Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

B.Walsh

9. 7. 2008 21:02
Autore

většinou Tvoje články karmuji, ale tentokrát ne, protože nemám rád, když si někdo myslí, že všechna cizí slova jsou anglická a navíc tak hnusně poangličtit jednoho z nejvýznamějších vědců 20. století... ten pán se nejmenoval Varner von Brown ale Wernher von Braun, možná je to pro Tebe překvapení ;-). I když bych Ti to asi vytýkat neměl, protože je to čím dál častější i od novinářů, hlavně na Novinkách jsou na toto specialisti.

0 0
možnosti
ACT

a co třeba

8. 7. 2008 20:44
Ať dělám, co dělám,vnímám jen bla,bla,bla

Asi tzo nemá smysl číst celé,bla....

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

9. 7. 2008 0:10
Re: Ať dělám, co dělám,vnímám jen bla,bla,bla

příšerně zdlouhavé a hrozně prázdně a nezáživně podáno... po třech odstavcích jsem zjistil že tomu nedokážu věnovat pozornost.... většina konspiračních teorií je alespoň zabalena do akčního hávu s bujarými výkřiky a apokalyptickými varováními... ale tohle je prostě suché a o ničem.

0 0
možnosti
JJ

TloolT

8. 7. 2008 20:25
ehm

jeste jeden dotaz. Ted uz vazne. Proc ten, ktery se zivi jako koder stranek ma osobni stranku jako vy? To je mirne receno des. Takhle nacpavaji vsechny informace na jeden list jen ti, kteri pisou blog u nekoho, kdo vic listu zakazuje....

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

8. 7. 2008 22:04
Re: ehm

protože na ni nemám čas a prochází si svým vývojem. kovářova kobyla chodí bosa. jo je to zmatené a některé věci tam ani nefungují. některé přílohy se zobrazují k něčemu jinému než by mělo, něco vůbec nefunuje, a popravdě já to vůbec neřeším, já na to nemám čas to opravovat. jen příležitostně. rád bych se dostal k tomu to celé přepsat, protože se to nelíbí ani  mně.:)

hlavní je, že jsou tam archivované ty články. to je to co je teď podstatné pro mě, ty data. stejně strohým způsobem jsem je tam i poskytoval, aby každý kdo pravdu skutečně hledá tak nebo tak k těm informacím skutečně přístup měl. i třeba jen ve strohém stylu za sebou bez vysvětlivek.forma jak to vypadá se může kdykoliv změnit, ale jsou tam články vesměs z médií archivované v průběhu několika let

dlouhé stránky byla jen zkouška jesti se to osvědčí ..jestli z toho chcete něco vyvozovat, prosím... ve snahách mě zdiskreditovat se meze nekladou

0 0
možnosti
C

canislupus

8. 7. 2008 20:08
Jo. Tohle je pravda.

Já si taky myslím, že všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo./// Milý autore, zkuste neprve větu holou. Moc bych ji, být Vámi, nerozvíjel. Jakmile ji rozvinete, mršku, hned se Vám rozutíká někam, kam Vy jí tedy rozhodně nedohoníte. Abyste mi rozuměl, já vůbec nic nemám proti Aktům X. Právě naopak. Jenže. Chris Carter a jeho lidé, to byli jinačí stylisté. ;-) ///  Těmi svými bláboly  úrovně slohu žáka páté třídy, co právě utržil ránu elektrickým proudem, dosáhnete pravého opaku. Přesvědčíte čtenáře o tom, že techniky, jako  je "řízená manipulace", jsou jen výplodem vaší ne zcela urovnané mysli Rv

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

8. 7. 2008 22:22
Re: Jo. Tohle je pravda.

no tak aspoň vidíte, že to není psáno žádným placeným propagandistou, protože ten by to měl všechno uhlazené, strukturované, vymazlené

někdy si záležet dávám a pročítám to po sobě, ale všiml jsem si, že vždy dostávám úplně ty samé reakce.

tento blog je o mně a mé snaze varovat ostatní před tím, co nás čeká pokud s tím něco neuděláme. já jsem chaotický člověk, takže se to podepíše na mém rukopise.

no vídíte, mě zase nebaví Akta X a připadá mi to jako brak. dnes.

jako malej jsem se samozřejmě koukal. ale jako dítě. pokud ale chcete konspirace jako zábavu tak doporučuju nový film Akta X, co jsem dnes viděl na plakátu . určitě to bude něco velmi podnětného.

0 0
možnosti
JJ

TloolT

8. 7. 2008 19:56
teda

je celkem odvazne tvrdit, ze archa umluvy je nejcennejsim artefaktem, kdyz me hned takhle z patra napadaji dva cennejsi. Jednim je hvezdna brana, momentalne umistena na zakladne v cheyenne mountain, a druhym je letajici koste Harryho Pottera.

Navic nechapu, proc obtezujete s tak trivialnim poznakem, jako ze soucasna civilizace je vybudovana pomoci tajnych vedomosti, ktere zustaly po zaniku atlantidy a ze se par aristokratu snazi prevzit moc nad celym svetem pomoci vyplachu mozku. Spis jste mel poukazat na to, ze tito aristokrate ve skutecnosti slouzi jesterikum, kteri uz Astarovu flotilu davno porazili (coz melo mimo jine za nasledek prave zhrouceni atlantske civilizace a potopu sveta), a nyni pacifikuji posledni ohniska odporu, mezi kterymi je nejvyznamejsi hlavne scientologicka cirkev.

U vas jsem si doted nebyl jisty, ke ktere strane vlastne patrite, ale zacinam ziskavat dojem, ze budete neco jako chyba v matrixu. Ta se taky porad opakuje.

0 0
možnosti
J

Johan4

8. 7. 2008 20:32
Re: teda

No on je Míka blázen a navíc zfetovaný.

0 0
možnosti
MM

palmic

8. 7. 2008 19:17
Tohle je pohled cloveka, kterej zazil svobodu mysli

Jen skoda, ze je tam tolik chyb vcetne spatnyho vyjadrovani.

Ale i tak diky, jeden z mala clanku, kterej vyleva realitu na rovinu ven.

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

8. 7. 2008 19:04
To je blabol

Nejste Vy clenem think tanku Lidoveho domu? To je sila, i Jelinek by zavidel.

0 0
možnosti
IK

jjumbik

8. 7. 2008 18:08
jak to děláte

že umíte vytvořit stoprocentní blábol navíc protkaný pravopisnými hrubkami takřa v každé větě? Klobouk dolů. R^

BTW: Když píšete o škole, na vás asi škola moc nepůsobila, podle vyjadřování soudím, že se neměla čeho kde chytit...Vzdělání asi nepatří k hodnotám, které uznáváte. :-)

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

8. 7. 2008 18:48
Re: jak to děláte

vzdělání dostávají jenom "oni" na utajovaných židozednářských univezitách pro děti společenské smetánky .. takové druhé Bradavice. Ostatní "my" musí žít ve lži. ;-D;-D;-D

Autor nám opět matrixovatí. :-P

0 0
možnosti