"Milý synu", měl by říci pan prezident..

svému poradci panu Nejedlému, který se vrátil z jistě důležité mise z  Číny"nenastoupil jsi karanténu, byl jsi viděn těmi pitomými novináři jak se promenuješ po Praze, cvakneš půl milionu".

Místo toho pan prezident řekl, že milému Nejedlému vynadá.Nejenom, že nevynadá, ale když, tak potlapká pana Nejedlého po širokých plecích a řekne " hochu, copak neznáš ty pitomé novináře, jenom prosím tě dělej tak, ať zase nemáme další rudé trencle  na hradní báni..." 

 Nu pan poradce Nejedlý porušil zákon a kdyby se vrátil o pár dní později a promenoval se po Praze, měl by platit 3 miliony korun.Pan poradce Nejedlý, /je neuvěřitelné kolik pan prezident potřebuje poradců, /jistě nezaplatí ani 500 000 ani 3 milony korun, ba ani jediný čínský juan, byť i profesor Prymula, epidemiolog a současný zástupce ministra zdravotnictví, prohlásil, že pokud poradce Nejedlý nenastoupil do karantény, uvedenou částku by zaplatit jedoznačně měl.Pokud pan prezident chce svému poradci Nejedlému pouze vynadat, pak myslím obchází zákon o ochraně veřejného zdraví....

Pokud by pan poradce Nejedlý byl ryzí a poctivý demokrat, měl by sám vytáhnout šrajtofli a říci "hoši máte pravdu, porušil jsem zákon, tady vám to vysázím na dřevo".Konec konců jak k tomu příjdou další dva jeho souputníci pan poradce Tvrdík a pan poradce nemající prověrku Mynář, kteří musí 14 dní  dřepět v domácí karanténě a nemohou si jít ani k místními zelináři pro brambory.

Než jsem tento blog začal psát, chtěl jsem se něco dozvědět o panu poradci Nejedlém na Wikipedii. Ovšem Ouha. Téměř nic.Jenom to, že hrával volejbal.Konec konců já taky.O šéfovi našich tajných služeb, tedy našich  "cučkařů", jak se vyjádřil pan prezident,  o plukovníku Koudelkovi, se mohu dočíst vše, jako by byl u zpovědi, nemluvě o dalších esech tajných služeb plukovníku Františku Moravcovi, Reinhardu Gehlenovi, Kimu Philbym atd . Pravda ti už mají život za sebou....tedy, abychom se něco dozvěděli o panu poradci Nejedlém, budeme si muset počkat tak padesát let, nebo oslovit tajné služby v Rusku či v Číně.

 

Autor: Michael Pálka | čtvrtek 12.3.2020 14:49 | karma článku: 25,17 | přečteno: 571x
  • Další články autora

Michael Pálka

Čepiga a ti druzí....

6.5.2024 v 22:42 | Karma: 12,07

Michael Pálka

Fiala a Biden....a další...

20.4.2024 v 18:09 | Karma: 16,71

Michael Pálka

Euro-a jak to vidí....

30.3.2024 v 20:47 | Karma: 15,06