Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Česká republika v roce 2025

Česka republika byla pro dlouhodobě neplnění spojeneckých závazků vyloučena že svazku NATO. Po opakovane žádosti šéfa NATO o navýšení České mise navrhnul bývalý ministr zahraničních věci Lubomír Zaoralek vyslat do Afghánistánu medvědáře z hradu Kost a jednotku policistů z Prahy vybavenou automobilem Humr. "Policisté budou školit Afgánské policisty k vybírání pokut za špatne parkování, shlédl jsem video z Kábulu, každý si tam parkuje kde chce". Na ostrý protest poslance a primátora Prahy Miroslava Grebenicka proti účasti ČR se ministr vyjádřil: "ten brtník už byl stejně starý, naší chlapci budou v bezpečí a jak je znám s prázdnou se domů nevrátí".

Po několikerém varování byla ČR pro neschopnost nesplacent úvěry a extrémně vysokou zadluženost vyloučena z EU. Doživotní president Václav Klaus vyloučení komentoval: "Zradili nás jednou, zradili zas. Opětovně, ale opětovně jsem občany naší republiky varoval, že EU je pro nás nebezpečnější než Rusko". Chorvatsky Předseda Dobromil Pršíc českou zadluženost okomentoval: " Škoda že se tak Češi nikdy nerozšoupli u Jadranu, k nám vozili přívěsy s jídlem a doma prožrali barák až na půdu". Předseda ČSSD Paroubek se k odpovědnosti nepřihlásil: "Naše politika vycházela z přání občanů ČR, nás politický program vždy a pouze kopíroval průzkumy veřejného mínění. Dělali jsme pouze to co si občané přáli, odpovědní jsou oni sami".

Domácí politika: byla obnovena činnost Charty 77. Predsena PS ČR Tomáš Vandas vyzval Václava Havla k emigraci. Byl vydán zatykač na Karla Schwarzenberga, bratry Mašinovi a Rosse Hedvička. Do poslanecké sněmovny znovu usedl dr. Rath, tentokrát jako předseda Republikánské strany. "Bohužel jsem se přesvědčil že v ČSSD stejně jako před lety v ODS je většina clenu zla a závistivá. Za naší stranu budu bojovat za zrušení poplatků ve zdravotnictví. Bohatí lékaři mi musí uvědomit, že oni jsou tu pro občany. Naopak navrhneme poplatky lékařů pacientům. Za každou návštěvu lékař pacientovi zaplatí 100 Kč na ruku a šálek horké kávy. ČR se opětovně umístila na prvním místě ve spotřebě piva a krádeží v supermarketech. Překvapivou zprávou bylo zmizení ČR ze žebříčku korupce. Na návrh ČSSD byla korupce zlegalizována. " Úplatek patří k českému chasníkovi jako Sablikova ke krasobruslení, jako dupačky od Diora ke křtinám, obhajoval svůj návrh předseda ČSSD Paroubek. PS ČR návrh k legalizace korupce jednomyslně přijala. Při posledním sčítání občanů se k Romske národnosti v CR přihlásilo pouze 200 Rómů. Předseda PS ČR Vandas hromadnou emigraci romu uvítal: " Ti tady stejně nikdy doma nebyli, většina občanů s odchodem souhlasí". Na trest doživotí v nepřítomnosti byl za zpronevěru odsouzen Martin Roman. ČR postihla největší emigrační vlna od roku 1968. Bývalý předseda ODS dlouhodobě pobývající v Toskánsku byl z Itálie, kde je 90% občanů katolického vyznání vyhoštěn. Novináři bylo vypátráno že před lety o věřících prohlásil že "mají vymyté mozky".

