Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

M21i19r82a 28P19o59p

14. 4. 2020 9:01

Pán sleduje dezinformační weby velmi důkladně, až se nechce věřit, že je duševně zdráv. Patří k tomu křídlu pokrokových soudruhů, kteří musí mít jasného ideo nepřítele venku i vevnitř. Nicméně vzhledem k tomu, co předvádí EU, je v takové podobě jaké je už po smrti. Stejně, jako bude existovat neměřitelná menšina prorusky myslících evropanů, začíná se na tu úroveň snižovat i menšina za každou cenu oslavující EU. Stejně jako těm proruským ani těm proEU nevadí do očí bijící prvky demokratického deficitu v EU. Díky regulacím a EU ztratily evropské státy, někdejší průmyslové a inovační velmoci, samostatnost ve strategických věcech. Není pak divu, že to lze lehce zneužít zvenčí. Zatímco už hořel oheň řešili soudruzi a soudružky naprosto podružné věci s polodementní nedostudovanou holkou. Stejně tak se znovu rozpaluje oheň škodlivých utopických myšlenek o uhlíkové neutralitě, kterými posíláme evropu znovu do područí číny a obecně všech "protivníků". No a na to se nabalují užiteční idioti se svými fake news z Bruselu. Snad se to už brzo rozpadne. Evropy je mi líto.

7 12
možnosti
OD

O16t24a 58D56v83o50r73a73k

14. 4. 2020 9:09

Tu polodementní nedustudovanou holku vám hodili jako návnadu. jenom vás utvrzuje ve vaši pravdě

8 0
možnosti
MV

Raději na "hnijicim" západě, než v rukou Putina a jemu podobných. Děkuju za tento blog, karma a jdu nahlédnout do diskuze a zjistit, do jaké míry se splní mé předpoklady i účastnících, kteří Vám "v činí"... Pekne dny přeju

14 3
možnosti
OD

O91t75a 18D16v90o87r83a41k

14. 4. 2020 8:31

To je váš nedokonalý pohled na svět. Řada diskutujících vám tady vysvětlí, že hnijící je Evropa a že v Rusku se skvěle žije. Jako důkaz možná přidají životy Deripasky, Jakunina nebo Abramoviče :)

7 0
možnosti
OD

O37t84a 10D35v79o39r75a30k

14. 4. 2020 8:25

Vynikající článek. Přesně popisuje to co se v Rusku děje. Sice se nemáte moc dobře, ale podívejte se na ten prohnilý západ jak nic nedokáže vyřešit. Akorát do toho ruští epidemiologové hodili v poslední době vidle, protože ten nárůst je tam podobný. K tomu, aby to člověk pochopil nemusí být žádný rusofob, ale také ne Kremlofil

15 2
možnosti
MV

V Rusku neumiraji na covid, ale na zápal plic, přece. To nevíte...?

5 0
možnosti
RV

Já vím, že správné informace jdou z Bruselu. Rovněž tak vím, že na rozdíl od ostatních zemí EU obecně pandemii zvládá velmi dobře - stejně tak, jako USA. Jenom mě mrzí, že čeští politici opět řeší pandemii čínsky ne stejně jako Západ. Přitom Itálie, Francie, Španělsko i Británie ukazují, že ten západní způsob řešení je opět lepší.

5 3
možnosti

Připomnělo mi to jednu zprávičku z doby vycpeleho sociku.

V Sovětské svazu roste kukurice jako telegrafni sloupy.

Tak veliká?!?!

Ne, tak hustá.

5 1
možnosti
PJ

a od té doby udělali véélký krok kupředu.

Mají k tomu asymetrickou pšenici. Asi metr vysokou, asi metr od sebe a asi metr ák z hektaru...;-D

0 0
možnosti
Foto

Největší tragikomedie na tom je, že Rusko už více než sto let vytrvale zvěstuje "brzkou zkázu prohnilého Západu" ;-D

15 2
možnosti
Foto

Párkrát už měl ale namále? A také je to region, z něhož vzešly dvě světové války, díky nímž se Rusko dostalo do Evropy a začalo pěkně po ní šlapat.

0 5
možnosti
Foto

Karma. Velmi dobrý článekR^

10 1
možnosti

Bože, tak ty dezinformační weby nečtěte a dělejte raději analýzy pro ten svůj korporát. ;-)

4 15
možnosti
JK

To je správné řešení, takže vám můžu v pohodě sprostě nadávat, udělat z vás nepravdivě zloděje, vraha a pitomce, který vyměšuje ústy a vy si to nepřečtete, takže to jako nebude existovat. Všichni si lámou hlavu jak na ty dezinformace a ono je to přitom tak jednoduché.

10 0
možnosti
Foto

Nespoléhejte na překlady, nečerpejte z britských propagandistických zdrojů. Naučte se rusky a sledujte, poslouchejte a čtěte tamní média přímo, bez zprostředkování propagandou ve vaší zemi. Pak pochopíte, že jste zde zplodil celkem povedený nesmysl Rv

5 17
možnosti
MV

Není nad to se v posteli po probuzení zasmát. Děkuju, pane Macku, - jste jedním z z těch advokátů Ruska, kterého jsem tady čekal.

9 0
možnosti
MB

Vy asi také budete pořádně posedlý Ruskem... Ale to je celkem častá diagnoza..

Nevím, co šíří ruská média, nesleduji je ..ale tak, jak jste popisoval ten "slovní průjem", tak to bude asi obdoba toho, co šíří naše média, jen s trochu jiným vyzněním: jak v Číně žerou netopýry, jak jim to uniklo z tajné laboratoře, jak to všechno tutlali, jak neustále lžou a falšují, jak skoupili veškeré kvalitní pomůcky, jak prodávají nefunkční šunty, jak se nyní snaží propagandisticky ovládnout svobodný svět a kdesi cosi.. a pochopitelně do toho všemožně nějak zamontovat i to Rusko.

Prostě alespoň propaganda šlape ještě na globální úrovni na plné obrátky, a vy jste jedním ze snaživých praporečníků boje za tu "správnou pravdu" a lepší svět.

15 16
možnosti
Foto

Líbí se mi, jak jste se přiznal, že ruská média nesledujete, ale stejně na to máte názor. Něco vám povím. Nemusíte mít za každou cenu na všechno názor. Nerozumět věcem je normální. Doporučoval bych více sebereflexe a méně pocitu, že je váš názor nejdůležitější na světě. Mějte se pěkně.

20 3
možnosti