Braňme našeho prezidenta!

Vítězství protibabišovské koalice je skutečností. A s jídlem roste chuť. Koalice dostala zálusk i na prezidentský post. Proto se hoho pokouší dostat z úřadu pomocí nátlaku a nedůstojných lží.

Vítězství SPOLU a PirSTANu v parlamentních volbách, jakkoli podivné, nejspíš umožní této faktické pětikoalici splnit její hlavní cíle. Totiž odstavit Babiše a uchopit konečně moc ve státě. Podivné je proto, že se „na koně“ a tím i do Sněmovny díky předvolebním koalicím dostaly i takové partaje, jako TOP 09, KDU-ČSL nebo STAN, které v průzkumech při samostatné kandidatuře jen tak tak lízaly 5% hranici. Dostaly se tam na hřbetě Pirátů a ODS, kteří si nyní pořádně „drbou hlavu“. A nyní si má dokonce, světe div se, hysterická Adamová Pekarová, dříve prodavačka v O2 nebo kde, sednout do křesla v čele poslanecké Sněmovny. To se mnoha zasloužilým ODSákům líbit prostě nemůže….

Ve skutečnosti ale není této pětikoalici mnoho co závidět. Čeká ji mnoho těžké práce a nepopulárních rozhodnutí a to, spolu s evidentními názorovými rozpory na vládnutí a rvačkou o koryta, které se mezi jejími členy odehrávají již nyní, mne vede k odhadu, že do předčasných voleb máme tak možná rok….., no maximálně dva…

Ale ani tak krátká doba jim, bohužel, nezabrání, aby totálně podřídili Českou republiku současnému Bruselu s jeho federalistickými ambicemi. Samozřejmě že v čele s německo-francouzským tandemem. Prezident Zeman, ač se kdysi prohlásil eurofederalistou, je, jak známo, vyznavačem jiného přístupu k zahraniční politice. Více vybalancovaného a více chránícího naše národní zájmy. A proto je třeba se jej co nejdříve zbavit. Bez ohledu na jeho věk a zdravotní potíže. Naopak, každá špinavost a každá  podlost je dobrá k tomu, aby jeho mandát oslabila. No a vůdcem těchto útoků se stal, jak jinak, malý-velký bojovník proti Číně, Vystrčil. Stejný Vystrčil, který se ještě nedávno na zahraniční mise Senátu jezdil rekreovat se svou, no…..sekretářkou.

K tomu se přidává brutální nátlak a manipulace všech s koalicí spřízněných médií, která na prezidenta vylévají kýble špíny a současně manipulují mínění veřejnosti. Za všechny lze jmenovat třeba Kundru, Etzlera nebo Šafra.

Mediální tlak na veřejnost i prezidenta je dnes tak bezohledný, že už mnohým připomíná podobnou situaci v roce 1947 a začátku roku 1948, kdy se komunisté také snažili pomocí médií zdiskreditovat, stejně tak nemocného, prezidenta Beneše a zatlačit jej do defenzívy, aby mohli převzít moc. Tehdy se jim to podařilo....

Ani já ani nikdo jiný, kromě jeho nejbližších, lékařů a ošetřujícího personálu, dnes s určitostí nemůže vědět, jaký je skutečný zdravotní stav pana prezidenta, ačkoli mnozí tvrdí opak a přesvědčují o tom veřejnost. Vzhledem k nevěrohodnosti jak nepřátel prezidenta, tak i kamarily kolem něj, a dokonce i možné podjatosti některých lékařů, jimž je nyní svěřen do péče, by jeho skutečný zdravotní stav mělo prověřit a veřejnosti sdělit konzilium složené z mezinárodních odborníků. Pro dobro nás všech bych si přál, aby pan prezident mohl opět co nejdříve, bez jakýchkoli pochybností, vykonávat svůj úřad. Je to důležité pro osud a pro budoucnost naší země.

Braňme našeho prezidenta, braňme prezidenta zvoleného námi všemi!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Milan Šarapatka | pátek 22.10.2021 19:09 | karma článku: 39,87 | přečteno: 1524x