Stáří je jen pověra aneb na vzhledu záleží

Kdo stárne je v pořádným průšvihu. Tahle vada se dneska moc netoleruje. A vědátor Zelenková, bez spolupráce s americkými vědci, vlastními silami zjistila, že ještě není vše, pro nás starší ročníky, ztraceno! 

V naší populaci fungují dvě velké skupiny rváčů se stárnutím. Jedni se pořád mažou vším možným, nechávají se rozřezávat, předělávat, vycpávat na straně jedné a vycucávat na druhé, zatímco druhá skupina si nechává nakukat, že už mají věk na to být staří. A oni to, z jakéhosi nepochopitelného důvodu, vezmou vážně. Začnou se navlíkat do pytlovitých, nezajímavých a zapškle šedivých obleků, obouvat nudné zdravotní boty, koupí si tašku na kolečkách a nechají si na hlavě vyrobit univerzální střih babka - dědek. S tím jde v ruku v ruce jakási sešlost a dojem, že člověk bez požívání spousty patáků a nutného léčení, byť jen náznaku budoucí nemoci, nemůže přežít. Houby!

Je potřeba konečně vymýtit tuhle hloupou a nesmyslnou fámu. Schválně se venku rozhlédněte pořádně okolo. Kolik lidí v jiném převleku by hned odhodilo nejmíň deset, patnáct let! Viděli jste někde napsáno, že Conversky je zakázáno nosit nad pětatřicet nebo džíny a mikyna se nesmí od 55? Já ne. 

Lidi neblázněte. Vyhoďte hloupé časáky, nevšímejte si nejapných poznámek mladších ročníků, narovnejte záda, co to páteř dovolí a omrkněte i obchody, o kterých jste se domnívali, že strážní u vchodu jsou tam na odhánění nevhodných věkových skupin. Dejte vašemu vzhledu víc šťávy a hlavně barev!

Na dělání babek a dědků jsme fakt moc mladí!

Autor: Milena Zelenková | pondělí 22.2.2016 9:10 | karma článku: 22,89 | přečteno: 676x