Premiér Fiala a americká pomoc Ukrajině

Viděno prizmatem současného dění je možné bez uzardění podotknout, že politické vize našeho premiéra se odehrávají v jiné lize než činy a myšlenky kolaborantů s ruským diktátorem.

Skvělý premiér Fiala, moudrý státník a politický šachista světového formátu, dokázal zvrátil nerozhodnost amerických republikánů ve Sněmovně reprezentantů a významně tak pomohl ukrajinskému lidu v boji proti brutální ruské okupaci. Jednota Západu pod vedením USA a za přispění Matičky národů EU dobrotivé se tedy ani za obrovského úsilí ruské válečné propagandy a zmanipulované masy evropsko-americké páté Putinovy kolony nerozdrobila, i ruské pokusy o slovensko-maďarský klín v NATO naštěstí jaksi ztroskotaly, dnešní mnichované současnému Hitlerovi za uchování míru v Evropě zatím tleskat nemohou.

Načasování celé akce oficiální návštěvy našeho premiéra v USA a jednání s americkým prezidentem a významnými představiteli republikánů i demokratů bylo dokonalé a vše do sebe zapadlo jako v soustrojí pečlivě sestrojených švýcarských hodinek značky Rolex Perpetual 1908. Stejně jako v dobách začátku ruské okupace Ukrajiny a nepodařeného bleskového útoku ruskými okupanty na Kyiv, kdy se náš premiér spolu s několika evropskými státníky jako vůbec první z politiků ze zahraničí vydal vlakem do Kyiva navštívit ukrajinského prezidenta a vyjádřit mu podporu našeho lidu a naší země.

Pro zachování objektivity je třeba připomenout, že se nakonec pochlapil i náš Doník a sebezáchovné dlouhodobé strategické instinkty u něho zvítězily nad krátkodobým politickým předvolebním taktizováním. Viděno prizmatem současného dění je možné bez uzardění podotknout, že politické vize našeho premiéra se odehrávají v jiné lize než činy a myšlenky kolaborantů s ruským diktátorem, jak trapně a umaštěně oproti Petru Fialovi působí chcimírští mnichované typu Orbána, Ficy, Okamury, Babiše, Rajchla a podobně. Škoda slov...

EU First!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Mařák | neděle 21.4.2024 12:04 | karma článku: 15,48 | přečteno: 639x
  • Další články autora

Martin Mařák

Evropská pohanská renesance

18.5.2024 v 15:44 | Karma: 8,57

Martin Mařák

Beltaine aneb sex s robotem

29.4.2024 v 22:28 | Karma: 5,06

Martin Mařák

Umělec a úřednice

21.4.2024 v 14:45 | Karma: 10,77

Martin Mařák

Slovensko, od Hitlera k Putinovi

7.4.2024 v 11:59 | Karma: 27,42