Zápisky šílencovy: Úniky na Lince důvěry

Z českých policejních složek, známých svou informační inkontinencí, unikly další zneklidňující podrobnosti ohledně prezidentova návratu z Číny.

Tentokrát média zveřejnila přepisy odposlechů na Lince důvěry. Přímo z paluby tryskáče se ozval na lince hlas: „Tady Krteček, právě jsem byl znásilněn čínskou Pandou!" Z následného rozhovoru s pracovníkem bezpečnostní linky vyplývá, že případ zneužití českého animáka na palubě speciálu má kromě Pandy další aktéry.
K údajným orgiím na palubě letadla se odmítají cestující vyjadřovat. Orgií se podle úniku účastnilo kromě Krtečka deset byznysmenů s prezidentem, dvě letušky a palubní kantýnská. Ospalá Panda se probrala a přidala až v průběhu samotné akce. Z obliga je v této chvíli pouze pilot: „Nemohl jsem sundat ruce ze svého kniplu.”
Prezident Miloš Zeman, kterého jsme zastihly s lahvinkou vodky ve fázi sebefinlandizace, na náš dotaz, co se na palubě letadla vlastně odehrálo, lehce nejistým hlasem odpověděl: „Byl tam řitní otvor.” Jeho výrok hradní mluvčí vzápětí dementoval. „Pan prezident se pochopitelně vyjadřoval k událostem na Národní třídě před 25 lety,” neskrývá své pobouření Ovčáček.
Svou podporu Krtečkovi již vyjádřili kolegové myšák Mickey, všichni z Kačerova a Pussy Riot.

                                                                     ***

Autor: Martin Vaněk | čtvrtek 11.12.2014 9:00 | karma článku: 7,77 | přečteno: 428x