Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Dnešní Západ potřebuje svého Wojtylu, Walesu, Reagana a Thatcherovou

Bohužel má Obamu, papeže Františka a Merkelovou. Za studené války byl náš svět v tom samém mediálním bahně jako dnes. Presstituti si tvořili virtuální svět, lid dole to nežral, a vše pěkně klapalo. A objevil se v zloduch jménem 

Reagan, v médiích popisován coby pitomeček který bude škodit, a dobrodruh který vyvolá jadernou válku. Přesně to co se  píše dnes o Trumpovi, a také nikdo nechápe jak ten pracující lid oba ty vydřiduchy žere. Trump je buď Putinův poskok nebo zase dobrodruh který proti němu vyvolá jadernou válku. Vyberte si.

Chápu generála Pavla že se hrozí toho že by Trump přestal držet nad Evropou ochranou ruku. On ví jací jsou Evropané lemplové. To zase nechápu já. EU má přes 500 milionů obyvatel, je bohatá, USA, od kterých chcete ochranu má 300 milionů, a Rusko kterého se obáváte má sotva 143 milionů obyvatel, a ještě k tomu je to chudý bordel. Tak nějak mi rozum nebere proč by Evropu stále měli Američané ochraňovat, hlavně od sebe samých. I když USA asi Evropu nikdy nenechají na holičkách, jenže dnes si to Evropa rozbordelařila tak že ani při nejlepsí vůli s tím Amerika nehne. Máte otevřená vrata dokořán.

Ale k tomu Wojtylovi a jiným. Před nima byla americká média tak levičácká že jsem žasl. Sice se o SSSR nepsalo v superlativech, ale prý pracující byli spokojení, hodně věcí zadarmo, to že v USA tenkrát lenošilo spousta mladých na věčných dávkách a jezdili si po světě a ty dávky posílali za nima, o tom se v Táboře míru nikomu ani nezdálo. Ale v socíku to prý bylo fajn, disidenti sice měli trochu pravdu, ale byli to buržousti co chtěli šlápnout pracujícím na krk.

A pak se objevil Wojtyla a Walesa, oba nefalšovaní proletáři s pravým proletářským rodokmenem, tak nešlo říct že by zase chtěli vykořisťovat. A pak Solidarnošč, to už nešlo okecat, tak jim začali fandit, a po pádu SSSR měli  novináři tu drzost dělat jako kdyby nikdy před tím nestranili socialismu. Tenkrát ještě nebyl internet aby jim omazali o hubu jejich nedávné komentáře.

Dnešní média jsou sice promuslimská, ale ISIS nefandí, nejen protože vraždí jiné muslimy a Kurdy kteří jsou muslimové a hodně i komunisté, a tak je aspoň označují za pomýlené co islámu nerozumí, a soustřeďují se na trpící muslimy jinde, hlavně v Evropě. Teroristické útoky nelze dnes ututlat, tak hoši provolávajíc Allahu akbar nejsou muslimové ale vyšinutí jedinci. To ze Abdeslam se špacíroval po Molenbeeku týdny a nikdo ho neprásknul se moc nekomentuje, ani to že si Jess Hughes, ten muzikant co přežil teroristický útok v Paříži stěžuje že po útoku to muslimové oslavovali, tak se raději pomlčí, není radno začínat s šíření nenávisti, a tak sama od sebe zmizí. 

Dnes je církev a papež hate - free a na té jediné správné straně.  Wojtyla byl spíše samý hate k socanům. Teď si říkám jestli by média zase neotočila na pětníku kdyby to v USA opravdu vyhrál Trump. Nebo AfD v Německu. Také čtu jak prý Putin je největši hrozba pro Evropu. Putinovi jsem nikdy nefandil, za ukrajinské krize jsem psal zde proti němu a vždy jsem to slíznul. Ale Rusové nejdou hlavou proti zdi. Když to nezvládli v bordelářské, chudé, zkorumpované a vojensky celkem nepřipravené Ukrajině, tak ví že jinde by to bylo těžší.  Zvláště když na tom jsou co se hospodářství týče na hrnci, a to více vlastní vinou než díky sankcím, a do světové války se také nehrnou.

