Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pánové, je to jednoduché. Zkuste si nejdřív vyzkoušet v praxi, že máte v bříšku nový život. Pak si ho tam 9 měsíců užívejte, povídejte si s ním, prožívejte si, jak se hýbe, jak vámi hýbají různé emoce, pak ho zkuste porodit a prožít, co to s vámi během porodu i potom děje. Několik hodin porodu mám na mysli... Zase emoce, mateřství, kojení, starost o miminko, řekněme, třeba do jednoho roku. A až si tohle všechno vyzkoušíte na vlastní kůži, pak můžeme společně diskutovat o čem všem porod je! Tady to mnozí muži probírají jako kdyby to bylo stejné jako vytržení zubu. !

3 1
možnosti
Foto

já bych ty muže zas tak moc nepodceňovala, jejich odsunování je kontraproduktivní

3 2
možnosti

Vase povidani si s ditetem, kdyz ho mate v brise neni ani vtipne. Zjevne si kompenzujete nedostatek realne komunikace a sebeklamem si myslite, ze vam dite rozumi. Ano, porod je narocny, ano je i bolestivy, ano jste pod silenym tlakem chemie ve vasem tele a vasi hlave. Nicmene je to max 20 hodin a to proste prezijete, prezilo to miliardy matek pred vami. A ze u toho potrebujete relaxacni vonne tycinky, naladickovou hudbicku a masaz chodidel? Jdete do haje, nase babicky rodily na poli a u toho stihly okopavat ripu. Jste rozmazlena.

0 5
možnosti

A tim chcete mila damo rict vlastne co. To ze to priroda zaridila tak, ze jsou to zeny, ktere nosi a rodi deti neznamena, ze muzi nejsou jejich otcove a nemohou mit nejaky nazor.

2 0
možnosti

Tak v článku jste to, že mužům zakazujete vyjadřovat se k porodu, nenapsala tak zřetelně.

0 0
možnosti
Foto

Nikomu nic nezakazuju. Jen mě překvapuje, k čemu všemu se muži vyjadřují, v čem všem mají jasno, když si to nikdy nevyzkoušeli...:-)

0 0
možnosti

Predstavte si chlapa, ktery buduje domov, vydelava jak cernej, snasi tehotenske nalady sve manzelky, je ji oporou, tesi se na dite a je rozhodly ho zivit a vychovavat, uvaze se na hypoteku na 30 let a ted jeho manzelka se pod naporem hormonu stane slepici, bude rodit doma a diky sve slepicatosti se budou do konce zivota starat o postizene dite. Kdo neni chlap, ten to nepochopi a at se k tomu radsi nevyjadruje. Predstavte si ten pocit bezmoci, ze za neco ani nemuzete a ta slepice, co mate doma za vas rozhodne, ze budete mit postizeny dite. Kvuli svemu pohodli, kvuli sve alternativnosti, kvuli slepicim jako jste vy. Krasa co?

1 1
možnosti
Foto

J13a51n24a 17M69a62j68o17v67á

15. 12. 2014 15:42

Kdybyste si odpustil ty slepice, byl by to docela realistický mužský pohled na věc. Zbytečné urážky.

1 0
možnosti

Omlouvam se, trosku me to rozcililo.

1 0
možnosti

To je hodne vzdialená realita.

0 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik