Venku prší a politikům schnou šosy

Mám rád vodu. Ale pouze do té doby, než si začne dělat co chce. Potom se z ní stává nespoutaný živel. Voda bývá střelivem v politických zbraních. Letos je to jinak.

pozary.cz

Stačí aby trochu zapršelo a máme tu povodně. Můžeme si za to především sami. Neposloucháme přírodu, stavíme si domy tam, kde si to dříve nedovolili ani bobři a krademe peníze na protipovodňové aktivity. Politici povodně sprostě zneužívají k tomu, aby se zalíbili suchým i mokrým voličům. Ale letos mají utrum.

Letní úřednická vláda je především vládou hasičů. Hasí oheň v rozpočtu, nedodělaných zákonech i jinde. A musí se popasovat i s vodou. A já jsem přesvědčen o tom, že to zase zvládne na výbornou. Oni totiž nežvaní, nepolitikaří a prostě pracují. Tato vláda je prvním reálným managementem tohoto státu za celou jeho historii.

Přátelé oranžových šál jsou smutní z toho, že jim padají procenta, a že kromě ODS a vrhačů vajíček už mají za protivníky zase i milovníky rudých zrůd. Volby na podzim budou zajímavé. Povodně v nich nebudou hrát žádnou roli a protože své angažmá vzdává jedna blondýnka za druhou, čeká nás zase nuda. Politici mají suché šosy a bojí se o svou existenci. Začínají být lidem ukradení a to je dobře.

Zdá se že se opravdu blýská na časy a povodně pomohou vyplavit zdejší politický svinčík. Jakékoliv barvy.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ladislav Matuška | čtvrtek 25.6.2009 18:25 | karma článku: 13,24 | přečteno: 965x