Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy jste studoval u Jaroslava Kojzara?

8 9
možnosti
MV

Ano, a proto pracuje v Londýně. Pane Bože, ty to vidíš.

7 0
možnosti

R^

Dík za tolik potřebná slova!

Ruským desinforamčním serverům zde věří již téměř polovina občanstva!

Děsí mne, že mezi věřící ruským desinforamčním servrům se objevují i vysokoškoláci!

:-)

12 5
možnosti
Foto

Nedivte se, když s nimi neumějí polemizovat ani ti, kdož se považují za experty.

2 3
možnosti
RK

Pravda pravdoucí ten článek. Nicméně ze strategického pohledu je to úplně jiné. Jedná se o vysoce efektivní prostředek boje proti nepříteli za téměř nulovou cenu. Co je pro tak velký stát plat pro pár stovek trollů, i když je vyšší, než kdejakého poslance včetně benefitů? A mnohé diskuze a vlastně i mnohé volební výsledky svědčí o tom, jak moc to padá na úrodnou půdu. Všichni jen slepě a hloupě nadávají na politiky a EU. A volí jedince, kterým nevadí ruský doping ani útoky na okolní státy, ale běda jakmile se někde zruší Koněvova socha. Cíle splněny na 250%.

11 4
možnosti

Propagandisticky clanek jak z rudeho prava, ktery takto bojovyal proti dezinformacim z hlasu aneriky, svobodne evropy a rusil je..lidi nejsou hloupi, preberou si to

14 18
možnosti
Foto

Lidi nejsou hloupí a vědí, že rudá chátra teď místo Rudého práva lže v prokremelských médiích. Lhali předtím a lžou i teď. Oni se nezměnili. ;-)

15 4
možnosti
MP

Ano. Je to ale jen jedna strana mince. Tou druhou je, že si za to můžeme sami. Kdyby mainsteamová média přinášela objektivní informace a nesnažila se prostý popis událostí okatě ohýbat ke světonázoru svých redakcí, nebude tolik lidí věřit dezinformačním nesmyslům. Striktně oddělit zpravodajskou část od komentářů. Nikdo není zvědavý na to, aby mu bylo neustále podsouváno, co si má o dané události myslet. Příkladů, kdy donedávna důvěryhodná média totálně selhala a dodnes selhávají, není málo. Jeden za všechny - Donald Trump, To je velká ostuda liberální žurnalistiky. V novinách se o něm dočtěte samé nepodstatné hlouposti - co řekla která celebrita, jakou nepodařenou sochu udělali jeho manželce. O dohodách světového významu je zpráv velmi poskrovnu, a když už, tak v negativním tónu. Před uzavřením obchodní dohody s Čínou světová média včetně českých hýkala, jaký to prý má smysl, jak to bylo hloupé, koho všeho to poškodí... A vida, čas dal za pravdu Trumpovi. Jako ve spoustě dalších věcí. A to byl jen jen malý příklad. Takže se přestaňme divit.

16 5
možnosti
MK

Není vše tak černobílé. Je dobré používat vlastní hlavu.

7 1
možnosti
JU

Já myslím, že jste Rusko zhodnotil velmi objektivně a vnímám to tak nějak podobně. Na druhou stranu si myslím, že se vliv dezinformačních médií přeceňuje. Mnozí lidé mě už označili za hltače ruských dezinformačních zpráv, protože často kritizuji EU (podle jednoduchého vzorce "veškerá kritika EU má svůj původ v Rusku"). EU je bohužel tragikomická organizace a to i bez Ruska. A není v tom sama. Británie s humbukem EU opustila, ale jinak jde tou samou cestou pseudohumanismu (aspoň že komunista Corbyn dostal konečně naloženo), Spojené státy jsou názorově rozděleny jako za dob války severu proti jihu, o Kanadě s jejich přitroublým premiérem ani nemluvě. Pokud by podobné problémy nebyly, Rusko a jako přitrubovači by si ani neškrtli. Bohužel EU už dávno opustila vody zdravého rozumu a míří někam do ultralevicovéhé pásma, odkud se bude vracet jen velmi těžko. Takže nakonec musí být za ruské dezinformace ráda, protože má svého nepřítele, který za všechno může.

8 4
možnosti

Jste jistě dobrým čtenářem proruské propagandy! :-)

1 2
možnosti
Foto

Přečetl jsem si i pár vašich starších blogů a už se nedivím, co jste napsal.

3 2
možnosti
JK

Autor je mladý, komunistické časy si nepamätá. Preto by som mu odporúčal, aby zašiel do knižnice, vyžiadal si zviazané ročníky denníka Rudé právo niekedy z 80. rokov a prečítal si pár úvodníkov.

Možno príde na to, ako veľmi sa ten jeho článok podobá na tie komunistické. Obsahom, slovníkom, ale hlavne filozofiou vonkajšieho nepriateľa a rozvracača. Vtedy socialistických krajín, dnes EÚ. Jediný rozdiel je len v subjekte, ktorý bol, resp. je nepriateľom na život a na smrť: vtedy to bol Západ a hlavne USA, teraz je to Rusko.

9 9
možnosti
MV

ja komunismus pamatuji velmi dobre a pro me a lidi kolem me bylo vzdy Rusko (SSSR) tim statem, ktery se "postaral"

5 1
možnosti
MV

Po přečtení blogu a diskuze tady mě napadá třeba tohle : jak často vyjizdeji lidé za prací z Ruska na Západ a jak často lidé ze Západu do Ruska? Nepíšu o specialistech a managementu, píšu o běžných lidech a jejich profesích. Že by lidé z rozkvetajiciho a svobodného Ruska jezdili zahnivat k nám a na západ? Že by se tady bohatší Rusové usazovali jen z pleziru? Na tohle ať mi odpovědi v diskuzi ti, kteří autora zesmesnuji a podobně - třeba pan Beneš. Fakt mě bude vysvětlení zajímat. Děkuji

24 3
možnosti
MV

no tak kdyz dal minus pan Reznik, tak se snad vyjadri i tak, aby moje poznatky vyvratil

budu se tesit

2 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3588x
Profesionální imigrant.

Seznam rubrik