Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rusům jsem nikdy nevěřil a nevěřím již od dětství. Nechápu, jak je někdo může brát vážně. A Bruselským eurohujerům ovšem také moc nevěřím. Věřit se podle mne dá jen Pánu Bohu.

10 2
možnosti
MB

A co tedy říká Pán Bůh vám?

Já mám totiž dojem, že po celou historii říká každému něco jiného.. takže si to pak lidi musí vyjasňovat v náboženských válkách;-)

1 3
možnosti
Foto

Jak se má v tom čtenář vyznat, když vy vůbec necitujete a neodkazuje? Aby se bylo možné vůbec dozvědět, co těmi dezinformacemi vlastně myslíte.

3 2
možnosti
Foto

Přečtěte si to ještě jednou, pane Řezníku. Ta modrá slovíčka v mém textu - to jsou odkazy, na které můžete kliknout. Hezký večer.

12 0
možnosti

Stačil nadpis a perex, aby bylo jasné, že je to jen uniformní blábol, jako vytažený z Rudého práva - jen místo "fuj západ" je tam "fuj Rusko" ;-D

12 20
možnosti
KT

Stačilo si přečíst jméno dikskujícího a bylo jasné, že jeho příspěvek bude jen uniformní blábol, jako vytažený z Rudého Práva- fuj fašistický Západ, fajn Rusko!

19 4
možnosti
JL

Alternativní pohled na svět. To je výstižné. Z deklarovaného neutrála, stane se futrál.

;-DR^

4 0
možnosti
Foto

Většina vyjádření Ruských oficiálních struktur je stejně jen určena domácímu publiku. Zbytek světa (až na podivné výjimky) ví své.

13 2
možnosti
Foto

To není pravda. Ve spoustě členských zemí NATO i EU je RT mezi nejsledovanějšími a nejsdílenějšími zahraničními médii. RT má obrovský rozpočet, který dostává od Kremlu přesně za účelem šíření propagandy v zahraničí. Je třeba si na to dávat pozor.

7 3
možnosti
SB

Ať už to s tím virem je jakkoli, tak hodně velké procento lidí už delší dobu tvrdí, že EU natolik zabředla do jalového mlácení prázdné slámy, do kecání o lidských právech a do žvanění na odtažitá témata, že ji to úplně paralyzuje a že jí to překáží v řešení běžných problémů, které přináší každá doba, tak i ta naše.

Krize kolem koronaviru je tady pár týdnů, ale mnozí lidé hovoří podstatně déle o nezvladatelné migrační krizi, o tom, že pojetí lidských práv stylem "Anna Šabatová" je cesta do pekel, o tom, že pohlaví jsou jenom dvě a nikoli nějakých 40 apod.

Pokud o tomto ta ruská propaganda mluví, tak jí musím dát za pravdu, i když radost z toho nemám, jelikož i já jsem Evropan a rozklad Evropy dopadne i ma mou hlavu.

Ale těžko mohu být označen za někoho, kdo si nechal vymýt mozek ruskou koronavirovou propagandou. Já takovéto názory zastávám už mnohem delší dobu, než je samotná existence této koronavirové krize. A nejen já, nýbrž i miliony jiných človíčků.

15 7
možnosti
KS

EU varovala členské státy v lednu. To je asi tak všechno, co mohla dělat. Zdravotnictví je v gesci národních států, EU s tím nemůže udělat vůbec nic. Když nic nedělá, selhává. Když něco dělá, nastává diktát Brusele. Navíc EU se skládá z jednotlivých států a ty až na výjimky zareagovaly včas. Takže EU zareagovala včas. Nebo je snad někde nějaká EU a někde jinde členské státy?

11 8
možnosti
IZ

I90v20a74n 91Z75b19o49ř62i72l

13. 4. 2020 17:58

A teď ještě tu o vždy pravdomluvném Západu, o jeho čestných, poctivých a nezjištných úmyslech. ...

Proboha, každý stát, každá velmoc a každý vedoucí představitel se snaží svůj stát prosadit na účet toho druhého. Dělá to Rusko, delá to Německo, stejně tak Itálie, Francie, Burundi i USA.

15 6
možnosti
AT

Tak napište něco podobně souvislého a výstižného třeba o Burundi a my si ti rádi přečteme a třeba i okarmujeme.

2 5
možnosti
JV

J16i82r52i 51V45r80a73b82e84c

13. 4. 2020 17:56

KarmaR^

Ty jmenovaní ve vaším blogu, nejhorší chátra !

EU[>-]EU

6 2
možnosti
OT

R^R^R^Rusko a Čína, už dlouho nepřátele demokratického světa. A podle toho bychom se k nim měli chovat.

8 2
možnosti
IZ

I34v12a27n 67Z57b81o95ř29i15l

13. 4. 2020 18:41

Bože, tam je vygumováno.

3 2
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3588x
Profesionální imigrant.

Seznam rubrik