Zvolení Klause prezidentem byla politická schválnost

Bývalý prezident Klaus se z toho ještě pořád nevzpamatoval. A když teď tolik cestuje, tak se jeho stav bude pravděpodobně stále zhoršovat...

Ten pán mě svojí arogancí a namyšleností nepřestává udivovat. Že mu Václav Havel leží i po tolika letech v žaludku, je víc než jasné a z názvu Letiště Václava Havla musí mít teda pořádné vředy. Navíc když teď píše zápisky z cest a každou cestu musí zahájit i ukončit na tom nenáviděném letišti. Teď přišel s tím, že přejmenování po Havlovi byla politická schválnost a navíc Češi jsou hloupější než ostatní národy.

Zdá se, že jeho poprezidentovskému věhlasu nepomohlo ani založení institutu, dokonce se zdá, že ten Klaus asi nikoho nezajímá! No možná proto volí kontroverzní témata, aby se alespoň nějak připomněl. Je pravděpodobné, že pokud pár jeho přisluhovačů nepostaví nějaké satelitní městečko a dům si tam budou moci koupit jen uctívači narcise, tak se po Klausovi nebude jmenovat ani žádná ulice.

Ale v jednom má pravdu. Jsme opravdu hloupí. Protože pokud jsme si zvolili takové hloupé politiky, kteří dvakrát za sebou zvolí takového prezidenta, tak musíme být úplně blbí.

Prezident Havel měl svoje mouchy (kdo je nemá). Ale byl to první polistopadový prezident a jeho si budou lidi navždy pamatovat. A to pana Klause neuvěřitelně se... A teď ještě to letiště... 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Naplava | čtvrtek 24.3.2016 19:07 | karma článku: 23,70 | přečteno: 753x