Kultura: za zásluhy byl na Pražkem hradě presidentem republiky vyznamenám zpěvák a skladatel Michal David, starosta Trkavce Jan Neoral a kuchař Jiří Babica. Hrad Karlstejn byl prodán. Kupujícím se stal Stanislav Gross. Podle jeho vysvětlení dostal peníze na koupi od strýce Vika, ten je dostal darem od neznámého dárce ze Španělska. Vyznamenani za přínos francouzske kultuře převzal v Paříži ředitel CT Jiří Janeček. Cena byla udělena za 1000 repríz četnické trilogie v hlavní roli s Lui de Funesem. Ministr kultury Charles d'Ereten uvedl, že ČR trilogii reprizovala častěji než všechny země EU dohromady. "Češi musejí Francii milovat", doslova uvedl. Janeček se vyjádřil, že Funes je prostě jistota. Spousta peněz z poplatku se proste rozkrade, když není co vysílat, pustíme četníky. Je to levne, divák si už zvyknul, prošpikujeme to reklamami, spokojeni jsou všichni. Jsem přesvědčen že jsem tu za rok zas, Fantomase a Angeliku budem příští rok reprizovat nejméně 10x.

Iraq - irácký premiér podepsal smlouvu o spolupráci s izraelským protějškem. Afghánistán - koaliční vojska společně s Pákistánskými zničila poslední zbytky Talibanu. Na oslavu vítězství se v Londýně konala slavnostní přehlídka koaličních vojsk. Česka armáda v té době pořádala taktické vojenské cvičení v Doupove za účasti armád Slovenska, Ruska, Běloruska a Ukrajiny. Prezidenti Klaus a Putin ocenili bojovnou připravenost a taktickou odbornost armád. Oba se shodli že rozpad Varšavské smlouvy byl chybou. Česky prezident na závěr cvičení předal V. Putinovi knihu vydanou společnosti CSLukoil Ne Modrá, ale Prázdná a Falešná Planeta. Na oplátku dostal další Puskinovu medajli. Slovenského prezidenta Fica zaujaly schopnosti obrněného vozidla Pandur ve výbavě České armády. "Tieto auta kupím aj našich, to přeplave Gabčíkovo ráz dva". Slovensky parlament schválil zákaz užívání maďarského jazyka na Slovensku.

Podle volebních slibu ČSSD předstihla v roce 2020 ekonomika ČR východoněmeckou. V daňovém zatížení občanů Češi dostihli i Dánsko. Dluh každého občana ČR se od r. 2010 zvýšil dvojnásobné. "Z něčeho ty sliby zaplatit musíme, to musí pochopit i Franta Hloupý z Dolní Lhoty, reagoval na kritiku EU ekonomický expert Zdeněk Skromach". Podle inernich údajů to z vedení ČSSD nepochopil pouze Jaroslav Tvrdík.

V neautorizovaném rozhovoru se o vývoji v ČR pro Blesk vyjádřil Miloslav Vlček bývalý člen vedení ČSSD. Na dotaz, kdy v ČSSD zvítězil populismus odpověděl: Bylo to někdy okolo r. 2008 před volbami. Vedení ČSSD se tenkrát sešlo v Lidovém domě diskutovat o volebních plánech. Seděl vedle mě tehdejší předseda Jiří Paroubek. Jarda Tvrdík, který byl odpovědný za strategii představil volební plán. "Zvýšíme důchody, mateřskou, mzdy, zdaníme bohaté, zrušíme poplatky u lékařů. Přidáme všem, i těm co to nechcou, slíbíme i co nemáme, vyhrajeme. Pak ty voly zkasírujeme". O tom, že to myslí vážně jsem nepochyboval, věděl jsem co dokázal v ČSA. Bylo pozdě, něco jsem už měl i upito a já si tenkrát pro sebe nahlas řekl: "Tak to teda chujsnami". Jirka Paroubek to zaslechnul nějak blbě a řekl, tsunami, to je ono, oranžové tsunami. A od té doby jsme se vezli.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Michal Triska | sobota 20.3.2010 6:37 | karma článku: 18,84 | přečteno: 983x
  • Další články autora

Michal Triska

Přátelé, děkuji Vám

Po hladkém průjezdu amerického konvoje Pobaltím a Polskem přišla na řadu Česká republika. Prokremelská propaganda zdatně podporovaná místními bolševiky a pátou kolonou vytvořila iluzi, že se snad budou muset američané českými hájí a lukami prostřílet. Že se matky pluku budou vrhat vlastními těly pod kola obrněných vozů a za každým kandelábrem se bude schovávat Vyvadil s molotovým koktejlem.

