Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BS

Bohata socka

6. 3. 2010 10:38
Kamo, douc se cestinu!

Pan autor je hezky muz, ale mel by jednak si sundat modre bryle z oci a doucit se gramatiku. cituji: basne o Leninovy.... o kom o cem o Leninovi jako o panovi, nikoli panovy

0 0
možnosti
P

Pravdavítězí

4. 3. 2010 14:46
Troch od věci, ale souvisí to s tím

Ještě jednou se vrátím,ale v lehčím tónu.Je jasné, že celá"duchaplnostů neměla jiný cíl,než z Paroubka v duchu aktuálního zadání DMF,udělat dementa. Nechme to být, čas a hlavně volby nám řeknou kdo"čůrá proti větru".Někoho pobavím, promodralé příznivce "vyděsím":  Ve škole paní učitelka zadá dětem za domácí úkol složit jednoduchou básničku.Druhý den se ptá,jak se jim dařilo.Zvedne se Maruška,ukloní se a spustí:"Máme doma samičku,ta má sedm králíčků.Jedno je však jisté dnes-všichni volí ÓDéeS!".Paní učitelka Marušku chválí a dává za příklad.Za čas při předvolebním opruzování navštíví školu pan Topolánek.Paní učitelka chtít se zavděčit,vyvolá Marušku k přednesu.Ta vstane,ukloní se a spustí:"Máme doma samičku,ta má sedm králíčků.Jedno je však jisté dnes-dva z nich volí ÓDéeS!".Paní učitelka se lekne a hned nabádá Marušku k nápravě.Maruška však odpoví:"To není špatně paní učitelko,víte ono těch pět už vidí!". Přeji všem aby prohlédli také,jelikož  jen hlupák se spálí o jedny kamna dvakrát!

0 0
možnosti
IH

misaviki

4. 3. 2010 14:11
Proč démonizuje Kanadu?

Nevím kdo a co vládne v Kanadě, zda zlí kapitalisté či hodní socialisté. Co ale vím, že pokud člověk maká, má se tam dobře. Moje teta se strejdou emigrovali v 68, takže vím jakou životní úroveň mají (byly jsme u nich dvakrát a oni jezdí sem). Celý život vykonávali "podřadná zaměstnání" a přesto se měli a mají lépe než všichni jejich sourozenci a to jsou moji rodiče otec právník a matka učitelka. Na důchod si postavili dům někde poblíž divočiny, mají našetřeno a taky budou dostávat důchod od odborů a státu. Nechci dělat z Kanady ráj na zemi, ale rozhodně nechápu, proč ji Paroubek démonizuje. Asi proto, že kdo maká, má se tam dobře - což by na jeho voliče neplatilo, ty tak nejraději nedělat nic a mít se dobře.

0 0
možnosti
P

Pravdavítězí

4. 3. 2010 13:33
Nenadávej na zrcadlo, když máš křivou hubu!

Aneb pravda je nepříjemná-tak ji maž, ale chytřejší nebudeš!

0 0
možnosti
JK

rastafarianec

4. 3. 2010 16:45
Re: Nenadávej na zrcadlo, když máš křivou hubu!

tohle příslový je pěkné, teď ještě zkuste pochopit jeho smysl a třeba ho jednou použijete správně

0 0
možnosti
R

rojack

4. 3. 2010 13:31
všem zastáncům Jyrky

Můžete mi vysvětlit, v čem se liší Jyrkův kanadský hokejový kapitalismus od našeho hokejového kapitalismu?

