Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuiji za přání, vhodně věce mohu jenom souhlasit. Řekl bych, že jsem zařazen v těch více jak 80%, kterým průjezd nevadí, ale mohu říci, že to ze mě nedělá přítele USA. Kdyby se jednalo o průjezd ani by mě nenapadlo nad tím, se vůbec zamýšlet. Američané a jiná vojska tudy projížděla mnohokrát, zažil jsem cvičení Francouzů a Nizozemců na Doupově, kdy počty vojsk konvoj několikrát převyšovali, ale to bylo cvičení tohle s tím nemělo nic společného. Já jsem původně předpokládal, že se bude jednat o něco podobného, ale tohle bylo něco co ani neumím pojmenovat, chyběla tam snad už jenom naše bývalá ministryně obrany aby jim něco pěkného zazpívala. Já z toho mám jenom takový trapný pocit, že to až moc zavání podlejzáním. Vždyť to nejsou naši současní osvoboditelé. Je zvykem u jiných armád a v západních obvzlášť, že se ctí funkce a hodnosti. Plukovníka vítá plukovník, nebo velitele pluku velitel jednotky stejné velikosti, když vojáci chtějí svého poraženého protivníka ponížit pošlou k němu na jednání vojáka nižší funkce nebo hodnosti. To by měl vítat americké vojáky nebo za nimi přijít prezident by už bylo tak nezvyklé, že by to snad bylo i těm američanům trapné, protože u nich se nic takového stát nemůže. Vím v tomhle jsme asi podobní spíše těm Rusům, kteří si až tak na to u svých spojenců nehráli a jejich vztah byl vůči vojákům spojenců volnější a neformálnější.

2 1
možnosti
JR

J63a37r83a 97R45a15n41k

4. 4. 2015 3:55

Proboha mluvte za sebe, MY podobni Rusum nejsme v nicem;-O

3 2
možnosti
OU
LW

L11e98o 86W69o36l11f

3. 4. 2015 18:57

Nevím, na co vy ještě čekáte?  Účet jste snad již dostal!

8 1
možnosti
Foto

Každému je výsledek "testu" jasný, jen Vyvadilovi a Nigrinovi, stejně jako zapšklým bolševikům ne...

Máte zjevně problémy s historií. Fašisté byli v Itálii, Němci byli národní socialisté - nacisté. Co se týče fašismu, dnes má k němu nejblíže Putinovské Rusko.

11 2
možnosti
Foto

K čemu má nejblíže současný ukrajinský režim?

5 7
možnosti
Foto

Dle odhadů prý se přehlídky vozidel amerických vojáků při přesunu zúčastnilo kolem 30.000 lidí. Což např. v Mošnově za jediný den přehlídky NATO prý bylo přes 200.000 lidí.

Takže i přes největší propagandistickou kampaň v dějinách našich médií to není žádná sláva. Řekl bych, že přes Barnumskou reklamu docela i propadák. Tedy, kam se hrabal proslulý Barnum na naše média.

3 9
možnosti
Foto

Naopak je to největší úspěch, kterého mohli dragouni dosáhnout, jak se sami byli vyjádřili.

1 7
možnosti
ZB

Jaké to je, dělat ze sebe veřejně hlupáka?;-)

15 3
možnosti
Foto

Tak nám to prosím popište, ať jsme chytřejší.

2 4
možnosti
BH

Jejda, ten autor ale plácá...

Snad se mu ulevilo...;-)

9 4
možnosti
MS

Tak hloupy blog uz jsem dlouho necetl. Mrzi me jen jedno - ze jsem ho docetl az do konce.

12 5
možnosti
MS

Všem je jasno, jenom soudruh Nigrín čeká na výsledek testu .... :-P

11 4
možnosti
Foto

Co je všem jasno? Můžete být konkrétní?

2 2
možnosti
  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik