Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zápisky šílencovy: Poslanecká kantýna kontaminována LSD

Během uplynulé noci vnikl na půdu Poslanecké sněmovny Útvar rychlého nasazení a ve spolupráci se školenými zabijáky trestného komanda ČEZ provedl zátah na lihoviny v poslanecké kantýně.

Následný rozbor potvrdil podezření: zatímco českou veřejnost v nedávné době zaskočila série oslepnutí vlivem metylalkoholu, Poslanecká sněmovna byla postižena sníženou příčetností v důsledku konzumace lihovin kontaminovaných halucinogenním LSD. Vyšetřovatelé byli ve svém vyjádření k novinářům poměrně zdrženliví, přesto jeden ze členů Útvaru mimo záznam potvrdil: „Bylo to brutální. Ze zabavených materiálů vyplývá, že jsme zasáhli za pět minut dvanáct. Nebo to bylo pět minut po dvanácté?“ Vyšetřovatelé jednali nikoli na základě udání, ale na doporučení advokáta Václava Lásky vyšli z pouhé analýzy zpráv v médiích. „Nejdříve jsme měli podezření, že se Poslanecká sněmovna pomátla. Delší dobu se diskutuje o tom, že budova má mizerné větrání, usoudili jsme tedy, že nedostatkem kyslíku došlo u poslanců k nezvratným degenerativním změnám. Tuto teorii vyvrátil až odborný posudek primáře Psychiatrické léčebny v Bohnicích: "Takovéhle absurdity by nevymyslela ani osoba duševně chorá." V ten moment jsme měli jasno."

Stopa případu vedla až na Vysočinu, do soukromé palírny Miloše Zemana, který již léta dodává do poslanecké kantýny oblíbenou slivovici. Právě z toho důvodu opustil před lety politickou scénu, aby se věnoval tomuto lukrativnímu byznysu. „Dodávat alkohol do poslanecké kantýny je stejně lukrativní, jako získat monopol na prodej heroinu na Václavském náměstí,“ vysvětluje Jiří Komorous. „Bohužel v tomto případě se stal kozel zahradníkem. Během procesu destilace se dopustil Miloš Zeman několika fatálních chyb, jejichž následkem výsledná lihovina obsahovala zmiňovaný halucinogen LSD. Bylo ho tam větší než malé množství“, dodává ještě Komorous a významně povytahuje obočí.

Ukázalo se, že pravým důvodem kandidatury Miloše Zemana na prezidenta byla snaha ovládnout rovněž hradní kantýnu. Mezi předměty doličnými se nachází i účtenka z České pošty, která dokazuje, že několik vzorových lahví putovalo před časem právě na Hrad. Jen několik dní před tím, než prezident Václav Klaus vyhlásil amnestii.

Jedinou osobou, která se konzumaci slivovice vyhýbala, byl známý pankáč a šlechtic Karel Schwarzenberg, který dává přednost kouření konopí, kterým osázel své v restituci získané pozemky. „Ano, mohu to potvrdit,“ reaguje na dotaz Karlův osobní panoš Jiří Komorous, který má od té doby, co se stal rytířem řádu Daniela Landy Ordo Lumen Templi ke Schwarzenbergovi opravdu blízko. „Karle nehul to, opakoval jsem mu pořád, bude z toho ostuda, po každým jointu hned usneš. Nedal si říct. Tak jsem mu alespoň kontroloval sáček s marihuanou, aby u sebe neměl větší než malé množství. V téhle republice jsem totiž jediný, kdo ví, kolik to je“, popisuje své panošské povinnosti rytíř Jiří Komorous.

O tom, že sněmovna je zdrogovaná pod obraz neměl dlouhou dobu nikdo tušení, na bezpečnostních kamerách sněmovny totiž běžela filmová  smyčka, na které většina poslanců spí. „Kdo by taky poznal rozdíl“, stěžuje si vrátný Poslanecké sněmovny, „když ti blbci melou pořád ty stejný fráze.“ Z materiálů zabavených během noční akce ale vyplývá, že ve sněmovně bylo v poslední době nebývale živo. Petr Nečas například připravil návrh, aby český vzdušný prostor hájil Monthy Pythonův Létající cirkus. „Vyjde to levněji než Gripeny,“ obhajoval podle zápisu svůj návrh Nečas. Právě v poslanecké kantýně napadlo Kateřinu Klasnovou zviditelnit Věci veřejné pomocí kalendáře s polonahými slečnami. „Jsem ráda, že jsem konečně mohla uplatnit znalosti, které jsem získala studiem teologie,“ prohlásila v soukromí ThDr. Kateřina Klasnová. "Víťa si kalendář pověsil na záchod." Posledním impulsem pro okamžitý zásah pak bylo prohlášení Miroslava Kalouska, že český stát má kliku, když ministru financí radí daňový podvodník. „K čemu by mu taky byl nějakej ekonom, ten nemá potřebnou kvalifikaci pro to, jak stáhnout státní kasu o drobné. V tomto směru bohužel české vysoké školství žalostně selhává. Mám ale nepotvrzenou zprávu, že VŠE se již chystá pro tyto potřeby otevřít novou katedru“, spekuluje blízký kolega a následně upadá do bad tripu.

Podle účtenek nalezených v poslanecké lavici Miroslava Kalouska se ale zdaleka nejedná o drobné. Celková suma přesahuje počet míst, které lze ještě pojmenovat. Vědecký tým z Matfyzu nyní pracuje na vytvoření nového pojmu, kterým by šlo tuto cifru slovně vyjádřit. S tím souvisí i další senzační zprávy týkající se Miroslava Kalouska. Podle Báry Nesvadbové je Miroslav Kalousek pro české ženy mimořádně atraktivní. Sexuoložka Laura Janáčková k tomu dodává: „Muže přitahují ženy především fyzicky. My ženy jsme naopak založené citově, dáme spíše na charakterové vlastnosti. A pro české ženy jsou nejpřitažlivějším povahovým rysem na mužích právě peníze.“ Přestože Miroslav Kalousek v politice již nejspíš skončil, zcela nečekaně se mu otevřela díky jeho přitažlivosti pro druhé pohlaví nová kariéra: ve filmu.

Česká televize již potvrdila, že nové epizody seriálu Komisař Moulin bude dabovat právě Miroslav Kalousek. „Míra je neuvěřitelně virilní,“ shodli se nadšeně televizní dramaturgové, „hlas má dokonce o oktávu níž než Miroslav Moravec. Hlubší hlas má už jen Pamela Anderson, pokud je nám známo.“ To je ale pouhý začátek, proslýchá se, že Miroslav Kalousek by měl rovněž ztvárnit hlavní zápornou postavu v dalším díle Expendables III: Mega Tunnel. Tuto informaci potvrdil nejen Sylvester Stallone, ale také Miroslav Šlouf, který Kalouska potkal v sauně a tvrdí, že se pro účely filmu nechal Kalousek tetovat. „Jel kvůli tomu až do Moskvy. Na prsa si nechal udělat hvězdy a přes celé záda má Vory v zakoně. Je to trapné, v jeho věku,“ popisuje své dojmy Miroslav Šlouf. „Také se mi líbí tetování, ale je třeba znát svou míru. Já jsem si například nechal vytetovat na přirození vsigda gatov, v azbuce. Přijde mi to mnohem vkusnější.“ Nad účinkováním Kalouska v Hollywoodu přesto visí otazníky, protože odmítl zbavit se kvůli roli svého pivního mozolu. „Michelangelo se může jít se svým Davidem vycpat, debil. Chci změnit klasické pojetí krásy,“ reagoval Miroslav Kalousek. Bývalý americký guvernér Arnold Schwarzenegger už ale vzkázal, že se na spolupráci s Kalouskem vysloveně těší: „Konečně budu mít u filmu někoho od fochu.“

Stejně tak se potvrdilo podezření Markéty Šichtařové, že penzijní reforma není nic jiného než další tunel, který skončí na Bahamách. „Je to tak,“ dodal mluvčí nejmenované cestovní kanceláře. „Poslanci si již před časem u nás objednali zájezd právě na Bahamy. Objednali najednou a bez zpáteční letenky, chtěli kvůli tomu výraznou slevu. Náš zisk tím stlačili téměř na nulu.“

Celá Poslanecká sněmovna je nyní hospitalizována v Bohnické léčebně a nad jejím duševním zdravím kromě odborníků dohlíží rovněž populární mystik Petr Chobot. Pouze předseda vlády Petr Nečas vyšetřovatelům zpočátku unikal a byl zadržen až na cestě do severních Čech, kde se chtěl symbolicky omluvit romským spoluobčanům. Podle posledních statistik vyšlo najevo, že kriminalita Poslanecké sněmovny mnohonásobně překračuje čísla přisuzované této neprávem ostouzené menšině.

