečeno k excesům.

A tu to máme. Míra excesů se asi zdesateronásobila.

2 4
možnosti
MC

Pane Hermánek, většinou s vámi souhlasím ale tentokrát ne. Podívejte se na "nejdemokratištější" zemi na světě jak tam vypadají volby. Vytahují se ty největší špíny ať už jsou pravdivé či nikoliv. A tuto jednou za 5 let grotesku chcete lidem sebrat? Horší bylo vidět Langra při té volbě když volili poslanci. To byla ubohá fraška. Já radši grotesku než frašku. Vždyť i v USA se na volby těší jak malé děti a vy byste byl tak zlý a vzal nám to? O čem by potom psala paní Jandová? Na to jste asi zapoměl.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik