Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Mají lež jako filozofii

Školy by měly být továrny, kde budou děti, jako syrové tovary, tvarovány a formovány do konečných produktů - vyráběny jako hřebíky a specifikace pro výrobu budou přicházet od vlády a průmyslu Elwood Cubberly

Takovýmto přibližně způsobem přijdete do tohoto světa, který je dán více memy než našimi geny, naší kulturou a našimi dogmaty. A ve škole se učíme nazpaměť co nám řeknou (nevím jak na tom budou reformy školství, o kterých se mluví zde v ČR). Ta důvěra k autoritě informací může tak vznikat tak velmi nenápadně. 

David Icke v tomto směru zajímavě poukazuje na to, že to vlastně znamená, že takové školství se totiž zaměřuje na pouze levou mozkovou hemisféru a on to označuje tak, že tím jsme vězni levého mozku, zatímco pravá hemisféra je kontakt se Zdroje, fantazie a moudrost , zde vznika uměni a jenom obě dohromady dávají celek. Učení se něčemu nazpamět a výhrůžky známkováním a vysvědčením jsou zcela v trénování levé hemisféry, která je sice velmi užitečná, protože je syntaktická, je o slovech a systémech a racionalitě, umožňuje nám normálně fungovat v tomto světě, dodává strukturu.

A potlačili pravou hemisféru, pomocí které bychom jejich lži prohlédli okamžitě. Za feudalismu věděli jaký mají statut. My věříme, že máme svobodu. Tato iluze je skutečně hmatatelná a máme největší míru svobody v historii co známe, ale v závěsu tu visí, že tu stále vládnou tytéž aristokratické rodiny, pouze skrytě.

Jako komplexní systém manipulace

My  v podstatě jsme oni,my jsme jen venkov, ale tady fungují ´´uplně stejné systémy a ty samé kliky, které tu byly před 1989, to začíná být čím dál zřejmější. Protože to je zase to naše 11. září, které jsme si nikdy pořádně neodvážili rozmotat jak to bylo jen jakési divadlo stejně jako všude a vždy. Manipulace už v samotných slovech a výběru informací a idejí, kdy rok 1989 se příliš neliší od domnělého úníku z feudalismu, kde nám byla dána svoboda v souladu s cíli vytvořit průmyslovou revoluci .Musíme si uvědomit, že tu zřejmě opravdu byla předtím jakási Atlantida, civilizace, která byla možná technicky pokročilejší než ta naše a pak je velký otazník, co se tam přihodilo, a jestli bájna potopa Atlantidy souvisí s příběhem z Bible o Noemovi a Arše. Nejposvátnější předmět našeho světa a zejména Svobodných zednářů je Archa úmluvy. Bojoval o ni i Hitler, nakonec známe z Indiana Jones.

Naše kultura může být dost dobře možná vzniklá na rekolekci pozůstatků po nějaké předchozí zkáze a tyto různé změny v dějinách mohou odrážet postupné objevy lidí jako je Platon, Einstein, vsech kteří byli členy klubu majících přístup k mystériím. V případě Einsteina i Newtona to byl řád Rosecruciánů. 

Tedy tento posun od feudalismu k demokraciím a komunistická diktatura a 1989 spíše podle mě odrážejí jen určité změny plánu plánované už velmi dlouho dopředu. 

Mohli objevit informace o průmyslové éře a technologiích a průmyslu, nebo už je znát celou dobu, ale náhle zjistit, že potřebujou rozjet masivní výzkum, aby co nejrychleji obnovili technologii. Ten náš boost ve vývoji vědy a technologií nebyl možná tak strmý jen tak bezdůvodně, ale přímo úmyslem a onen systém školství, který byl pak zaveden a univerzit mohl být čistě o tom, že bylo potřeba rozvinout inteligenci lidí pro tento technologický boost, který trval několik století a postupně se i formoval plán manipulace, protože inteligentní člověk, kterému navíc je rečeno, že má svobodu a že již není otrokem nějakého vladaře, tak by se mu to mělo jevit, že to tak opravdu je. Že ho stát neokrádá. 

To chce dokonalou manipulaci, která bude skryta už v mozku samotném přímo v neurové síti naučené spoje vzniklé lidmi, kteří už byli takto vycháváni, kteří je vychovávají a pak jsou většinu času ve škole a tam je učí se zapamatovávat si různé texty a data a straší pětkama.  Indoktrinace. Výhružky a odměny, tresty a naděje a sny a možnosti a uplatnění to jsou ale také znaky technik vymývání mozku. Ale hlavně oddělit většinu času od rodičů v tom nejranějším dětství.  

A nyní je cílem těchto rodových linií znovu nastolit absolutistickou vládu ale tentokrát založenou na lidech skutečně věřících, že jsou svobodni, ikdyž nebudou a budou někteří předmětem neustálého útlaku a řízení. Jejich identita bude regulacemi více a více řízená v zájmu jejich zdraví a životního prostředí a zdravých myšlenek, že se z lidí stanou poslušní dělníci, zcela oddaní této filozofii lži, hegeliánské dialektice teze, antiteze a syntézy, plne v manipulaci psychologickych triku jako v případě dialektiky Hegela o zrození syntézy jako fúze protikladů. Co myslíte, že bude řešením konfliktu komunismu a kapitalismu? Fúze v něco nového. V celosvětovou vládu OSN?

Jaké je řešení (syntéza) znepokojení (antiteze) problémem (teze) ztracejících se dětí? Implantované biočipy. Pokud ti samí lidé vytvoří problém, vlivem zajístí znepokojení u veřejnosti, které hned nabídnou syntézu..řešení, pak ti samí lidé ovládají celý svět a kousíček po kousíčku se připravují na možnost otevřené diktatury. S tím,že kdo si tu diktaturu bude schopen uvědomit, bude mít už opravdu problém, protože nikdo nebude chápat, o čem to mluví. 

Nenechte se zmást, jde pravděpodobně jen o malou skupinku osob, které ve velké míře řídí světové události. Je ironií, že by celou planetu opravdu stále řídila nějaká skupinka králů a jiné šlechty. Docela by to dávalo smysl vzhledem k tomu, že prací strávíme většinu týdne, měsíce a roku. V diskuzích mi bylo řečeno, že by mi prospěla manuální práce. To je možné, ale za tři hodiny vstávám, tak o tom asi budu muset popřemýšlet jindy. Ale opravdu je možné, že toto je iluze, kterou na nás již před mnoha generacemi uvrhli, psychologickou manipulaci , promyšlený brainwash zdokonalený během éry nacismu a pak použitý ve výzkumu MK ULTRA, což byl projekt CIA na nedobrovolnících z řad americké populace. To je historie. Prý kvůli sovětům. 

Uvažte, že tyto znalosti Američané nezískali nějakk z doslechu, ale oni si vyloženě všechny tyto nacistické vědce přivzali do týmu a například Varner von Brown se proslul svým příspěvkem pro raketový výzkum NASA. Nicméně toto vše za využití i vědců pracujících v koncentračních táborech, výzkumech dr. Mengela a jiných. 

Oni dělali ještě horší věci, ale nebudeme si tím dneska kazit den, když zrovna podepisujeme smlouvu . Bohužel na to všechno jsou důkazy. Ani to nikdo nepopírá.

Je  to smutné, protože oni prakticky navázali na nacistický výzkum vymývání mozku a nakonec oni vlastně byli inspirací pro nacisty, protože oni vlastně přišli s tou myšlenkou eugeniky, čisté rasy. Což je docela ironické, že nás vlastně zachránili sami před ovoci jejich práce. USA byla první zemí na světě, která eugeniku zavedla. Teprve až pak Hitler. Zvláštní věci, co nás ve škole neučili a já nevím proč, protože komunistům by se přece něco takového hodilo. Jenže řekl bych, že je to tim, že stejně tak ČSSD na ODS nepoužije některé věci a naopak, protože by se tím prohnilost celého systému vzájemně zcela zkompromitovala.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Míka | úterý 8.7.2008 17:53 | karma článku: 15,74 | přečteno: 2766x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 700x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 441x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1078x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Mají rakovinu, metastázy a nic nezabírá. Léčba je, ale pacienty by stála miliony

22. května 2024

Premium Muži s metastazující rakovinou prostaty, na kterou už nezabírá jiná léčba, se upínají k poslední...

Zvedneme minimální mzdu o tisíce, drtí predikce Zaorálek

22. května 2024

Sociální demokracie, kdysi nejsilnější strana, vypadla ze Sněmovny a teď se snaží proniknout...

Proč se malým Němcům nedaří v matematice. Ve školství nefunguje integrace

22. května 2024

Premium Vypadá to, jako by němečtí žáci najednou ztratili schopnost počítat. Podle nové studie německé...

Vyhrajte vstupenky na finále MS v hokeji. Máte jedinečnou šanci s iDNES Premium

22. května 2024

Je tady ještě jedna šance, jak získat vstupenky na finále hokejového mistrovství světa! Dvě místa v...