Další odhalení budou bezesporu následovat. V současné době pročesává Útvar rychlého nasazení zákoutí Poslanecké sněmovny, zatímco několik hospitalizovaných poslanců hlásí, že zažilo osvícení. „Toto opravdu nelze vyloučit,“ potvrdil nám prof. Stanislav Grof. „Vlivem halucinogenů může člověk zažít hlubokou regresi až do prenatálního stavu. Mám pouze obavu, že česká Poslanecká sněmovna se zasekla v anální fázi. Již delší dobu se snažím kontaktovat ČTK se zprávou, že Česká republika je v pr..li. Bohužel ze strany ČTK došlo k nepochopení, mysleli si zřejmě, že jde o vulgaritu. Přitom jde pouze o fundovanou diagnózu.“

Na celé aféře je rovněž pozoruhodné, že se zřejmě nejedná o zdaleka první případ kontaminace poslanecké kantýny. "Z historie je například dobře znám případ kněžny Libuše a jejích nepochopitelných výroků o městě, jehož sláva hvězd se dotýká," přichází se svou troškou do mlýna publicista Vladimír Kučera a slibuje, že se tématu bude podrobněji věnovat ve svém pořadu Historie.cs.

Mezitím se připravuje komando ČEZ k odletu, aby ztrestalo odbojné Bulhary. „Jedná se o vysoce sofistikovanou akci“, vyjadřuje se zjizvený vedoucí komanda. „Nejdříve jim  vyhodíme pojistky a následně nad Bulharskem vypnem Slunce.“ Tým odlétá v Nextantu 400XT, který jim na prodloužený víkend zapůjčil pražský kmotr Ivo Rittig. „Hlavně mi to tam kluci nepoblejte,“ vzkazuje miliardář týmu přes média a přidává obligátní přání příjemného letu a úspěšné mise.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Vaněk | pátek 1.3.2013 8:00 | karma článku: 16,90 | přečteno: 916x
  • Další články autora

Martin Vaněk

Tomáši Halíkovi jen schází smysl pro humor

Nemohu se zbavit dojmu, že celá epizoda kolem kritiky Charlie Hebdo Tomášem Halíkem není ničím jiným, než bouří ve sklenici vody, v níž nejde o žádné velké ideje, ale pouze o fakt, že Tomáš Halík jednoduše nerozumí tomu, co to je humor.

29.1.2015 v 10:05 | Karma: 14,22 | Přečteno: 707x | Diskuse| Společnost

Martin Vaněk

Zápisky šílencovy: Boží bojovníci proti islamistům

Jako kajícný důkaz opravdovosti svého obrácení na víru havlismu, přislíbil Bohuslav Sobotka americkému Kongresu aktivní účast Česka v boji proti terorismu na Blízkém východě.

18.12.2014 v 8:00 | Karma: 22,70 | Přečteno: 880x | Diskuse| Politika

Martin Vaněk

Zápisky šílencovy: Pražská kavárna na kolenou

Miloš Zeman dostál své pověsti geniálního stratéga a zákulisními machinacemi dosáhl toho, že se káva dostala na seznam zakázaných látek. Pražské kávarně tím zasadil nečekaný úder.

15.12.2014 v 9:06 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1509x | Diskuse| Politika

Martin Vaněk

Zápisky šílencovy: Úniky na Lince důvěry

Z českých policejních složek, známých svou informační inkontinencí, unikly další zneklidňující podrobnosti ohledně prezidentova návratu z Číny.

11.12.2014 v 9:00 | Karma: 7,77 | Přečteno: 428x | Diskuse| Politika

Martin Vaněk

Zápisky šílencovy: Další případ diskriminace

Českou zdravotní školou, neblaze proslulou diskriminací dvou muslimských dívek, otřásá další skandál. Tentokrát je stěžovatelem párek lidojedů, kterým bylo hrubě upřeno lidské právo na teplý oběd.

8.12.2014 v 8:00 | Karma: 30,02 | Přečteno: 1112x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Propaganda? Mladým nevadí. Píseň o Kimovi napodobují po celém světě

9. května 2024  12:15

Nahrávání „coverů“ na hudební nástroje a především tanečky. Hodně tanečků. To jsou následky...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

Je to v rozporu s Ústavou, vyčítá opozice návrhu na korespondenční volbu

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  11:55

Přímý přenos Na mimořádné schůzi se poslanci vrátili k návrhu pětikoalice na zavedení možnosti korespondenční...

Propalestinští aktivisté slaví. Dublinská škola přerušuje vazby na izraelské firmy

9. května 2024  11:39

Propalestinští studentští demonstranti se rozhodli zrušit svůj protestní tábor na univerzitě...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2647x
Skeptik.