Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Trpí komunisté ztrátou paměti?

Komunisté určitě ne, zdá se mi ale, že ztrátou paměti trpí nejméně 10% obyvatel české republiky. Tolik mají stabilně komunisté voličů. Jak je možné, ze komunisté jejichž volební program je založen na nikdy a nikde nesplněných slibech, miliónech zavražděných a umučených, ekonomické a morální devastaci mají v CR 1000000 příznivců? Jeden z hlavních pilířů jejich ideologie svržení kapitalismu a nastolení komunismu, jak nasi komunisté historicky dopadli ve srovnáni s kapitalisty?

Po skončení druhé světové války se Československo relativně nepoškozené válkou vydalo cestou budování socialismu. Naproti tomu poražené a zdevastované Německo, navíc zatížené reparacemi vydalo cestou kapitalismu. Po 40ti letech budování vyspělé socialistické společnosti jsme se mohli mohli na výrobky západních kapitalistů dívat pouze do výloh obchodů. Paradoxně určených pro ty, kteří nám tvrdili, že západní ekonomika se se socialistickou nemůže soupeřit. Před válkou němci kopírovali konstrukce našich vozů světové úrovně, v polovině 80tych let nám s vývojem technologicky zastaralého vozu škoda favorit museli pomáhat Italové. U nás na něj ti movitější stáli fronty (ti opravdu zoufalí před prodejnami i stanovali). Německý, kapitalistou vykořisťovaný dělník si mohl vybrat z široké domácí nabídky z nejkvalitnějších značek světa. Zatímco němci mohli svobodně cestovat, naši zem komunisté obehnali dráty a stříleli každého, komu se z socialistického ráje zachtělo. V kapitalistickém Německu panovala občanská svoboda a demokracie, náš "demokratický" režim občany za kritiku zavíral. Pro komunisty byl náš západní soused nepřítelem, němci ač nemuseli pomohli desetitisícům při útěku z východního bloku.

 Zatimco němci se se svou nacistickou minulostí dokázalo vyrovnat, naši občané dnes mohou legálně volit stranu, jejímž programovým cílem je likvidace režimu, který jejich existenci umožňuje. Jak hlasitě by naši komunisté protestovali, pokud by v německém Bundestagu zasedali členové NSDAP s programem znovunastolení nacismu, oslavovali fuhrera a koncentrační tábory označovali za "pochybení". Němci za své zločiny platí dodnes válečné reparace, cesi zavraždění bývalým režimem komunistům nestojí ani za omluvu. V Německu je propagace nacismu trestná, v parlametu CR sedí člověk, který jako vězeňský dozorce odpůrce režimu fyzicky týral. Rozdíl mezi komunismem a nacismem je 90 milionů mrtvých, "vyhrávají" komunisté. Komunistický režim nikde a nikdy neobstál, přežívající komunistické režimy jsou důkazem. Po desetiletí budováni komunismu je průměrný severokorejec o 7 cm menší než jeho jižní, kapitalisty vykořisťovaný jižní soused. Hladomor je každoroční odměnou a vláda učí občany jak upravovat trávu jako pokrm. Jižní Korea se řadí k nejvyspělejším státům světa. Severní, komunistická Korea pravidelně získává prostředky na chod země vydíráním jaderným programem. Kubánci nedokážou vyprodukovat dostatek potravin, vůdcové Činy a Vietnamu byli nuceni komunistický režim implantovat kapitalistickou formou ekonomiky. Když poprvé navštívil Chrusčov Spojené státy americké, měl možnost vidět jaký je životní standard průměrného, kapitalistou sedřeného americana. Nevěřil, označil to za propagandu.

O to lépe se vede komunistům parazitujícím na demokratické společnosti. Ač je cílem jejich ideologie svržení demokracie a to i za použití násilí - revoluce, bez skrupulí využívají jeji výhod a prebend. V roce 1997 zprostředkovali soudruzi Ransdorf a Filip prodej lokomotiv ČKD za 300 000 000 Kč do Vietnamu. Za zprostředkovaní naúčtovali ČKD provizi, v dolarech jak jinak. Oba tehdy pobírali nadprůměrný poslanecký plat o jakém se mohlo dělníkům z ČKD pouze zdát. Komunisté soukromé podnikání popírají, po nástupu k moci v 1948 pod záminkou znárodnění ukradli majetky všem svobodně hospodařícím. Jak je možné, ze představitelé této ideologie mohou pobírat provize za zprostředkované služby, tedy podnikat? Podle jejich komunistické ideologie by měla provize připadnout dělníkům z ČKD a ne v kapsách státem královsky placených komunistickým poslancům, kterým je navíc starost o dělnickou třídu hlavní ideologickou náplni. Kolika lety v nápravném zařízení by asi odměnil bývalý režim někoho, kdo by si za zprostředkováni odbytu socialistického výrobku požadoval úplatu?  

Komunisté se vždy oháněli dělnickou třídou, ta je pro ně pouze rukojmím nikdy nesplněných slibů a prostředkem k získaní moci. Mohli se o tom přesvědčit všichni a všude, kde se jejich zvrácenou ideologii podařilo nastolit. Rozdíl mezi výkonností socialistické a západní ekonomiky se za 40 let budováni socialismu zvyšoval. Když jim došel dech, komuniste duchapřítomně režim sami rozložili, dnes úspěšně řídí a parazitují na tom současném. 

 Za 20 let se nám podařilo rozdíl mezi východem a západem téměř smazat. Česka republika je znovu ekonomicky vyspělou zemí, můžeme svobodně cestovat, systém se dokáže solidárně postarat o ty v nouzi, můžeme svobodně prezentovat své názory. I komunisté, ti v parlamentu současný systém soustavně kritizují. Za kritiku jejich režimu sedělo v komunistických žalářích tisíce lidí. Opravdu nechápu ten milión.    

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Triska | pátek 2.1.2009 14:14 | karma článku: 29,69 | přečteno: 1160x
  • Další články autora

Michal Triska

Přátelé, děkuji Vám

Po hladkém průjezdu amerického konvoje Pobaltím a Polskem přišla na řadu Česká republika. Prokremelská propaganda zdatně podporovaná místními bolševiky a pátou kolonou vytvořila iluzi, že se snad budou muset američané českými hájí a lukami prostřílet. Že se matky pluku budou vrhat vlastními těly pod kola obrněných vozů a za každým kandelábrem se bude schovávat Vyvadil s molotovým koktejlem.

30.3.2015 v 2:15 | Karma: 25,67 | Přečteno: 697x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Že vám není hanba

Pan ministr obrany Martin Stropnický na dnešní tiskové konferenci u příležitosti průjezdu americké armády Českou republikou mimo jiné uvedl: "Jedná se o velice důležitý symbol. Symbol našeho spojenectví, členství v alianci. Otázka sounáležitosti a jednoty s touto obrannou aliancí".

27.3.2015 v 23:30 | Karma: 24,51 | Přečteno: 921x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Americká armáda projede ČR na motocyklech

Hejtman Judr. Hašek svou geopolitickou orientaci nezapře - vyslovil obavy, že přesun americké armády způsobí na silnicích zácpy. Přitom před časem vyslovil svou plnou podporu silničním motocyklovým závodům v Brně.

21.3.2015 v 22:42 | Karma: 15,73 | Přečteno: 434x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Chystal Zeman proruský puč?

26. října 2013 se pokusil prezident Zeman provést v ČSSD vnitrostranický puč. Za zády předsedy Bohuslava Sobotky svolal tajnou schůzku v Lánech, kde pověřil Haška, Tejce, Chovance, Škromacha a Zimolu odstraněním Sobotky z funkce. Puč se Zemanovi nepovedl. Je otázkou, co by se stalo, pokud by Zeman uspěl.

11.3.2015 v 21:32 | Karma: 27,01 | Přečteno: 727x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

chystal Zeman proruský puč?

26. října 2013 se pokusil prezident Zeman provést v ČSSD vnitrostranický puč. Za zády předsedy Bohuslava Sobotky svolal tajnou schůzku v Lánech, kde pověřil Haška, Tejce, Chovance, Škromacha a Zimolu odstraněním Sobotky z funkce. Puč se Zemanovi nepovedl. Je otázkou, co by se stalo, pokud by Zeman uspěl.

27.12.2014 v 20:50 | Karma: 0 | Přečteno: 45x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Bakterie z vody letos zabíjí častěji, zemřelo už 23 lidí. Řada nákaz uniká

17. května 2024

Premium Kromě jiných infekcí se v Česku letos více šíří i smrtelnější legionářská nemoc, která se...

Slovensko k tragédii směřovalo dlouho, tímhle prohráli všichni, míní expert

17. května 2024

Premium Bývalý slovenský novinář a bezpečnostní expert Milan Žitný je přesvědčen, že k tragické události,...

V Kladně hořel sklad olejů a autodílů, škoda je čtyřicet milionů korun

16. května 2024  12:31,  aktualizováno  22:59

V kladenské ulici Železničářů ve čtvrtek hořela průmyslová hala se skladem olejů a autodílů. U...

Soud v Haagu začal řešit Gazu. Genocida dosáhla strašlivé úrovně, zaznělo

16. května 2024  22:40

Genocida, kterou Izrael páchá v Pásmu Gazy, dosáhla strašlivé úrovně, prohlásil zástupce...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy