Já jsem taky lesba!

Se s tím teď nějak roztrhl pytel! Jen co otevřu idnes nebo seznam, pořád tam někdo hlásá, že je lesba. Gayové zatím tak aktivní nejsou... Asi to jaro působí víc na holky (a to se vždycky tvrdilo, že spíš na chlapy). Ale zpět k...

...k tomu vážnému tématu :-). Snowboarďačka Pančochová to vypustila do světa! Že se jí teď líbí víc holky. Kdo sleduje sport, tak pro toho asi žádné překvapení, kdo sport nesleduje tak se ptá, kdo to je ta nová lesba. Já sport sleduju, takže vím. Spíš mě zaujalo, že Šárka doufá především v pozitivní reakce. Já bych spíš doufal v žádné reakce. Proč by to vlastně mělo vyvolávat nějaké reakce? Jakože jí hlavní sponzor řekne sorryjako, ale lesby nepodporujem? Nemyslím si. Asi bude pár pitomců, co v hospodě u zpráv, když se v nich objeví, upozorní ostatní na "tu lesbu", ale jinak to asi nikoho moc nevzruší. Já jí přeju, ať má klidný sportovní i soukromý život a příští rok na olympiádě ať je z toho aspoň zlato :-). Protože pokud ne, tak pak už to bude v hospodě u zpráv "ta kráva lesba spadla vole!!"

A taky ministryně Karla "opatrně naznačila", že její komunita je ta gay a lesbická. A koho to překvapilo, tak je asi úplně slepý, ale... Proč by to vlastně mělo někoho překvapovat? Ona to teda prozradila na "jejich" plese, takže s tím nikam nelezla, tak abych jí nekřivdil. Normální lidi ji budou hodnotit podle toho, jak dobrá nebo špatná je jako ministryně. No a těch pár pitomců u piva u zpráv... Takoví budou vždycky.

Čili ne že by to nikoho úplně nezajímalo, ale ten pravý nádech senzace měly tyhle prohlášení tak před dvaceti, možná ještě před deseti lety.

Je ale pravda, že kdyby z tím vyšel na světlo boží takový Roger Federer, nebo třeba Gábina Koukalová, to by teda byl šok! :-)   

Autor: Martin Naplava | úterý 21.3.2017 16:25 | karma článku: 24,30 | přečteno: 1736x