Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Čekám na vyhodnocení TESTU, vy také?

Pan ministr Stropnický děl, že onen „průjezd“ Amerických transportérů přes naše území, bude TEST. No a já čekám, kdy bude vyhodnocení. Vím, jsem asi moc hrrr a chtěl bych všechno hned a to nejde. Pan ministr musí určitě čekat na hodnotitele z centrály. Ale tak jak to prezentovala média, jsme na tom žebříčku důvěryhodnosti určitě dobře. Mávalo se, rozdávaly se koláče i pivo, dokonce kamion piva, mladá děvčata se nakrucovala při focení s hochy z US Army, rodiče i prarodiče strkali své ratolesti k seznámení se s lidmi, kteří nás dozajista zachrání a aby si děcka už v útlém věku osahala ten úžasný pocit chladné oceli. No a o úžasnou techniku byl také obrovský zájem. Navíc si někteří z té dozajista správné strany naší společnosti, zejména ti, kteří jsou svými obličeji známí z obrazovek, přidali k dobrému a na adresu Ruska padala kritická a hanlivá slova, což se jistě v hodnocení také kladně projeví plusovými bodíky. Zazněla i zajímavá slova, třeba když se jeden známý člověk z Barrandova, seznámil s mladým americkým vojáčkem a ten prý byl nadšený, jak se mu tady líbí. Na otázku proč, odpověděl, že prý je tady skvělá demokracie, když ty protestující lidi nikdo nezavřel do vězení. Naskýtá se otázka, jak to je ve vojákově domovině, no nejspíš trochu jinak.

Tak snad jen to počasí se v úterý vymklo, když se kladlo v Plzni u památníku a vzdávala se čest padlým 116 americkým vojákům, kteří přišli o život na západě Čech, v boji proti fašistům. Dnes už se ale fašisti tak neberou, třeba to, že jsou na Ukrajině, nevadí, moudří řeknou, že to bude nejspíš jen hloupá Ruská propaganda.  Ostatně s tou propagandou mají problém, jak se zdá i v Británii, když BBC varuje, jak u nás narůstá ruská propaganda, (což bude nejspíš vyjádření samostatného uvažování našinců) i v NATO s tím mají problém a tak už napsali manuál pro ministry zahraničí a další potentáty, kterak Rusko řádí na Ukrajině, takové další „Poučení z krizového vývoje, tentokrát jinak“. Ale vraťme se k akci původní. Plzeň se ukázala a přišla téměř tisícovka obdivovatelů, napříště se taková akce bude prý odehrávat v mimopracovní době, aby byla větší účast. Počasí to kazili, nicméně na úsměvu panu velvyslanci Shapiro ani ten vítr neubral. Dokonce i kardinál Duka to měl nejspíš se svým šéfem nahoře domluvené, že mu nespadla z hlavy na jeho rozměry malá čepička, člověk by hádal, že pan Duka použil vteřinové lepidlo, no považte, takový hodnostář nemůže být nahoře bez!

A já stále čekám, zda přijde to kladné hodnocení. Dokonce se asi ani nikdo neodvolal k Ústavnímu soudu kvůli té drobnosti, že onen avizovaný průjezd plechové kavalérie, se stal v podstatě poznávacím zájezdem do České republiky pro vojáky US Army. Jistě všichni budou tvrdit, že podle zákona je psáno, že za průjezd se považuje doba zpravidla do 48 hodin, ale nikdo nejspíš nenajde za slovem ZPRAVIDLA ono celodenní volno, které měli v Praze. Takže se o průjezd nejednalo, ale mělo to být řešeno jako krátkodobý pobyt s průjezdem přes území ČR. Ale, vezmi to čert, už jsou pryč, žádná újma nikomu způsobena nebyla. Navíc jsme tím vnitřním testem viděli, kolik máme nadšených lidí, kteří půjdou se zbraní v ruce a ve druhé s Americkou vlajkou, bránit naši zem proti Rusku. Jistě bude mnoho těch, kteří se přihlásí sami, aby mohli vstoupit do řad armády! Zdá se, že i vojand bude dost.

No jsem přesvědčen, že pochvala bude veliká a možná, že nám pan ministr sdělí úžasnou novinu, že jsme se stali vítězem soutěže o umístění Americké vojenské základny u nás. Ostatně je tady hodně takových, kteří by štěstím uronili nejednu slzu a přihlásili by se třeba i k ochraně objektu.

Apropo, škarohlídi, buďte nad věcí!

Krásný den a všem pohodové Velikonoce, bohatou pomlázku a hodně radosti dokud je alespoň relativní klid. Oslavte jaro!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Nigrin | pátek 3.4.2015 14:58 | karma článku: 32,63 | přečteno: 1437x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1146x | Společnost
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Pavel se zranil na motorce. V nemocnici na pozorování zůstane několik dní

23. května 2024  20:03,  aktualizováno  22:32

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale vyžádají si...

V Gaze se 70 procent pomoci z moře ukradlo. Hamásu se „odklánění“ hodí

29. května 2024

Premium Plán amerického prezidenta Joea Bidena nakrmit Gazu pomocí plovoucích přístavů dostal ránu...

Poslední šance dostat dítě na tábor. Co se letos mění a kde ještě hledat místo

29. května 2024

Premium Čarodějnickými hábity, klobouky a nezbytnými hůlkami se děti z Teplic na rozdíl od filmového...

Rusko je agresor, připustil lídr SPD Mach. Chce zrušit Green Deal

29. května 2024

Stanovuje si troufalý cíl zrušit Green Deal, zpochybňuje závazek přijmout euro a připouští, že...

Fackují ho, kopou, ničí mu foťáky. Ale stařičký král paparazzi stále fotí

29. května 2024

Seriál Jedenáctkrát mu zlomili žebra, jednou ho pobodali, sto osmdesátkrát byl v nemocnici. Naposledy...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik