Paroubek – ochránce hokejistů proti zlému kapitalismu

Ještě teď mi stojí vlasy hrůzou z toho, jak jsem si pozorně přečetl článek o plánech a představách Jiřího Paroubka v souvislosti s vývojem sportu v České republice po volbách – pokud ČSSD zvítězí – viz. článek V kapitalistické Kanadě se ztratíte, varuje Paroubek mladé hokejisty.

Naprosto mě odrovnalo jeho tvrzení o tom, že v Kanadě panuje nelítostný kapitalismus, a že právě proto by neměli naši mladí hokejisté odcházet do Kanady. Skvěle! Tak to zřejmě vydá zákon, zakazující hrát hokejistům (ale asi i dalším sportovcům) do 21 let věku v zahraničí, jelikož by je zlí kapitalisté sežrali hned na letišti!

Už jen schází verše z básně o Leninovy a o tom, jak se jim bude v okamžicích, které prosedí na střídačce, ozývat z okolí „burziánů mastný smích“. Sám pan Jiří by asi nejraději, aby zůstali doma a „jako pupen jívy zvedlo by se tisíc hlav a tisíc pěstí Jirkoviči na pozdrav“. Takhle ze země za velkou louží mu mohou zvedat a ukazovat  leda tak … , "že je jednička".

Snad i mladí sportovci (hokejisté  především) vidí, co Paroubek zamýšlí, jak chce dovést tuto zem k socialismu (či sociálnímu státu chcete-li) tedy k bankrotu. Jak by sportovce nejraději držel na svých hřištích a staral se o „dobro sportu“ a udělal ze sebe novodobého a rudého Tyrše (chudáci ti, jež se o ten sport opravdu zasloužili)! Bůh ochraňuj sport v České republice!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Michal Pokorný | čtvrtek 4.3.2010 12:20 | karma článku: 35,17 | přečteno: 1959x