Česká psychiatrická léčebna

Prosím vás, rozumí někdo tomu, co se děje? Ve zprávách všeho druhu lidi vypouští slova a tisknou písmenka, ale logika a smysl se někam vytratil. Vedení přikazuje naprosté kraviny a nikdo se tomu už ani nediví, nikdo nechápe.

Sedící v hospodě nejsou ohroženi, zatímco stojící ano. Lidi jdou na hokej společně, pak si sednou vedle sebe, ale sekce sedících jsou odděleni jakýmsi předělem a po zápase společně odfrčí v MHD, což zřejmě už nebezpečné není. Každý den záhadná čísla nakažených, nemocných, mrtvých a zase uzdravených. Desítky odborníků všech možných profesí, včetně herců či zpěváků, hlásají pravdy o tom, jak je všechno doopravdy (hmmmm). 

Normální lidi jsou naprosto zmatení. Přesně v současném duchu se pak dozvíte, že známí nedorazí, protože se vůbec, opravdu vůbec ničeho nebojí, ovšem tím jak všechno sledují a přemýšlí nad tím, tak se raději s nikým nepotkávají. Jiní jsou skutečně strachy bez sebe. Další honem spěchají na dovču do zahraničí než se to zakáže. Nechápeme   o co vlastně jde. Zákazy následují další nesmyslné zákazy.

Vlastně NIKDO netuší, co je a není pravda. Připadá mi to jako pitomá hra šíleného autora, který mění pravidla podle nálady. Je vyvolávání zmatku a nejistoty záměr? 

Až se zase zavřou hranice, zůstaneme tady jako na uzavřeném oddělení psychiatrické léčebny. A pak začneme fasovat očkování...

Rozumí tomu skutečně někdo?

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Milena Zelenková | pátek 18.9.2020 7:51 | karma článku: 22,88 | přečteno: 686x