Češi jsou nedospělí Němci

Je historicky prokázáno, že Češi jsou vlastně Němci. Je potřeba si to neustále uvědomovat. Zřetelně uvádím, že se jedná pouze o úvahu.

Mám rád Čechy. Ještě radši mám rád Češky a celkově je mi v téhle zemi hezky, protože to tu mám rád. Tahle krajina je pro mě tím nejhezčím ze všech německých území.

Dnešní Češi se ke svému německému původu moc nehlásí a to je škoda. Ale já jsem optimista, protože to němectví v nás stejně vítězí. Posuďte sami.

V letošním roce si Česká republika z hrdostí připomíná výročí největšího Čecha, kterým není nikdo jiný než lucemburský Němec s převážně francouzským vzděláním - císař Karl. A je víceméně jasné, že i ti pověstní rytíři v bájné hoře Blaník mezi sebou mluví německy.

Místní důchodci srovnávají výši svých důchodů dlouhodobě s finančními dávkami pro migranty (nikdy je sice neviděli, ale musí být strašně nebezpeční) v Německu. Místní vlastenci používají k pozdravu pozdrav, který zavedl jistý neúspěšný malíř pohlednic původem z rakouského Braunau. Zdejší obyvatelstvo sleduje častěji výroky spolkové kancléřky Německa než zdejších politických nul. Zdejší politologové dokáží analyzovat brzký pád toho či onoho politika v Německu, ale s místními politickými živnostníky a hodně blbými politickými řemeslníky si rady neví.

Občas se sice objeví nesmyslné informace o domnělé nevraživosti Čechů vůči Němcům, ale to je podvod, který zavedli z politických důvodů lidé kolem Masaryka. Tehdy bylo potřebné nějakým způsobem skoncovat s mnoha rakouskými spoluobčany, kteří se s vznikem Československa a především s rozpadem Rakouska nesmířili. Tehdejší nevraživost však nebyla mezi Čechy a Němci, ale mezi Čechy a Rakušany. A co přišlo později, mělo také především stopu toho rakušáka s knírkem.

Češi jsou obětaví, pomáhají druhým, ale demonstrativně ze sebe čas od času dělají díky nulám ve svém čele blbce. Vzduch se opravdu občas nedá dýchat díky činnosti člověka a solidarita není věc socialistická, ale lidská a historicky spíš křesťanská. Češi nejsou politicky dospělí, ale jednou to přijde.

Češi jsou historicky Němci, kteří se mnohem více smějí, mají hezčí holky, lepší jídlo a levnější pivo. Mají jen neschopné čí všehoschopné politiky komunální úrovně.  Nic víc. Buďme na sebe hrdí!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ladislav Matuška | pátek 26.2.2016 9:01 | karma článku: 19,61 | přečteno: 1198x