30.3.2015 v 2:15 | Karma: 25,67 | Přečteno: 697x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Že vám není hanba

Pan ministr obrany Martin Stropnický na dnešní tiskové konferenci u příležitosti průjezdu americké armády Českou republikou mimo jiné uvedl: "Jedná se o velice důležitý symbol. Symbol našeho spojenectví, členství v alianci. Otázka sounáležitosti a jednoty s touto obrannou aliancí".

27.3.2015 v 23:30 | Karma: 24,51 | Přečteno: 921x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Americká armáda projede ČR na motocyklech

Hejtman Judr. Hašek svou geopolitickou orientaci nezapře - vyslovil obavy, že přesun americké armády způsobí na silnicích zácpy. Přitom před časem vyslovil svou plnou podporu silničním motocyklovým závodům v Brně.

21.3.2015 v 22:42 | Karma: 15,73 | Přečteno: 434x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

Chystal Zeman proruský puč?

26. října 2013 se pokusil prezident Zeman provést v ČSSD vnitrostranický puč. Za zády předsedy Bohuslava Sobotky svolal tajnou schůzku v Lánech, kde pověřil Haška, Tejce, Chovance, Škromacha a Zimolu odstraněním Sobotky z funkce. Puč se Zemanovi nepovedl. Je otázkou, co by se stalo, pokud by Zeman uspěl.

11.3.2015 v 21:32 | Karma: 27,01 | Přečteno: 728x | Diskuse| Ostatní

Michal Triska

chystal Zeman proruský puč?

26. října 2013 se pokusil prezident Zeman provést v ČSSD vnitrostranický puč. Za zády předsedy Bohuslava Sobotky svolal tajnou schůzku v Lánech, kde pověřil Haška, Tejce, Chovance, Škromacha a Zimolu odstraněním Sobotky z funkce. Puč se Zemanovi nepovedl. Je otázkou, co by se stalo, pokud by Zeman uspěl.

27.12.2014 v 20:50 | Karma: 0 | Přečteno: 45x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Pavel se zranil na motorce. V nemocnici na pozorování zůstane několik dní

23. května 2024  20:03,  aktualizováno  22:32

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale vyžádají si...

V Gaze se 70 procent pomoci z moře ukradlo. Hamásu se „odklánění“ hodí

29. května 2024

Premium Plán amerického prezidenta Joea Bidena nakrmit Gazu pomocí plovoucích přístavů dostal ránu...

Poslední šance dostat dítě na tábor. Co se letos mění a kde ještě hledat místo

29. května 2024

Premium Čarodějnickými hábity, klobouky a nezbytnými hůlkami se děti z Teplic na rozdíl od filmového...

Rusko je agresor, připustil lídr SPD Mach. Chce zrušit Green Deal

29. května 2024

Stanovuje si troufalý cíl zrušit Green Deal, zpochybňuje závazek přijmout euro a připouští, že...

Fackují ho, kopou, ničí mu foťáky. Ale stařičký král paparazzi stále fotí

29. května 2024

Seriál Jedenáctkrát mu zlomili žebra, jednou ho pobodali, sto osmdesátkrát byl v nemocnici. Naposledy...

Rozdáváme mléčnou výživu ZDARMA
Rozdáváme mléčnou výživu ZDARMA

Už jste slyšeli o nové pokračovací mléčné výživě BEBA SUPREMEpro 2 určené dětem od ukončeného 6. měsíce? Nyní můžete tuto nejdokonalejší recepturu...

  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy