Aktuální situace v Kolíně nad Rýnem.....9 dnů poté !!!

Krátká videa a popis aktuální situace z demonstrace, která dnes proběhla v Kolíně nad Rýnem. Je s podivem jak razantní a odhodlaná byla tentokrát německá policie...proti vlastním občanům, kteří jen pokojně vyjadřovali své obavy...

   V několika předešlých článcích jsem se vyjadřoval k tématu rozkladu západní civilizace a popisoval možné scénáře, jak může tento již probíhající rozpad vypadat a co ho může provázet. Mimo jiné se i nadále bude prohlubovat propast mezi původním obyvatelstvem a vládnoucími "elitami". Narůstající napětí se budou neschopné státy snažit řešit jak jinak než represemi a umlčováním nespokojených občanů jednotlivých evropských zemí. Narůstající nebezpečí plynoucí z importovaných zločinců na jedné straně, ignorace a represe státu na druhé straně a politika dvojího metru, tato kombinace způsobí, že původním obyvatelům nezbude nic jiného než protesty různými formami občanské neposlušnosti. Stát tady dnes totiž už není pro zajištění pořádku pro nás, původní obyvatele evropských zemí a daňové poplatníky, ale pro umlčení našich názorů.

   Podívejte se jak dnes proběhla několikatisícová demonstrace v Kolíně nad Rýnem, na které Němci vyjadřovali pouze nesouhlas s nesmyslnou politikou, která v jejich zemi už přinesla své ovoce ...strach, konkrétní zbité, okradené a znásilněné oběti. A v žádném případě se nejedná pouze o silvestrovské události. Na demonstraci nic neničili, nikoho neznásilňovali, neokrádali, nevyhrožovali....pouze se ptali, kde byla policie během silvestrovského řádění...a ano, také zpívali národní hymnu, představte si, takový hnusný projev nacionalismu... Tak možná proto jim odpovědí byla vodní děla, slzný plyn a obušky. Otázka ovšem zní stále naléhavěji, jak dlouho se dají tímto způsobem umlčovat národy....paní Merkelová, pane Hollande, Junckersi, Tusku a vy všichni, kteří ještě blábolíte o multikulti řešení, obohacení evropské kultury a o ekonomickém přínosů těch vzdělaných elit, které řádí v západní Evropě ? 

Pohled na demonstraci v 15,00

Postup policie a reakce na skandování "Kde jste byli na Silvestra"

Hezký večer

Autor: Jiří Medula | sobota 9.1.2016 19:29 | karma článku: 41,83 | přečteno: 2458x