Kvíz jménem Paroubek

Jiří Paroubek oznámil, že ČSSD pozastavuje předvolební kampaň a nebude hlasovat pro rozpuštění sněmovny. On i jeho strana si ode dneška přejí volby v červnu. Co bude zítra?

Nejdříve se stal ministrem ministerstva posouvání projektů a cestování. Potom na něj zbylo místo premiéra a tak se začal opevňovat. Jako předseda strany se stal díky spiknutí všech až druhým vítězem voleb. Uplatili mu dva poslance a jemu navzdory upekli vládu a on trpěl v opozici.

Byl však trpělivý. Vyhrál volby regionální. A potom zcela náhodně shodil vládu. Nečekal to. Upekl spolu s protivníky "apolitickou" vládu a začal se těšit na procházky v zahradě Strakovy akademie. Dohodl se totiž s protivníkem na předčasných volbách.

Jeho protivník však kul pikle. Nejdříve mu rozdělil koaliční lidovce a potom si zase našel toho Melčáka aby posunul volby do termínu, kdy to statisticky pro ČSSD nevychází nejlíp. A tak začali dumat.

Výsledkem je jejich dnešní rozhodnutí podpořit volby až v řádném červnovém termínu. Paroubek tvrdí, že je to kvůli rozpočtu. Ale co když jsou v tom hypotéky některých poslanců?

Uvidíme zda půjde tenhle kvíz někdy rozluštit. Ale finta je to celkem dobrá.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ladislav Matuška | úterý 15.9.2009 10:37 | karma článku: 30,41 | přečteno: 1696x