Mimochodem, docela rozumím argumentům, že v Kanadě či USA se naši mladí hoši naučí mnohem více, než v našich podřadných soutěžích. (I když často jde jen o prachy)

0 0
možnosti
RJ

molok

4. 3. 2010 13:45
Re: všem zastáncům Jyrky

Nejdem zastáncem JP, ale jaký je poměr mezi úspěšnými českými hokejisty začínajícími od píky v zámoří a těch, kteří se nejdříve vypracovali tady a pak odjeli do zámoří? Z té první skupiny prakticky nikoho neznám a o tom byl Paroubkův proslov, výjmečně rozumný, slovo kapitalismus už je jen vějička pro vaši kritiku. Jsem si 100% jistý, že kdyby Idnes nepoužila takový nadpis článku vytrhávající z kontextu to, co PAroub řekl, tento článek ani plno rozhořčených reakcí nevznikne, ale tak je to s tímto bulvárem neustále potřebuje čtenost, to že na  tomto bulvárním základě formuluje i názory svých čtenářů, je jim už docela jedno.

0 0
možnosti
S

statečný

4. 3. 2010 12:59
Ještě že ten vous na tváři

Jinak beze slovRv

0 0
možnosti
M

Michalechal

4. 3. 2010 13:06
Re: Ještě že ten vous na tváři

Každý komentář, dobrý komentář. Děkuji.

Michal Pokorný

0 0
možnosti
RJ

molok

4. 3. 2010 12:56
Vy jste ten kvůli

kterému píšou Idnes ty své nadpisy? :-) Je pravda že Idnes tam zapomněla dát to slovo zlému, které jste doplnil vy ;-D

0 0
možnosti
M

Michalechal

4. 3. 2010 13:07
Re: Vy jste ten kvůli

Myslíte? Inu jsem poctěn !

Michal Pokorný

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

4. 3. 2010 12:50
Myslim...

...ze to bylo jen doporuceni. Zadny zakon, pokud vim, Paroubek neplanuje a co se tyce toho, ze tam poznaji nelitostny kapitalismus, tak to je proste fakt. Vetsina mladych hokejistu a fotbalistu se v zahranici zcela ztrati, pokud se nejedna o vyjimecne talenty svetoveho formatu. Jinak jako hlavni problem vidim v tom,ze toto prohlasil prave Paroubek. Kdyby to same prohlasil kdokoli jiny, tak se nad tim mavne rukou a jde se spat! ;-)

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

4. 3. 2010 12:52
Re: Myslim...

jinak samozrejme...clanek je "odsouzen" ke karme jako hrom! Ostatne jako kazdy clanek kritizujici Paroubka a spol...A pak ze lidi uvazuji ;-D

0 0
možnosti
P

Pravdavítězí

4. 3. 2010 12:48
Tomu se říká kakat mimo mísu

Hochu, chceš se zavděčit a blbneš.Nevíš o sportu asi mnoho a o hokeji vůbec.Možná kdybys nazul brusle, tek to okolí bude považovat za pokus o sebevraždu.Chceš být za každou cenu zajímavý, ale u těch, co o tom něco vědí jsi za hlupáka.Prostě když se do prázdného sudu kopne tak jen zaduní!

0 0
možnosti
M

Michalechal

4. 3. 2010 12:51
Re: Tomu se říká kakat mimo mísu

Za hlupáka v čem? Že JP nechce, aby mladí odjížděli za hranice a vydělavali více i za cenu, že se neprosadí?

Michal Pokorný

0 0
možnosti

ajsek

4. 3. 2010 12:47
Dobrý den pane Pokorný,

lze pochopit, že vás Paroubkův rozhovor nadzvedul. přesto bych vám doporučoval, pokud tedy opravdu chcete něco měnit k lepšímu, číst vše 2x. Paroubek neříká, že v Kanadě je kapitalismus (a on tam je, no a co) ale že v hokeji panuje "nelítostný kapitalizmus", což je jistě vyjádření podivné, leč lze pochopit, že JP tím nekritizuje společenské zřízení, ale pouze svým humpoláckým způsobem poukazuje na skutečnost, že je hokej tam makačka a prosadí se jen ti nejlepší; neobhajuji tímto JP, ale kritizuji vás a vám podobné rychlokvašené diskutéry, u kterých je přání vidět silnější než schopnost vidět; rozdíl mezi pitomostí  JP a vaší je z mého pohledu zcela zanedbatelný;

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Hezky vlastenecky.