Ale Putin šel na pomoc Assadovi, sice se nedá mluvit o vítězství, ale zase obyčejný lid to ocenil, ale neocení když náš spojenec Erdogan nařkne Rusy že vyzbrojují Kurdy, zatímco on spíše straní jiným. A tak se musí odvádět pozornost od jiného nebezpečí, nebo spíše od zmatené evropské politiky. A nějaký nový Wojtyla který by z nějakého významného místa řekl jak se věci mají je v nedohlednu.

Zrovna čtu zprávu jak je to vše pod kontrolou, je to sice z Lidovek, nevím jestli ty jsou košer a hate-free, kde se píše že 82 maníků co měli hlídat fotbalové Euro jsou v hledáčku coby teroristé. To už je teda slušný bordel.. Ale hlavně se nesmí podléhat panice, a musí se informovat vyváženě. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Milan Zavala | neděle 5.6.2016 23:54 | karma článku: 38,66 | přečteno: 1366x
  • Další články autora

Milan Zavala

EU jde konečně cestou Daladiera a Chamberlaina, nejsme přece váleční štváči

Se Zlem nebudeme válčit, Zlo musíme ukecat a donutit podepsat smlouvy. Podepsal Hitler, podepsal Erdogan, a plní to, žádné migranty už nepouští, jen Rumuni je stále zastavuji na moři. Podepsal Irán, to je záruka že atomovku mít

12.9.2017 v 17:02 | Karma: 38,51 | Přečteno: 1318x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Zasloužili by si Evropané v budoucnu atomovou válku jako si zasloužili dvě světové?

Asi ano. WW1 a WW2 je vina německá, ale i vina nečinnosti ostatních. Když pročítám diskuze které se týkají atomových zbrani v KLDR a Iránu, zírám když i lidé kteří jsou si vědomi nebezpečí od islámu, brojí proti USA a volstrýtu

7.9.2017 v 23:55 | Karma: 34,63 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Jak jde o prachy, i Lidl se omlouvá, i americké university a podniky už pociťují kopanec

do nejcitlivější části těla - šrajtofle. Dožírat zákazníky jde jen tam kde se vesele žije ze státních grantů, a koho chleba jíš....Ale v Lidlu jste pání VY, zákazníci, berte to na vědomí místo jejich planých omluv, není to poprvé

2.9.2017 v 20:25 | Karma: 45,07 | Přečteno: 4029x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Anglické děvčátko na převýchovu do muslimské rodiny, doufejme že to byl jen přešlap

a někdo chtěl být papežštější než papež. Pětiletá byla odebrána matce, možná právem, ale neprávem dána do rodiny odlišné kultury a náboženství. Ten kdo je zodpovědný to neudělal omylem, přišlo se na to a bude se to vyšetřovat.

29.8.2017 v 18:06 | Karma: 40,67 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Přichází na řadu socha Kolumbuse, zítra Washington, Jefferson......a nadvláda menšin

možná se Antifa inspiruje i v Evropě. Padají sochy jak listí, drtivá většina lidí je proti, ale politici se bojí pár křiklounů. I obchodníci se jich bojí a je jim fuk jestli to je zákazníkovi milé, hlavně že je novináři pochválí

27.8.2017 v 1:22 | Karma: 42,86 | Přečteno: 2191x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Kolony brzdí provoz na D5 a D8 před hranicemi, důvodem jsou německé kontroly

21. května 2024

Na dálnicích D5 a D8 stojí před hraničními přechody do Německa dlouhé kolony především kamionů....

U Neapole bylo nejsilnější zemětřesení za posledních 40 let. Mělo 4,4 stupně

21. května 2024  6:16,  aktualizováno  6:29

Okolím jihoitalského města Neapol v pondělí večer otřáslo zemětřesení, podle agentury AFP...

Předčasné volby budou v Íránu na konci června. Lidé uctí památku zesnulého prezidenta

21. května 2024  6:22

Předčasné prezidentské volby v Íránu se uskuteční v pátek 28. června. Registrace zájemců o...

Poslanci mají znovu jednat o odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění

21. května 2024  5:45

Na poslední řádné schůzi před evropskými volbami se scházejí poslanci. Nejtřaskavějším bodem z...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik