STOP 09

Experimentální politické strany na české politické scéně se neosvědčily. Věci už nejsou veřejné, různobarevná uskupení ze zelené spíš zesinala, US už je zase jen zkratka uhelných skladů a ty ostatní už jsou tak hluboko v propadlišti dějin, že už si je ani nikdo nepamatuje. Na řadě je TOP09.

facebook

Sympatická byla snaha Miroslava Kalouska udržet na české politické scéně lidovce klidně i s mimozemšťany, Paroubky a jinými giganty. Nevyšlo mu to. Ale protože byl zavázán poměrně velké skupině lidí sedících někde na nějakých stoličkách, tak dal pár háv dohromady a sestrojil za pomoci České televize projekt TOP09. Prošel se po bulváru, potkal a na chvíli vzbudil jednoho moudrého lesníka a vymyslel plán, jak z něho udělat prezidenta. Dav sečtělých mu uvěřil.

Sympatický byl i plán Miroslava Kalouska a jeho party na ovládnutí českých financí. Na modré nikoliv zelené planetě nebyl nikdy lepší ministr financí než je on sám a tak potřeboval už jen někoho na práci a sociálno. Shodou okolností se objevil člověk, jenž se vyzná. Jako bonus, ten pán navíc zná dost dobrý programátory, kteří připraví super program na řízení všeho sociálního. S nějakou tou spořkou se dohodnou také a peníze na kampaň budou. I když jich moho být víc, kdyby se ti druzí a třetí nezačali tolik šťourat kolem likvidace ekologických škod a těch pár polínek v lesích, tak to mohlo být ještě víc v pohodě.

Sympatická je i snaha Miroslava Kalouska a jeho přátel z Bildebergu o řízení života nás všech. Je přeci potřeba nějakým způsobem uživit těch pár vyvolených a zlikvidovat zbytek. Jen kdyby je nechali všichni v klidu pracovat. Už mohlo být skoro hotovo.

Zkrátka TOP09 je vážně slušnej oddíl. Ale myslím si, že politického juda bylo už dost a je čas na jiné sporty. Bylo nám s Vámi hezky. A teď už zmizte!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ladislav Matuška | středa 25.1.2012 15:13 | karma článku: 20,87 | přečteno: 966x