Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J75i57r55i 88K30u42c43e77r53a

12. 3. 2020 17:14

Nejedlý je nezodpovědný... tvor...

Ovšem pokud je pravda, že v době, kdy ČT - oprávněně - jeho chování kritizovala, jedna její redaktorka se chlubila fotlami z italských sjezdovek a kritice se jen smála, pak se ptám - proč ČT o této tvoře neinformovala stejně? BTW - Nejedlý tam byl pracovně, ať už si pod tím představíme co chceme, ale byl. Zatímco redaktorka ČT tam byla na dovolené. Ta měla sedět doma. A pokud pak za pár dní po návratu natáčela report z domova důchodců, tak je to opravdu mimořádná... "žena".

0 0
možnosti
JK

Vždyť píšete, pokud je pravda...

0 0
možnosti
JK

Možná je zakopanej pes v tom, že v pomyslné hierarchii je Miloš Zeman až za panem Nejedlým a ten si tak z toho nemusí nic dělat.

4 0
možnosti
Foto

To by musel být nejen demokrat, ale taky chlap.:-/

1 0
možnosti
MB

To není vina toho nejedlého člověka - To je vina jeho šéfa. Ten si tvoří svůj tým a na svých bedrech nese jejich vylomeniny = Bylo je a bude. Miloš skutečně překvapuje. Už si říkám - Není možné aby ... Je to možné ! Usmíval jsem se, když jako kuřák podepsal antikuřácký zákon. Zda mu papíry neodoutnaly, za kterou kašnu bude chodit bafat ? ... Na pracovišti nemůže ... !

Když je zákaz Číny - vyšle své emisary. Když je po návratu karantena - Vzhůru do restaurace. Nejedlé a jasné porušení pracovní kázně dle ZP - (Zápis, sankce účine) ? Miloš jede do Číny ! V době videomostů - konferencí ? Všechno zlé je k čemusi dobré - Miloš půjde do karantény. Bezprověrkový mu bude dělat společnost a Tvrdík povypráví o Slávii. Jak přijede poděkovat Kellner ? Poskytne chlapcům - nějakou Zonky půjčku ? Zdaní se samozřejmě v Holandsku ! Tak je to správné a tak to má být. Proboha, co je to za podivnou družinu? Aha = Zeman je označení nižšího šlechtice v českých zemích, Polsku a Uhrách. Moc šlechetný není ! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Jak Novotný vypadá, tak i jedná.

1 0
možnosti
MB

Štěpáne, Novotný byl Antonín a byl ke všemu ochotný ! Nejedlý je skutečně nejedlý - Dnes již spolehlivě víme, že J. Žižka působil v loupeživé skupině Matěje vůdce. Nové poznání,Nejedlý zase aktivně působí v hradní družině u zemana. A. Jirásek by asi povzdech - "ám bych s tou písemnou prací měl co dělat"... Zavilí hradní šakali, zavile vyli na čínský měsíc ! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik