Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ruska propaganda je v Česku v podstate nedostupná, zde vymyva mozky Česká televize, která na to má již po několik desítek let monopol

0 0
možnosti
OB

nedávno bombastická zpráva, odhalili šéfredaktora jednoho z těch webů, to je týpek s igelitkou na parkovišti, který je v exekuci, ten je naprosto zásadní ohrožení naší demokracie ;-D

0 0
možnosti
Foto

Bílý kůň. Není první. ;-)

2 0
možnosti
PK

My dnes žijeme bohužel v době, kdy se pravda nazývá ruskou propagandou a lež pravdou. Žijeme v době, kdy se přepisují dějiny a historie se upravuje k aktuální politické situaci. Není to dobré.

Všelijací vychýlení rusofobové typu Klvaňa, Dvořák st., Votápka, Romancov, Fištejn a jiní troubové se nás snaží na ČT24 oblbovat tím, že vše ruské je špatné a za vším špatným stojí Rusko. Je to ta stejná amorální sorta lidí, kteří podporovali puč na Majdanu, kde byla násilně svržena a odstraněna demokraticky zvolená moc na Ukrajině a tento puč paradoxně vydávají za boj za demokracii. Těmto lidem není nic svaté. A pak tu jsou jejich nepříliš vzdělaní naslouchači, kteří znají dějiny akorát z nadpisů protiruských článků. Autor tohoto demagogického propagandistického článku patří do této skupiny lidí.

Pravda je pravda, lež je lež. A za neschopnost paskvilu jménem EU opravdu Rusko, kterému v mnoha ohledech nesaháme ani po kotníky, nemůže.

5 5
možnosti
OD

O83t86a 77D74v22o59r42a65k

15. 4. 2020 14:39

Můžete něco konkrétního k tomu přepisování dějin ? Nemyslím omletou frázi, že to ví každý. Já jsem zaznamenal v posledních letech další přepisování dějin třeba tím, že v Katyni nevraždili sověti nebo tvrzení o srpnu 1968 u nás. A přitom v devadesátých letech to vypadalo jako uzavřená věc. To máte asi na mysli

3 0
možnosti
VP

Martirosyane, každá propaganda je odpudivá. Každá, i ta Vaše.

3 3
možnosti
Foto

Díky za názor, Pulče. Ještěže nikoho nezajímá.

4 3
možnosti
Foto

Všimli jste si, jak se vše svádí na Rusko. Každá informace jde ověřit. Ten Sputnik nebo jak se to jmenuje jsem nečetl. Rusky neumím . Ale když někdo tvrdí to, či ono dá se to vypátrat jak dalece věc překroutili. Lhát se 100% nedá.

Toto doufám není Ruská propaganda.!!!! Dr. Shiva odhaluje skutečnou agendu za současnou epidemií Covid-19. V dkazu i český překlad. Vřele doporučuji.

https://youtu.be/ip2eUr-VjGQ !!!!!!!!!!!!! je to bomba. Přeberte si to. R^

0 1
možnosti
PV

P57e22t68r 59V47e38p79r46e85k

15. 4. 2020 10:32

Chápu, že existuje dobře myšlená snaha "ochránců demokracie" chránit naši těžce vybojovanou svobodu proti škodičům a diverzantům, kteří nás chtějí rozložit a zničit. Tak asi nějak uvažují ti dobromyslní bojovníci. V podstatě už jakoukoliv kritiku EU, migraci apod, dávají za vinu ruským webům. Je to strašné. Dostáváme se do situace, že když budu kritizovat EU nebo migrační politiku EU, dostávám se do podezření těchto ochránců, že jsem pod vlivem Kremlu. Vlastně i západní politici, kteří mají stejný kritický názor se dostali zřejmě pod vliv Moskvy, aniž to vůbec tuší, aniž vůbec někdy nějaký ruský dezionformační web četli.

6 2
možnosti
PV

P96e34t96r 11V12e70p97r72e66k

15. 4. 2020 11:03

Už tuším, kdo stojí za Brexitem, za dlouholetou kritikou EU, komu slouží Boris. Boris Johnson. Bojím se to vyslovit.

1 1
možnosti
RP

Nepsal to náhodou největší ze skřetů, manipulátor a propagandista Kartous?

1 1
možnosti
JF

Když jsem to tak zběžně přečetl napadl mne příměr, že zde máme novodobého Jasánka jenž by mohl napsat báseň "Všichni Vy z Rudého náměstí" ........

6 4
možnosti
Foto

Jasánkovi by se tehle text nelíbil. Není ve verších a je proti Kremlu. Což se nelíbí taky Vám. Autor Vám zjevně šlápl na kuří oko. ;-D

2 2
možnosti
TS

Celá EU je plná bolševických kádrů,nato abych to viděl nepotřebuji Ruské dezinformace. Nejhůře covid řádí na jihu kde vládne ultralevice-a rozhodně to není náhoda!

5 0
možnosti
RM

Nejvíce řádí v USA, což není, jak správně říkáte, náhoda.:-P

0 0
možnosti
Foto

Toto doufám není Ruská propaganda. Dr. Shiva odhaluje skutečnou agendu za současnou epidemií Covib-19. V je odkazu i český překlad. Vřele doporučuji.

https://youtu.be/ip2eUr-VjGQ

0 1
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3588x
Profesionální imigrant.

Seznam rubrik